тренування
від chobitОрієнтовна інформація:
Мінхо-футболіст, головний красунчик школи.
За ним усі роняють слинку, навіть хлопці.
Але він зацікавлений у одному хлопці.
Цей хлопець це, Хан.
Хан відноситься до неформальний хлопців. Хан має длиннувате волосся пофарбоване у темно синій колір, очі підведені чорним олівцем, одягається у чорно-білий одяг. Двома словами, Emo—boy
Приємного читання)
У Мінхо вже другу годину йшло тренування на свіжому повітрі, вони готувалися до гри. Їм оголосили перерву, і позвали групи підтримки. Було дві групи, хлоп’яча та дівчача. Серед хлоп‘ячої був Хан одягнутий у спідницю коли усі інші були у шортах, Хан стояв кричав на усіх, тому-що на нього натягнули спідницю, Мінхо було смішно через це. Тренер сказав їм, почати танцювати. Поки вони танцювали танець Мінхо не зводив очей з Emo-хопчика, і Хан це помітив. Він подивився прямо на Мінхо, а той йому підмигнув. Хан весь почервонів, і відвернувся від Мінхо. Тренер оголосив, що тренування закінчено і він усіх відпускає у роздягалку.
«У роздягальні»
Хан сидів у телефоні поки усі окрім Мінхо переодягалися і виходили, у роздягальні не залишилося нікого, окрім Хана та Мінхо. Мінхо підійшов до Хана, який стояв біля своєї шафки, і задер його спідницю.
—ТИ ДУРНИЙ?!— «сказав Хан, відстрибуючи і б’ючись головою об шафку.»
—хотів перевірити, чи вдяг ти захистні шорти.— «сказав Мінхо, починаючи переодягатися.»
Хан те і робив що кидав погляд на підкачане тіло Мінхо.
—що подобається?— «сказав Мінхо посміхаючись»
—ні— «сказав Джісон, вибігаючи з роздягальні»
———{на наступний день, тобто у день гри}———
—Мінхо, будь готовий. І не рахуй ґав!— «сказав тренер»
—у мене є план.— «Сказав Мінхо посміхаючись»
—це добре. Хлопці, у вас пів години перерви перед грою.— «тренер»
Мінхо затягнув Хана до комори, попри його нерозуміння.
—якщо ми переможемо, ти поцілуєш мене?— «запитав Мінхо притискаючи Хана до стінки»
—так…— «Сказав Хан з невпевненістю»
—так?— «перепитав Мінхо»
—так!— «крикнув Джісунг»
—я пішов, а ти не обманюй.— «сказав Мінхо»
Хан поцілував Мінхо у щоку. Мінхо в шоці, Хан в шоці від себе.
—це стимул?— «запитав Мінхо посміхаючись»
—вважай що так.— «сказав Хан посміхаючись»
—я повернуся за більшим~— «сказав Мінхо»
—спочатку переможи.— «сказав Хан з викликом»
—а ти сумніваєшся?— «Мінхо притиснув Хана за талію, після того як це пролунало з його вуст»
—дві хвилини до збору!— «прокричав тренер з залу»
—мені вже час— «Сказав Мінхо виходячи з комори»
продовження буде…
сподіваюся вам сподобалося)
якось короткувато вийшло. слідуюий розділ довший буде