Фанфіки українською мовою

    Десь у минулому, де існувала магія і королівства жив король Вакія — жорстокий правитель, але чи був він жорстоким насправді? Звичайно, ні . Його так називали інші королівства через жахливі чутки! Які? “Кажуть, що Вакія силою змушує працювати селян як потрапиш у те пекло, то не вибереш від туди” Але ж це не так. Королівство Вакії бесконале та найкраще з усіх, а сам Вакія підняв селян з колін та навчив їх багатьом корисним речам. Ох та що там він дав притулок біженцю Рантаро з іншого королівства. Вакія його помилував і навчив читати та писати , а потім цей хлопець став лицарем і вірним другом Вакії. Але… Але бідного Рантаро і вбив король Мурасакі!

     

     

     

    Вакія почав програвати одну з воєн і втрат було надто багато, і він пішов на відчайдушний крок. Продати душу злому духу і попросити його сили.Але… звичайно ж дух обдурив його, після того як Вакія впустив його у своє тіло. Він забрав тіло і розум пана, через що той потрапив у найтемнішу частинку своєї ж душі…

     

    На крики, з кімнати Вакії, прибіг Рантаро коли той побачив щось не зрозуміле замість короля він дістав меч, але таке на духів не діє тільки Кияма хотів завдати удару дух вирвав його серце, після чого кинув його поруч. Кажуть, що цей злий дух перебив усі королівства і досі ходить, і шукає собі жертв у цьому світі. а Рантаро блукає світом мертвих і шукає Вакію, але той ж і не помер, але й живим називати його не можна… Він блукає десь у темряві, намагаючись знайти вихід. Може він уже зійшов з розуму? Хто знає ? Може їх хтось урятує? Може, вони знайдуть один одного? А можливо і ні ?

     

     

     

    Через 100 чи 500 років ніхто не знаєте точно? Через купу часу деякі люди все ж таки вижили! Це люди з найдальших королівств! І предки Вальта були з тих самих міст також вижили Дайго і Кен. Їхні предки були дуже близько до королівства Вакії! Але вони все ж таки встигли поїхати в найдальші міста, також даючи людям зрозуміти яке горе на них йде… І ось через стільки часу Вальт знаходить книжку по магії. Вона його дуже зацікавилась тому що на ній було купу яскравих камінчиків які були дуже гарні тому він побіг до Дайго та Кена, щоб показати книгу, яку знайшов. Та щоб Дайго її прочитав так як сам Вальт читати не вмів.

     

    Коли він прибіг, Дайго та Кен подумали, що він вже побачив монстра і дуже злякалися. Бо якщо він його бачив, значить він навчився пересуватися безшумно і їм буде набагато складніше рятуватися.І ось вже думали бігти до коней, але Дайго помітив книгу і зрозумів, що Вальт хоче, щоб він її прочитав.

     

     

    Дайго взяв книгу і охнув. Він пояснив хлопцям, що це книга світлої магії і що за допомогою неї вони зможуть перемогти монстра! Дайго почав шукати заклинання за допомогою якого вони змогли б прибрати монстра і воскресити багатьох жителів усіх королівств.

     

     

    Через майже два тижні коли Вальт з Кеном намагалися дістати яблука з дерева, з радісними криками “знайшов” до них прибіг Дайго. Через це Вальт упав з дерева на Кена але зате з усмішкою і словами нарешті зірвав хоча б одне. Дайго допоміг підняти Кена та Вальта і почав розповідати

     

    – Нам потрібна людина яка віддасть свою душу.

     

    – Що душу! Але так не можна, а раптом ми зробимо монстра гіршим за це!

     

     

    Вигукнув Вальт який і забув, що книга не за забороненою чорною магією

     

    -Вальт все буде добре ми визвемо хорошого духу і для цього нам потрібен хтось із нас з найчистішим серцем

     

    Кен і Дайго подивилися на Вальта який не до кінця зрозумів про що йдеться.

     

     

    Через деякий час

    до Вальта дійшло.

     

    -А! Я? Я звичайно радий що моє серце найчистіше але чому … а мені нічого не буде?

     

    -Та ще й героєм станеш

     

     

    -А Тоді чому б і ні!

     

     

    Дайго відкрив книгу на потрібній сторінці і почав пояснювати, що і як працює. Вони пішли до озера і Вальт зайшов у воду.

     

     

    -Бр .. тут холодно давайте швидше! Добре?

     

    -це займе не більше трьох хвилин!

     

     

    Дайго почав читати заклинання а Кен відійшов подалі, щоб дивитися і побачити відразу якщо щось почне йти не так.

     

    Через кілька хвилин у них вийшло? Чи ні?? Вальт вибіг з води і Дайго дав йому рушник який вони принесли з собою, Вальт огорнувся в нього і почав розпитувати вийшло чи ні. На той час Кен уже підійшов до хлопців і почав показувати на дерево.

     

     

    Дайго і Вальт обернулися і подивилися на те саме дерево, на яке показував Кен.

     

    -Дайго а чому він на дереві з’явився…

     

    -звідки мені знати

     

    -і він взагалі дух схожий на звичайну людину

     

    -дух я дух…

     

     

    -А! Він розмовляє !

     

    Викрикнув Вальта із-за неочікуваност

     

    – Звичайно він не німий.

     

    Трохи сміючись відповів Дайго дивлячись на духа

     

    Тоді дух зіскочив з дерева і підійшов до хлопців

     

    – Багато ж зла у вашому світі…

     

     

    -Та немає тільки одне і величезне…

     

    Сказав Вальт ще досі не дуже розуміючи що відбувається

     

    – Ви викликали мене щоб я вигнав одного злого духа?

     

    -Так Так! Я стану героєм і врятую всіх!!А як тебе доречі звати!

     

     

    -Мене звуть Шу

     

     

    -приємно познайомитися Шу а мене Вальт! А моїх друзів Кен та Дайго

     

     

    -взаємно… Добре показуйте де цей ваш монстр чи дух як ви його називаєте

     

     

    -Він повинен бути досить далеко туди 3-6 днів на конях

     

     

    -Ось як зрозуміло

     

     

    – А хіба Шу не може якось нас перемістити чи щось ще

     

     

    -Ні не можу! На вас всіх це займе занадто багато сил я вбиваю злих духів а на рахунок магії в мене не дуже .. Але я можу взяти того в кого найчистіша душа. через кого ви мене призвали?

     

     

    -Через Вальта

     

     

    -Ось його я і можу забрати з собою

     

     

    -Ой так так!!! Я дуже хочу побачити цього злого духа а то ми завжди тікаємо як тільки його чуємо!

     

     

    – А мені йти зараз виганяти монстра чи потім

     

    -Чим швидше, тим краще можете йти зараз

     

    Відповів спокійним тоном Дайго який вірив що все вийде

     

    -Тоді ми пішли?

     

    Шу взяв вальта за плече і вони з’явилися недалеко біля духу

     

     

    -Який величезний. Але нам потрібно дістати лише людину всередині цього монстра

     

     

     

    -людина всередині монстра.. всередині цього монстра є людина! Ця людина напевно була жахливою

     

    -Не думаю напевно він просто хотів захистити те, що йому дорого взяв книгу заклинань не подивився кого викликає, а далі ти сам бачиш що сталося

     

    -або він так і хотів

     

     

    Або так, добре відійти куди подалі зараз подивимося хто ж усередині цього здорованя.

     

     

    Вальт відійшов а Шу швидко опинився на голові у духу. Він увертався від ударів духа так швидко що Вальту здавалося що вони просто стоять на місці і він не розумів що відбувається. І нарешті Шу швидко дістає пана Вакію зі злого духу після чого той з гучним криком пропадає. Шу стрибає на підлогу і підходить до Вальта який так і не зрозумів що сталося.

     

    -Це все?

     

    -Так.

     

    -Я все ж думав це займе більше часу … А ця людина ..жива?

     

    -Та він просто ще не розуміє де він

     

     

    -…А люди

     

    -Скоро з’являтися і першим буде?

    ****

     

    -! це пан Вакія! Що з ним? Він мертвий? Що сталося! Що то за люди?

     

    Рантаро побіг до світла він вибрався зі світу мертвих!

     

    ***

     

    – Вакія!

     

     

    -А ось і перша людина, яка з’явилася.

     

     

    Рантаро швидко підбіг і вихопив Вакію з рук Шу.

     

     

    -пан Вакія! Живий! Дихає!

     

    Тільки Вакія побачив рантаро його очі стали схожі на живі і він нарешті вигукнув.

     

    -Рантаро! Я! Я! так радий тебе бачити!

     

    Не рантар не Вакія не стримали сліз вони хотіли багато чого сказати один одному але поки що їм вистачало тільки обіймів. А Вальт дивлячись на них теж почав плакати

     

    -А ти чого плакати почав

     

    -Просто вони напевно так страждали щоб знайти один одного і ось на..

     

    Він не зміг домовити через свої сльози. Шу просто не знав що сказати тому дивився на цю всю картину.

     

     

    Через тиждень до них приїхали Кен і Дайго Шу сказав куди потрібно приблизно їхати щоб усіх забрати. Багато людей вже повернулися зі світу мертвих, а деякі ще тільки з’являються. Всім хлопцям поставили пам’ятники а Вакія почав пояснювати як можна зробити порядок і пояснив закони. Дайго і Рантаро знайшли всі книги злої магії та спалили щоб більше ніхто не зміг наробити біди. А Кен почав допомагати шити одяг та іграшки для дітей. Вальт зайнявся випічкою та врожаєм. Ох так Вакія і Рантаро зізналися один одному у коханні! Хоча Вакія дуже соромиться визнавати свою любов до Рантаро на людях.

     

    Ось і все далі ви можете тільки самі придумати, що трапиться з ними далі 🙂 може щось хороше? Чи погане? Може десь залишилася книга зла? Яку в майбутньому знайдуть вже зовсім інші герої і Шу доведеться знову рятувати? Чи Шу вб’є себе щоб потрапити у світ мертвих до інших своїх друзів? Хто знає….Хто знає….

     

     

     

    4 Коментаря

    1. Nov 19, '22 at 17:28

      Я дуже рада бачити
      оч якись фанфік по Бейблейду на українській мові! 🙂 Мені сподобалась ця робота! Автору нат
      нення! 🤗

       
      1. @Єві ГеніDec 23, '22 at 23:13

        Дуже приємнл чути 🙂

         
    2. Aug 2, '22 at 14:29

      мені сподобалося ))))

       
      1. @pasechnik anyaAug 2, '22 at 19:11

        Раді чути 🐈