Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    За вікном змінювались фасади та мерехтіли яскраві барви рекламних оголошень. В салоні таксі було тепло, хоча зранку падав мокрий сніг. Водій програвав свій плейлист, на який пасажир не звертав уваги. Він поспішав на зйомку. Вигляд міг би мати супер щось на брутально-діловому : дорогі туфлі, які блищали від лоску, новенький сірий костюм та краватка, рубашка на золотих запонках, супер стильний годинник, свіжо підбрита борода, гарно укладені від природи неслухняні кучері, а парфюм додав образу ноту довершеності і мужності. У цю картину дивно втесалась щаслива посмішка, як то кажуть розтягнута до вух. Бо Янович не міг зняти з себе цю емоцію, сьогодні він нею одержимий.
    Чоловік радів тому, що розібрався у власних почуттях. Його тепер нічого не бентежило, він був чесний сам із собою. Цю ніч він провів із Спартаком, цього ранку вони прокинулись разом, ці події не викликали навіть ноти зніяковіння чи жалю. Женя тепер знав : у нього є сексуальне бажання до друга і це взаємно. Більше того – це кабзда який крутий секс, що завершився нормальним ранком без всяких з’ясувань стосунків. Хоча у психолога явно мали би бути питання до нього з приводу досвіду з чоловіками.
    Ото ж він їхав працювати вкрай задоволений результатом минулої ночі. І в очікуванні вечері з другом сьогодні. Звичайно, вони мають все ж обговорити як будувати далі відносини. Передчуття було чудесне.
    Зранку він прокинувся, прихилившись до скроні Спартака, відчував запах його шкіри, його тепло. Рука охопила голову блондина, ніби увісні він притягнув її ближче до себе, трошки злякався чи не тисне на шию сплячого хлопця, почав обережно забирати її.
    Доброго ранку. – Як виявилось, психотерапевт не спить.
    Брюнет полегшено видихнув. Чмокнув у щоку партнера. Потім завошкався на ліжку, обрав зручну позу у взаємних обіймах і промурчав у відповідь :
    Я вже гадав, що придушив тебе. А ти живий. І слава Богу. Бо спати з мертвим в мої плани не входило.
    Це змусило обох посміхнутись. Суббота куйовдив волосся Жені поки дивився розклад дня на телефоні. А брюнет ніби і не збирався рухатись. Було так тепло і спокійно, ніби вони отак прокидались що ранку.
    Женька, я маю на сьогодні декілька справ у першій половині дня. Тому пора збиратись. Давай вставати.
    Він поринув у ніжний поцілунок з Яновичем, обережними рухами звільнився від ще соного коханця і пішов у душ. Це супроводжувалось буркотінням брюнета від невдоволення тим, що немає часу на поніжитись у ліжку. Він ледь сповз із-під теплої ковдри, трошки потягнувся, вирішив скупатися вже вдома і одягнувся.
    Блондин вийшов з ванної із краплями води на тілі, висушуючи голову рушником, на стегнах, досить низько, намотаний рушник. Хоча коміку не вперше бачити сусіда у такому вигляді, але саме зараз картина оголеного торсу та накачених рук, що працювали з рушником, після ще гостро спалахуючих у пам’яті картин з ночі, ввела його у заціпеніння від збудження. Він із широко відкритими очима, та пересохлим горлом сказав:
    Спартак, якщо я зараз не піду, то ти муситимеш відмінити свої плани. Я не можу контролювати такі почуття. Ти занадто сексуальний для мене зараз.
    Сусід посміхнувся :
    Ок. Наша домовленість про вечерю в силі ?
    Він вже щось шукав у шафі і тепер актору відкрився вид на широку рельєфну спину, м’язи так рухались, ніби переливались, тату блистіли від крапель води.
    Тааак ,- стурбовано заговорив брюнет,- я біжу, біжу. Побачимось ввечері.
    Він почав рухатись до виходу із кімнати, але його спинив, взявши за плече, психолог.
    На, одягнись. На вулиці страшний холод. Не вистачало ще аби ти захворів. – Він дістав йому із шафи свій теплий кардиган. Вони обмінялись грайливими посмішками, після чого Янович пішов.
    Тому зараз Євген був вперше за довгий час спокійний і щасливий.
    За вікном мерехтіли яскраві реклами на сірому фоні зимового міста. А в салоні сидів непідкупно радісний чоловік.

     

    0 Коментарів