Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Жанр: Гумор
    Мітки: SongficГумор
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Твір написаний для Осіннього фікрайтерського з’їзду 2023. Використана композиція: Руся – Не стій під вікном / #офз2023

     

    Три.

    Така цікава цифра. Люди наділили її магічним значенням, самі зробивши собі ворога.

    Три бажання, три умови, три роки чекати, хтось там любить трійцю, з першого разу не вийде, може і з другого, а от з третього вже точно!

    Через три побачення зрозумієш, через три місяці зробиш висновки, через три роки зрозумієш висновки.

    А ще ж любов живе три роки, ге?

    Люди самі наділили, самі повірили, самі обурюються коли з третього разу не виходить. Може з дев’ятого вийде? Це ж тричі три, комбо!

    Ганна гірко всміхнулась своїм думкам, відкидаючи журнал з статтею «Три кроки до самостійного…». Чому потрібно три рази, спроби, кроки, бажання, можливості?

    А що відбудеться на четвертий?

    От у неї зараз з паскудились треті стосунки за цей рік. На дворі вечоріє, скоро спаде спека і є план піти до річки. До кінця року ще багато місяців, але що, четверту спробу знайомства не робити? А якщо хлопець сам підійде? «Ні, вибач, ти четвертий, так не піде. Давай-но в січні побачимось, ось мій номер». Так відповідати?

    А якщо, то буде «любов всього життя» стояти під вікном? Гнати фразою «не стій під вікном»?

    Чи перебирати тих трьох, що були? Чи тільки третього?

    Піти наперекір «великій та страшній» трійці та вчетверте познайомитись?

    Її краща подруга Яна зустріла свого майбутнього чоловіка 3-го червня, то може якщо це буде третє вересня, чи жовтня, то четверта спроба зараховується?

    Чому нема довідника з цієї теми? Де всі ти вчені,  коли стоїть реально складне питання?!

    Ганна ще декілька хвилин дивилась на себе в дзеркало, надіслала своєму відображенню повітряний цілунок та вийшла з кімнати.

    Сторінка журналу розгорнулась від протягу, повністю розкривши сторінку з темою «Три кроки до самостійного прийняття нового рішення».

     

    0 Коментарів