Фанфіки українською мовою

    ———{час гри}———

    Мінхо грав як скажений, бо він знав для чого він це робить.

    Рахунок 28:1 на користь команди Мінхо.

    Звісно-ж команда Мінхо перемогла. Уся команда раділа, а Лі не зводив очей з хана. Мінхо не витримав. він підійшов до Джі і тихо на вушко сказав хану йти за ним так, щоб ніх, а сам пішов до туалету. Як тільки двері зачинилися за Ліноу, Хан одразу-ж пішов за ним. Як тільки він зайшов його прижали до стіни, і він відчув жар тіла Мінхо. Хан обвив руками шию Мінхо і притиснув його до себе ближче. Між їх обличчями залишалося декілька міліметрів. Мінхо тяжко дихав та дивився, то на губи хана, то в очі.
    —ти впевнений?— «запитує Мінхо»
    —так.— «каже Хан»
    Мінхо ніжно поцілував хана, а Хан відповів на поцілунок.
    Цей поцілунок був ніжним та невагомим, а Хан хотів більшого.
    —Мінхо, я не знаю що зараз кажу проте, я хочу тебе.— «сказав Джісон, відчуваючи велике бажання бути ще ближчим до Лі, хоча ближче вже не було куди»
    —Джісоні~ — «протягнув Мінхо з котячою посмішкою»
    В Джісона занило в зоні паху через таке звернення
    Старший почав сіяти багряні сліди по усій шиї хана, поступово спускаючись усе нижче. Хан намагався стримати голосний стогін, що виходило не дуже.
    Опісля, Хо почав розтібати ремінь на штанях його партнера. через декілька хвилин, в бік летять штані, а за ними і боксери.
    Взяв голівку у рота, Лі трохи посмоктував її, від цього молодшому просто зносило дах. Трохи пізніше, Хо взяв на пів довжини. Здається, стогони Джісона, було чутно по всій школі. Нащастя ніхто не міг їх почути, бо всі святкували перемогу на подвір’ї.
    перед тим як молодшого ностигнув оргазм, він сказав:
    —я..ммм… я хочу відчути тебе в собі — «промовив він стримуючи стогін»
    —я намагатимуся зробити усе так, щоб ти це ніколи і нізащо не забув — «прошепотів Мінхо, хану на вухо підвівшись»
    Хо зняв нижню настину свого одягу, і вона опинилась на підлозі поряд з речами Джі.
    Джісон встав обличчям до дзеркала і раковини. Обпершись руками об раковину він відчув гарячі руки старшого в себе на талії, і посміхнувся.
    Мінхо потроху почав вводити свій член в тугу дупцю Джісоні. Через декілька хвилин Мінхо вже вільно рухався всередині хана. Поки Хан стогнав і вже був на межі, Мінхо прискорювався.
    —Ах~ я вже…я вже на межі — «бурмотить Джі»
    —кінчай, Джісоні — «сказав Мінхо стискаючи талію партнера»
    Один поштовх, Джісон вилився. В нього підкосилися ноги, а Мінхо допоміг встояти йому на ногах.
    —можна? — «запитав Хо в Джісона на вухо»
    —так — «промовив Хан»
    ще пара поштовхів і Мінхо кінчив всередину Джі.
    Ще деякий час вони сиділи обійнявшись Але, це не могло тривати вічно. Вони одяглися і вийшли з туалету.
    продовження буде…

    людоньки, в мене з’явився телеграм кнал. На каналі буде виходити інформація про фанфіки і трохи про моє життя^^
    ось канал

     

    0 Коментарів