Фанфіки українською мовою

    Глава 2

    Ураріті сиділа на уроці і не могла забути про Цую, і відволіктися теж не було на кого. На перерві її розпитували про Мідорію, тому вона ледве трималася. «Буде легше якщо я посиджу сама», подумала вона. І попросилася вийти. Ураріті довго не поверталася і Цую попросилася вийти за нею. Вона зайшла до туалету і побачила Урараку, яка сиділа на підвіконні і хотіла порізатися, Фроггі витягнула язика і вихопила ним ніж із рук Ураріті. Та підняла голову і глянула на дівчину. Цую підійшла до неї і обійняла. 

    — Дівчинко моя, що сталося? Ква? 

    Ураріті кинулася в обійми. 

    — Я не можу, я не правильна! 

    — Чим же? Квааа?

    — Бо я кохаю дівчину, напевно, постійно думаю про неї, раніше переключалася на Мідорію, а тепер, марно. 

    Фроггі взяла за обличчя Урараку, дівчина почервоніла. 

    — Я тебе кохаю. Дівчині кохати дівчину абсолютно нормально. Квеее…

    Урарака закрила обличчя руками. 

    — Але ж, це лікується. 

    — Хворі люди, які це лікують, ми від цього не страждаємо і ніхто навколо не має шкоди. Кве! 

    — Напевно, ти права. 

    Урарака поклала голову на плече Цую і промовила на вушко. 

    — Я тебе теж кохаю. 

    Цую поцілувала Урараку в засос, глибоко проникаючи в її рот. Тут в туалет забігла Міна і побачила поцілунок. Вона всміхнулася. 

    — Ооооогоо, як довго? Кохаєте одна одну? Вже було в ліжку? 

    Цую глянула на дівчину. І підійшла до неї. 

    — Тільки призналися, і якщо комусь бовкнеш, то отримаєш по макітрі! Це може бути небезпечно. Кваааааа! 

    Ашідо кивнула і вийшла. Ураріті зітхнула і підійшла до Цую. 

    — Сьогодні спатимемо як і вчора? 

    — Так, моє ти сонечко. 

    Під вечір, Урарака і Цую знову разом пішли з загальної зали у кімнату Цую. Як тільки вони зайшли, Цую прижала Урараку до стіни і цілувала, роздягаючи її. Урарака відповідала на поцілунок. Цую її відпустила і налаштовувала воду, Урарака роздягнулася повністю і дивилася на Цую. Та налаштувала, роздягнулася і залізла, Ураріті попробувала ногою воду. 

    — Холодна ще. 

    Вона трохи почекала, а потім все таки залізла і прижалася до Цую. 

    — Ураріті, ти як? Сильно втомлена? Ква! Хочу дечим зайнятися з тобою. 

    Фроггі стала над дівчиною і дивилася на тіло урараки. 

    — Ммм, ні, я не проти. Твоє тіло таке слизьке. 

    Асую огорнула її язиком і почала вилизувати їй між ногами пристрастно дивлячись у вічі. Ураріті розсунула ноги ширше і запрокинула голову, простогнавши. Фроггі трохи приспустила зад Урараки і почала входити всередину язиком. 

    Урарака простогнала, жабка іншою частиною язика обгорнула клітер і пестила його. Сама ж теж збудилася, тому руки полізли самі по собі пестити себе знизу, але Ураріті перехопила руку і сама почала пестити Фроггі, вона пестила клітер, а потім вставила пальчик всередину. Фроггі активніше запрацювала язиком всередині Ураріті. І дівчина кінчила, працюючи все ще пальчиком всередині коханої. Цую стогнала від насолоди і невдовзі теж кінчила. Вона вляглася зверху на кохану і заплющила очі. 

    — Втомилося моє жабенятко? 

    — Квееее…

    — Спи, я рада що саме, ти моя дівчина. 

    Фроггі заснула, а Ураріті ще довго роздивлялася Фроггі і незабаром теж заснула.

     

    0 Коментарів