Хто на кого ну цейво
від Попіл Сновидінь— Так, далі. Тобі хтось подобається? — Хіната зацікавлено подивився на Кенму.
— Я не буду відповідати.
Dragneel_N
(┛◉Д◉)┛彡┻━┻
Кислий помідор
Гей! А так взагалі можна?
boku no miniSasha
Чуваче, якого дідька?!!!!!!!!!
Капс_жИви
АХАХПЛЛКЛКРВЛАТАИИКТВОИВ КТКЛВЬАТЛАЛЕЛКЬАДРЩКОВЬЛАГКОКЛГНИОАГУИРВВЛГОКТУЛВ!!!!!
БобІпозитив
А шо не так. Хлопець має право не відповідати на питання.
Це його особисте життя
zolDick
Точно, він взагалі не збирався сьогодні проводити трансляцію, ви б хоч дякую сказали
M1SHKA_G
Нє, ну я конєчьно згоден, але нашо ламати комедію? Ви просто подумайте, він — стрімер на Ютубі, яке там особисте життя, в таких задротів друзі різко бувають, не те що дівчина
Куrкума
Сам то поняв шо зморозив?
zolDick
+
rzopa_sowy
ಠಗಠ
Боже яйце
Реально, хлопче, ти його взагалі бачив?
V4
M1SHKA_G, дурню, я тільки вчора на нього дрочив, а ти тут таку фігню городиш. Геймери гарні, такшо цить.
M1SHKA_G
Я геймер.
V4
I я.
M1SHKA_G
От і йди до сраки
V4
Сам іди, козел би тебе лизав
M1SHKA_G
А може тебе?
Куrкума
Чувіки, хватить, просто зніміть собі номер і зійдіться на тому, що Кенма гарячий
zolDick
Стоп, хтось помітив, що ми перемикнулися з питань на срач в комах?
Боже яйце
Блін, реально, а чи подобається хтось Кенмі так і не дізнались.
— Давай наступне питання.
— Ладно, — Хіната подивився на запитання і продовжив, — Ти живеш один?
— Ні, в мене є сусід.
Dragneel_N
Ого-го
rzopa_sowy
Час для безумних теорій!
SENG
Ні, ніяких теорій
rzopa_sowy
Добре, як скажеш, ЛЮБИЙ
SENG
йди до біса
Капс_жИви
КаКіЄ СтРаСтІ
— Наступний?
— Так.
— Окаянний тусь питає: “ким ти хотів стати в дитинстві?”, боже, це так мило!
— Гм, — Кенма замислився, спираючись на плече Хінати, — я хотів грати в відеоігри та щоб мені за це платили, — усміхаючись сказав Козуме.
— Хаха! По суті так і виходить!
— Так.
— Добре, далі, чим ти займаєшся в вільний час?
— Вільний час? — Кенма вигнув брову, — я стрімер-студент-третього-курсу, що працює в кав’ярні. В мене його немає, — а потім хлопець кинув погляд в коментарі, після чого в нього ледь не потемніло в очах.
Dragneel_N
ВИ БАЧИЛИ ЯК ВІН ЛІГ НА ВОРОНЯТКО?!
\(◎o◎)/
rzopa_sowy
БОЖЕ! КАВ’ЯРНЯ!
Куrкума
→(° °)┗
Капс_жИви
ТРЕБА НАЗВА. ЗАРАЗ!!!!!!!
boku no miniSasha
ДЕ ТИ ПРАЦЮЄШ???
SENG
Навіщо вам знати в якій кав’ярні він працює?
Куrкума
ТИ ПРОСТО УЯВИ, ЩО ТОБІ РОБИТЬ КАВУ КЕНМА!!!!!(✧Д✧)
Боже яйце
ЯКЩО ДОВЕДЕТЬСЯ, МИ ПЕРЕВЕРНЕМ ВЕСЬ ТОКІО ВЕРХ ДНОМ, АЛЕ ЗНАЙДЕМ ЦЮ КАВ’ЯРНЮ!
— Дарма я це сказав, так?
— Хаха, а ви не знали?
zolDick
Звідки нам було знати, він же про себе розказує ціле нічого(༎ຶ ෴ ༎ຶ)
— Співчуваю, каву він робить справді смачну.
Dragneel_N
ШО?!!!!!!
SENG
Тут навіть я офігів.
Боже яйце
ОАООАОАОАОАОАОаОаоаАОАОаоаОаоаоаоаОАОАО
Куrкума
Воронятко, що ти хочеш за назву кав’ярні?
— Ніт, Шойо вам нічого не скаже.
— Ой да ладно тобі, Кенмо.
— Ні, — Кенма трішки піднявся з плеча Хінати і подивився прямо в очі хлопцю.
— Не скажу, — відвів погляд Шойо і зашарівся, воліючи не дивитися в дебош, що творився в коментарях, — далі?
— Ні, я втомився, давайте як-небудь потім.
Боже яйце
Еееей, не йдііііііть
Куrкума
Ех, добре, відпочивайте, але пообіцяйте, що це не остання така трансляція!
boku no miniSasha
Так! Було весело
rzopa_sowy
Ворончику, приходь частіше!
Dragneel_N
Плюсую, ти нам дуже сподобався
БобІпозитив
Ех, вкусновато, но маловато, будемо чекати ще!
— Дякую за увагу.
— Покі! — помахав рукою Хіната, перед тим, як Кенма виключив камеру, — Ех, вони всі такі веселі!
— Я б навіть сказав занадто.
— Кенмо, — сказав Шойо, відкидаючись на спинку крісла і дивлячись йому в очі, — можна дещо спитати?
— Угу.
— Чому твоя ава, це чорне тло і жовта крапка посередині?
— Це Куроо поставив, так там було просто чорне тло.
— Тобі потрібна нова ава! Якась гарна!
— Навіщо?
— Це ж не діло! Так тебе будуть запам’ятовувати! Нам так на парах дизайну говорили!
— навіть якщо так, я не зможу її зробити.
— То я можу намалювати! — натхненно сказав Хіната, — Малювати я люблю!
— Якщо тобі не тяжко.
— Ага! Круть! Тепер в тебе буде крута аватарка!
— Тебе це так радує?
— Так, мені подобається думка про те, що ти поставиш на аву мій малюнок! — випалив Хіната і почервонів, опустивши голову.
— Мені теж, — ледь зміг вимовити Кенма.
Залишок подорожі вони разом дивились якесь аніме, а проснувся Кенма з милим Шойо, що спав у нього на плечі. До прибуття в Токіо залишалось трохи понад годину, більшість однокурсників Хінати також спали солодким сном і все, на що в цей момент був здатен Кенма, так це приобійняти Шойо, покласти свою голову на його й подумати про те, наскільки рижик все-таки милий.
0 Коментарів