Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Джен

     

    Скри-и-и-и-ип, – з неприємним звуком залізна брама величезного маєтку була зачинена імператорськими лицарями.

     

    Це був кінець Ломбарді. Роду, який був наймогутнішим на континенті протягом двохсот п’ятдесяти років на рівні з імператорською родиною Рембру.

     

    Клан, на гербу якого було зображено світове дерево, розростався і міцнів, відповідно до того як розвивався світ. І його історія так безглуздо скінчилась через керівництво В’єза Ломбарді, Главу рода, якого тепер звинувачують в ухиленні від сплати податків і в державній зраді.

     

    Сотні мешканців Ломбарді, міста, названого на честь великої сім’ї, зібралися перед маєтком. Хтось постійно втирав сльози хусткою, а хтось миттєво відвертався, не бажаючи дивитися на це.

     

    У першому ряду стояла і вона, Фірентія.

     

    – Ідіоти, – різко видихнула Тія крізь міцно стиснуті зуби, хоч зараз це вже не мало жодного значення.

     

    Дівчина подивилася на ворота маєтку, що ретельно охороняються, і продовжила лаятися:

     

    – Виродки, дурні, ледарі, які залишилися впертими, навіть коли застрягли у вогні.

     

    Фірентія відчувала, як люди, що стояли навколо, з подивом оглядаються на неї, але це вже не хвилювало її.

     

    «Родина Ломбарді вже розорена.»

     

    Проте, як би дівчина не лаялася, лють у її серці не вщухала.

     

    – Я ж казала Вам, придурки, що перший принц нічого з себе не уявляє. Скільки разів я говорила, що він просто розпещений сучий син, який ніколи не стане кронпринцем?!

     

    Однак, незважаючи на поради Фірентії, ідіоти з Ломбарді підтримували першого принца.

     

    Перший принц Астана Неремфе Дюрелі.

     

    «Вони сказали, що підтримують його, бо він є сином імператриці. Але, наскільки я можу судити, вони просто вибрали такого самого покидька, як і вони самі.»

     

    Він хоч і належав до «королівського родоводу», але потопав у розкоші, насолодах і ліні, перетворюючись на одутого йолопа.

     

    Не буде перебільшенням сказати, що блискуча історія Ломбарді була історією імперії Рембру.

     

    Саме сім’я Ломбарді просунула Дюрелі, першого імператора, на престол і привела імперію на той рівень, на якому вона зараз була.

     

    Думаєте це все?

     

    Досягши вершини, сім’я Ломбарді нагромадила величезні багатства, брала участь у кожній війні, яку вигравала без жодних жертв да допомогою першокласної дипломатії та підтримувала творчих людей по всій імперії. Не було такого місця у світі, де не можна було знайти ім’я Ломбарді.

     

    І все завдяки Рулаку Ломбарді, попередньому главі сім’ї. Саме він підняв родину Ломбарді на найвищий рівень.

     

    Коли юний Рулак тільки вступив на пост глави сім’ї, імператорська сім’я одразу видала королівський указ, який дозволив би їм тримати його під контролем.

     

    Але тоді Рулак вигадав систему «грантів».

     

    Ця система дозволяла щедру підтримку як аристократам, так і простолюдинам, збільшуючи кількість талановитих людей у ​​різних галузях.

     

    Не дивно, що відданість тих, хто навчався за підтримки сім’ї Ломбарді, була неймовірно високою.

     

    Вони не були Ломбарді, але вони були людьми Ломбарді.

     

    Самые так Рулаку, попередньому главі сім’ї, вдалося розмістити своїх людей усюди, навіть не зробивши жодного кроку з території Ломбарді.

     

    Зрештою імператору, який не мав іншого вибору, крім як визнати вплив сім’ї Ломбарді, через двадцять років довелося відкликати королівський указ.

     

    Однак…

     

    – Не має значення, наскільки ви дурні, як можна було зруйнувати таку сім’ю всього за два роки?!

     

    Два роки тому, після смерті Рулака Ломбарді, його першого сина, В’єз Ломбарді, було призначено наступним главою сім’ї.

     

    І це був лише початок падіння.

     

    Вієдзі був неохайною і пасивною людиною, яка воліла більше говорити, ніж робити. Тому він не міг керувати ні своєю родиною, ні королівською. Таким чином, вся складова Ломбарді стала купкою егоїстичних марнотратів, через що сім’я втратила все, чого досягли пращури.

     

    Це було настільки очевидним, що Фірентії навіть не потрібно було намагатися розібратися в цьому.

     

    Причина, через яку вона так багато знала про це, була дуже проста.

     

    Колись дівчина була Ломбарді.

     

    Якщо точніше говорити, вона жила в країні під назвою «Південна Корея», загинула в результаті аварії і переродилася в цьому світі.

     

    А саме у родині Ломбарді.

     

    Коли вона вперше розплющила очі в тілі новонародженої дитини, Тія замість того, щоб плакати, верещала від захоплення, дивлячись на всю розкіш, яка оточувала її і здавалася галюцинацією.

     

    «Нарешті я народилася із золотою ложкою!»

     

    Був час, коли Фірентія прокидалася в особняку Ломбарді, віталася з усіма вранці і лягала спати, вечорами дивлячись на візерунки, вирізьблені на стелі.

     

    Однак, на жаль, вона була лише наполовину Ломбарді.

     

    Її батько був третім сином Рулака Ломбарді, глави сім’ї, але її мати, яка померла під час пологів, була простолюдинкою і не могла офіційно увійти до родини Ломбарді через її суворі закони.

     

    Народившись у таких обставинах, Фірентія була фактично незаконно народженою, проте їй пощастило і з дозволу її дідуся вона могла використати прізвище сім’ї.

     

    Ось тільки це не означало, що вона була визнана частиною Ломбарді.

     

    Весь цей час Фірентія була лише дитиною з незрозумілим становищем, що використовує прізвище сім’ї Ломбарді, але не була повноправним членом цієї сім’ї.

     

    Її становище було вкрай хитким, але навіть так Тія була щаслива лише недовгий час.

     

    За кілька днів до її одинадцятого дня народження.. від невиліковної хвороби помер її батько, і Фірентія була забута.

     

    Без батька вона більше не була Ломбарді, адже він був єдиним, хто піклувався про неї та зв’язував з родом.

     

    Незабаром після цього її припинили запрошувати на будь-які сімейні заходи, і вона втратила своє місце.

     

    Однак Тія не могла просто дозволити собі залишатися осторонь, тому, щойно їй виповнилося п’ятнадцять років, почала працювати.

     

    На самому початку дівчина дбала про бібліотеку маєтку.

     

    Коли її батько був живий, це було місце, де вони проводили багато часу, тому бібліотека була їй майже як друга домівка.

     

    Через хворобу раптово звільнився бібліотекар, тому місце було вільно і насилу Фірентії вдалося зайняти його.

     

    Було безглуздо доручати величезну бібліотеку п’ятнадцятирічній дитині, але прізвище Ломбарді, прикріплене до її імені, виявилося дуже корисним.

     

    Замовлення та розміщення книг на прохання людей були заняттями, які подобалися Тії, тому для неї це було не так уже й складно.

     

    В результаті старанної роботи та насолодою своїми обов’язками бібліотека ставала все більш і більш популярною, а Фірентію почали помічати.

     

    Згодом, крок за кроком, дівчина почала брати на себе обов’язки дому.

     

    До кінця свого вісімнадцятого року життя Тія почала відповідати за справи не лише всередині, а й за межами особняка Ломбарді.

     

    То була досить важка робота.

     

    Брати батька Фірентії були пихатими дворянами, які живуть у своєму маленькому світлі, а кузени Ломбарді були шахраями, які щодня потрапляли в різні нещастя.

     

    А коли Тії було дев’ятнадцять років, дідусь захворів, і їй було доручено доглядати та допомагати йому зі справами у його присутності.

     

    Тому цілком природно, що ніхто не знав про сімейні справи так добре, як вона.

     

    Дідусь Тії був вкрай шокований її здатністю вчитися чогось дуже швидко і з точністю виконувати свої обов’язки, що так сильно відрізнялося від її кузенів, які народилися з порожніми головами.

     

    – Якби я трохи раніше дізнався, що ти така чудова дитина! – коли в її дідуся, Рулака Ломбарді, хвороба загострилася сильніше, зітхання стали для нього звичкою. Тому він постійно думав про майбутнє сім’ї. – Я б передав цей рід тобі…

     

    Щоразу Фірентія зітхала і сміялася:

     

    – Нічого б не змінилося, дідусю.

     

    – Чому ти так думаєш?

     

    – Я позашлюбна дитина. Як я можу стати главою сім’ї, якщо в мені тече кров простолюдинки?

     

    – Ні, Фірентіє, – голос її дідуся, який хитає головою, був дуже твердим. – Ти – Ломбарді. Поки в тобі тече кров нашої родини, ти чудово підходиш для цього.

     

    Однак це був лише запізнілий жаль. І В’єз, його перший син, вважав дні, коли він стане головою сім’ї.

     

    Але останні три роки, які Тія провела зі своїм дідусем, не були безглуздими. За цей час вона вперше змогла відчути тепло рідної людини після того, як її батько помер.

     

    -Мені дуже шкода, Фірентіє. Мені слід було більше піклуватися про тебе. Але незважаючи на все це, ти моя внучка… Пробач мені.

     

    Можливо, для Рулака це було сумно, але для Фірентії цього було достатньо.

     

    Образа, яку вона відчувала стосовно дідуся з того часу, як він не звертав на неї особливої ​​уваги, коли вона була дитиною, зникла після цього щирого вибачення.

     

    Для сім’ї Ломбарді вона зробила все, що могла.

     

    Вона з любов’ю робила все, що було в її силах, щоб сім’я досягла більших висот.

     

    Фірентія не спала ночами, працюючи, і була не проти того, щоб піклуватися про брудну роботу та помилки її кузенів.

     

    Їй подобалося бути частиною родини Ломбарді.

     

    Однак…

     

    – Забирайся. Ти і без моїх подальших пояснень чудово знаєш, що робити, Фірентіє, – після похорону її дідуся вимовив В’єз, кидаючи перед дівчиною сумку. – Я терпів тебе лише через свого батька, проте я більше не хочу тебе бачити. Не можу повірити, що дозволив тобі залишатись тут так довго.

     

    Фірентія була надто терплячою.

     

    «Невже вони зовсім сліпі до всієї роботи, яку я зробила для сім’ї?»

     

    Незважаючи на всі зусилля, які Тія докладала, здавалося, вона все-таки не була Ломбарді.

     

    – Ви можете позбавити мене мого прізвища «Ломбарді», але дозвольте мені працювати на сім’ю! Я потрібна тат, – благаюче мовила Фірентія.

     

    Проте Вієдзі лише розсміявся:

     

    – Ти все ще не зрозуміла свого місця? Ніколи більше не наближайся до цього будинку!

     

    Ось так Тію просто вигнали.

     

    Не отримавши навіть ніякої спадщину, що належить їй як одній з Ломбарді.

     

    «І за два роки ці ідіоти повністю зруйнували родину Ломбарді!»

     

    Цю чудову родину!

     

    Прекрасна родина Ломбарді, якій я присвятила свою юність!

     

    Бах! – З гучним звуком дівчина поставила склянку.

     

    Власник бару пильно подивився на Тію, але в ній плескався гнів, тому їй було начхати на це:

     

    – Тому другий принц і став тим, хто досяг вершини!

     

    Другий принц, про якого ніхто не дбав, бо він був дитиною покоївки.

     

    Другий принц, Ферес Брівачау Дюрелі.

     

    Ніхто не думав, що цей принц, який, за чутками, помер у занедбаному палаці, досягне таких успіхів.

     

    І володіючи величезними талантами, він був першим, хто закінчив імператорську академію одночасно як держслужбовецья і як військовий офіцер, завдяки чому в результаті і привернув увагу свого батька, імператора.

     

    І не тільки це.

     

    Він миттєво захопив весь парламент аристократів, ретельно завербованих першим принцом та його матір’ю, імператрицею, через свою величезну чарівність.

     

    «Ха… Ломбарді не збанкрутували, якби трималися за правильну мотузку!»

     

    – Ще один кухоль!

     

    Але скільки б Фірентія не пила, лють, що палала в ній, здавалося, зовсім не згасала.

     

    – Якщо у вас є хоча б двоє очей, то ви мали передбачити це! Як не дивись, було цілком очевидно, що другий принц із величезною ймовірністю стане імператором, ніж той, який не займається нічим, крім розпусти та азартних ігор!

     

    «Однак ці дурні не розуміли цього!!»

     

    Ймовірно, тому що вони сміялися разом із першим принцом за гральним столом.

     

    У результаті другий принц став кронпринцем, а невдовзі імператор помер.

     

    Тепер сім’я Ломбарді, яка робила всілякі порочні вчинки, щоб зробити першого принца кронпринцем, зіткнулася з вкрай негативними наслідками.

     

    – Ха… Мені треба додому.

     

    У дівчини паморочилося в голові, бо вона випила надто багато алкоголю.

     

    На щастя, будинок, у якому жила Фірентія за щомісячну орендну плату, знаходився лише за два квартали від бару.

     

    Поклавши гроші на стійку, Тія, хитаючись, вийшла з бару.

     

    – Покидьки. Безмозкі дурні. Нікчемні ідіоти, – обличчя її дядька і кузенів яскраво намалювалися в її свідомості, і дівчина почала поливати їх лайками.

     

    Шу-у-у… – одна нога Фірентії зісковзнула і її тіло нахилилося вбік, але, похитнувшись, дівчина щосили намагалася не впасти.

     

    Але варто їй, нарешті, випростатися, як прямо перед нею виявилася карета, що рухається.

     

    БАМ! – Щось сильно вдарило Тію в спину, і вона відчула, як її тіло злетіло в повітря.

     

    Вона також почула вдалині звук копит коня.

     

    “Як нерозумно. У минулому житті я загинула в ДТП, і в цьому сталося те ж саме … »- Коли Фірентія подивилася вниз, її тіло, яке злетіло в повітря, неухильно падало на підлогу, не в силах протистояти гравітації.

     

    Невдовзі дівчину накрила темрява.

     

     

     

    0 Коментарів