Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)

    Хосоку подобається це відчуття. Коли тебе кохають, плекають наче коштовність, дбають. Коли кожен погляд на тебе особливий, кожний дотик – пристрасний, кожне слово – наче тавро, що розпливається гарячою знемогою, знанням, що ти належишь. Хосоку подобається бути жаданим, привабливим, сексуальним для них щодня, щогодини, щохвилини. Він готовий дарувати, віддавати всього себе без залишку і відчувати, як тіло тоне в солодкій патоці поцілунків, розквітають блідими бутонами на шкірі, в липкому павутинні жадібних рук, що торкаються найпотаємніших місць, у гарячих, розпалюючих справжню пожежу всередині, поглядах, від яких не сховатися. Хосок і не намагається, тому що кохає. Усім своїм серцем.

     

    Хосок кохає Сокджина. М’якого, дбайливого Сокджина, який люто здавлює своїми довгими пальцями чуже тонке горло, поки нещадно трахає, утримуючи затисненого біля стінки знесиленого й такого піддатливого молодшого. Який безсоромно дражнить на публіці, не боячись бути спійманим. Який ненаситно доводить Хосока до напів притомності, змушуючи кричати, вигинаючись до болю, звиваючись в його міцних руках так шалено, до запаморочення і зірваного голосу стогнати у відповідь на кожне “ти приймаєш мене так чудово, маленький”, і кінчати безліч кількість разів, втрачаючи зв’язок з реальністю.

     

    Хосок кохає Юнгі. Юнгі, який різко штовхає, перекидаючи грудьми на ліжко, встромлюється мозолястими сильними пальцями в соковиті сідниці, піднімаючи і розводячи їх, а потім робить язиком такі речі, що Хосок просто втрачає глузд. Напевно, ніхто і ніколи з таким захопленням не вилизував його, думає Хосок, скиглячи від бажання кінчити лише через те, як болісно солодко цей гострий язик штовхається в нього. Та коли він відчуває всередині пальці, ніщо не може зупинити його від того, аби податися на них, насаджуючись різко, і стогнати медове “хьон, боже!..”, скидаючи стегна на кожен поштовх. Юнгі, який одного разу побився об заклад з Техьоном і довів Хосока до сліз та сухого, але жахливо сильного оргазму за півтори хвилини, безпомилково стимулюючи простату, а потім цілував глибоко та тягуче, перетворюючи перенапружене тіло, яке наче пережило маленьку смерть, в найпрекрасніший музичний інструмент, який відгукується навіть на самий найлегкий дотик.

     

    Хосок кохає Намджуна. Намджуна, якому довподоби, коли його великий член повільно та ритмічно об’їзджають. Якому подобається, коли спритний гарячий язик майже доведеного до грані Хосока в нестямі і з тихим муркотінням вилизує його міцні груди, залишаючи маленькі укуси-мітки у відповідь. Якому подобається кінчати всередину, наповнюючи Хосока, що ламається в оргазмі, спостерігаючи, як чужа сперма стрімкими потоками тягнеться від його шиї до живота. Йому подобається стискати долоні на спокусливих стегнах, утримуючи міцно, до пізніше обов’язково помітних синців, і продовжувати штовхатися в розслаблене тіло, продовжуючи агонію задоволення, завдаючи майже хворобливу насолоду, знаючи, з яким бажанням, вдячністю та азартом Хосок прийматиме в себе його член у просторій гримерці за лаштунками їхнього стадіонного туру, поки інші мембери всіма правдами та неправдами відводять стафф подалі від зайнятої кімнатки.

     

    Хосок кохає Техьона. Техьона, який заковує його зап’ястя у м’які кайданки і терплячи чекає, поки маленький вібратор, що викликає солодке тремтіння, зробить свою справу, осипаючи Хосока компліментами кожну мить, поки його палаючий погляд, прикутий до пружного тіла, і солодкий аромат, що виходить від нього, остаточно дурманить голову. Він кохає Техьона, який завжди акуратний та ввічливий, але перетворюється на воістину неприборканого, коли його член опиняється так глибоко між сідниць Хосока, що старший плаче від захвату, благає скиглячи, просячи віддерти його як справжню суку. Техьона, який воркує маленькою горлицею біля гострого хосокова плеча, притискаючись так зворушливо і дивлячись так цнотливо, взмахуючи своїми довгими віями, а після змушує до судом у м’язах стрибати на великому жилістому фалоімітаторі, поки чудові довгі пальці стискають обидва вологі члена в щільне кільце, і низький голос нашіптує про вульгарні фантазії, змушуючи згоряти зсередини від бажання отримати більше.

     

    Хосок кохає Чонгука. В якого пунктик на оральну фіксацію, і який завжди трахає тільки цей неймовірний рот, змушуючи давитися сльозами та спермою.Він кохає макне, такого сором’язливого на публіці і такого розкутого в стінах їхнього гуртожитку, зухвалого і сильного, що вміє одним своїм поглядом поставити хьона на коліна. Який м’яко стискає пальці в пухнастих пасмах, сильніше притягуючи, змушуючи губи розтягнутися до легкого відчуття, що саднить, а горлянку скорочуватися від аж ніяк не скромного проникнення великої головки. Чонгука, який заради ранкового мінету навчився прокидатися по будильнику і трахати ще напівсонного старшого, змушуючи досягти оргазму тільки від того, що його використовують у такому стані, без опору, розмореного нічними ласками, відкритого і доступного. Ця картина завжди вражає Чонгука, і щоразу, як вперше, він ласкаво шепоче “хьон, візьми його”, а потім знову нависає зверху і трахає сам, вбиваючись у жаркий рот до знесилення.

     

    Хосок кохає Чіміна. Милого Чіміна, який із задоволенням купує Хосоку милий одяг та милі аксесуари. Котрий гладить Хосока перед сном, торкаючись кожного сантиметра оголеної без жодного стиснення шкіри. Який лише одними дотиками і солодкими ніжними поцілунками доводить до сліпучих оргазмів, і поки Хосок відходить від тремтіння, повільно відсмоктує йому, злизуючи все до останньої краплі, він переплітає долоні і називає хьона “крихіткою”, і Хосок такий нереальний кайф ловить, що серце у грудях методично пропускає удари. Тому що Чімін завжди обіймає його уві сні, продовжуючи несвідомо погладжувати підкачані груди або підтягнутий бік, він ніколи не відмовить у допомозі і завжди поруч, якщо це потрібно. Хосоку потрібно. Тому що це Чімін. Чімін, який вбирає його в пишні короткі спідниці, що так безсоромно не приховують зовсім нічого, який спочатку натягує милі панчохи з шовковим бантиком на зовсім гладкі стрункі ніжки, а потім натягує Хосока, врізаючись у його стегна своїми, примушуючи свою крихітку зриватися на скиглення від сили і швидкості, з якими його член вривається в до знемоги солодке тіло.

     

    Хосок обожнює це. Полюбляє належати їм. Він почувається у безпеці поруч із ними. Відчуває себе щасливим. І ось уже протягом кількох років у день свого народження загадує одне-єдине бажання: щоб це тривало вічність. Тому що він впевнений, що, навіть через десятки безкінечностей, він буде все також страшенно сильно в них закоханий, і його серце, як і тіло, не зможе належати нікому іншому. Хосок знає, що ніхто з його чудових хлопців не дозволить цьому статися.

     

    3 Коментаря

    1. May 18, '22 at 21:32

      Мені стало спекотно🔥

       
    2. Apr 10, '22 at 13:43

      щось солоденьке .)

       
      1. @блудлива мавкаApr 25, '22 at 21:25

        Дякую~ маю ще трошки, але наразі займаюся перекладом ^^