Трансляція
від Евеліна ПогорілецьГлава 2
Шото прокинувся від того, що хтось цілував його обличчя. Він всміхнувся Іді.
— Мені сьогодні на ранок, і я сьогодні до обіду.
Іда встав.
— Тоді пішли завезу тебе на роботу.
— Дякую, я після роботи вільний.
— Ти хочеш аби я тебе забрав після роботи і проведемо пробний запис трансляції, я тобі все покажу і розкажу?
— Тааааак, хочу.
Шото встав, вдягнувся і Ідо завіз його на роботу, купивши у кав’ярні каву і круасан. Ідо сів за столик і пив каву з круасаном, дивлячись на коханого. А потім встав підійшов до нього, замовив, ще кави і поїхав у офіс за речами. Шото зашивався на роботі. Невдовзі Ідо повернувся і зайшов сів за столик. Він підійшов до Шото і замовив каву, він побачив, що з виразом обличчя Шото щось не те. Він погладив його по голові.
— Сонечко, ти молодчинка, все добре.
— Ідо, не роби так, а то мене можуть неправильно зрозуміти.
— Вибач, я не подумав про це.
Таким чином у хлопця піднявся настрій і він допрацював робочий день без порізів, а потім передавши зміну підійшов до Іди і обійняв, впавши йому на груди. Чоловік пригорнув його до себе і всміхнувся, вони сіли в машину і поїхали. Шото заснув по дорозі. Іда його розбудив вже біля будинку, Чоловіки зайшли до квартири.
— Ну що, ти готовий?
Шото всміхнувся і підійшов прямо до Іди поцілувавши в носик.
— Так, любий.
Чоловік почервонів. Відвів погляд. Сам зняв верхній одяг, зайшов у кімнату. І дістав коробку з іграшками. Шото теж зняв верхній одяг і зайшов.
— Так як сьогодні твій перший раз, то дозволю тобі обрати іграшки.
Шото підійшов до коробки і дістав батіг, вібратор і взяв наряд покоївки.
— Піди обмийся і можеш перевдягнутися.
Тодорокі кивнув і пішов в душ. Іда зняв сорочку і вдягнув жилет на голе тіло. Шото вийшов у сукенці і підійшов до Іди, той збудився лише від вигляду Шото.
— Ммммм.
Він прижав Тодорокі до стола.
— Ви знову не прибрали мій кабінет вчасно?!
Він вдарив батогом по сідницям Шото. Той простогнав і вигнувся. Ідо підняв спідницю і вдарив вже по голим сідницям.
— Ти прийшов до мене в кабінет без трусиків, збоченець, отже, ти одразу хотів цього.
Він ще раз ляснув по сідницям. Шото збуджено простогнав. Іда дістав вібратор і обережно пальцями почав його вставляти в хлопця. Шото вигнувся і простогнав від задоволення. Іда впихнув його всередину і увімкнув.
— Мхааааа.
— Я зараз відійду на декілька хвилин.
Шото глянув на Іду і схопив за руку.
— Ти що, зібрався дрочити, збудившись від мого вигляду? Сідай на ліжко я потурбуюся про тебе.
— Ззачекай, ти хочеш мене задовільнити? І тобі не буде противно? я збудився від тебе, це дивно, зазвичай я не збуджуюся…
Ідо хвилювався він дивився кудись в стінку, і швидко це протараторив. Шото всміхнувся.
— Добре, поясниш потім все.
Він всадив Ідо на ліжко і став перед ним на коліна, він провів пальцем по ширінці, а потім розстібнув її. Зняв з Іди труси і побачив збуджений прутень. Він язиком пройшовся по ньому. Ідо підвищив вібрацію.
— Мхааааа, приємно.
Шото взяв його до рота і почав працювати ротом, все активніше працюючи язиком, чоловік запрокинув голову від насолоди і поклав руку хлопцеві на голову, поставивши вібрацію на максимум.
— Мхаааа, це чудесноооо.
Шото все активніше працював ротом, по кімнаті лунали гучні стогони Ідо.
— Мхааааа, я зараз кінчу тобі в рота.
Тодорокі язиком почав активно працювати. Ідо від такого дійсно кінчив хлопцеві у рота і Шото це проковтнув. Іда глянув на лице Шото.
— Мхааааа, воно так вібрує, аххх.
Шото теж кінчив. Іда всміхнувся.
— Це вперше мені відсмоктали.
— Правда?!
Зраділо, запитав Шото. Іда вимкнув вібратор.
— Так, я на трансляціях останнім часом впринципі не збуджувався. Тільки, коли у мене бути почуття до саба це стається, але я вирішив їх не показувати. Бо минулий раз це закінчилося дуже погано, той хлопець зробив мені боляче, а потім кинув. Шото підвівся і сів Ідо на руки, обійнявши його.
— Я такого не зроблю, ти мені подобаєшся і я тебе, напевно, кохаю.
Ідо зазирнув у вічі.
— Я тебе кохаю.
Шото посміхнувся.
— Я тебе теж кохаю, і витягни мені вібратор.
Іда посміхнувся і обережно витяг вібратор.
— Вибач, забув.
Шото впав на нього і прижався.
— Я втомився на сьогодні, вибач, що без трансляції.
Іда всміхнувся.
— Та, я такий радий цьому всьому, що я готовий з тобою так постійно зустрічатися і не обов’язково з трансляціями.
Шото обійняв Ідо і цілував йому обличчя.
— Дякую, що я маю щастя.
Подякував Іда і невдовзі вони заснули.
0 Коментарів