Том 1 Пролог і знайомство з Богом (v.2.2 зміни через політику сайту)
від DarkWizartВсім привіт з вами №;”%”! ??№!№”! і я як зрозуміли став попаданцем- тим хто скоро переродиться і іншому світі.Як ви зрозуміли я помер. Як я помер? Це довга історія давайте зараз розкажу.
Іду я собі на автобусі додому, як раптом чую сирену яка придвіщара повітряну тривогу. І ось водій автобуса зупиняється і ми всі виходимо і дружньо розходимося й йдемо де куди потріпно. Ме нічого не лишалося як весь цей час йти додому пішки. Під час цього мене зупинила ТрО (Територіальна оборона) на перевірку документів нащястя в мене були з собою документи надав їх перевірили й запропонували провести мене до сховища чи кудись ще кудись. на що я відмовився і як тільки відійшов чую звук ніби щось летить на великій швидкості (Артелерійський снаряд) й так я помер.
Коли вже я прийшов до свідомості, то відчув себе ніби в будиночку з села а на стінах картини Азіацького стилю і маски Африканських, чи то Латино-Амереканських племен. Чую скрип відкритя дверей й бачу що заходить чоловік непримітної внішності.
–Привіт душа, присідай– і він вказав на місце де небуло стола як раптом появився маленький столик з табуретками.
Зібравшись з думками, я повільно підійшол до стола й присів на табуретку. В цю ж мить як я присів вже на ньому побачив чай з різним печенням і солодощами.
–Пригощайся можеш їсти скільки завгодно. На всі твої питання я тобі відповім.- сказав мій співгозмовник.
-Дякую за гостиність. Вибачайте, що йду так зразу до справи але де ми, бо останнє що я чув це звук чогось, що летіло на великій швидкості? І як вас називати?- спитав я.
–Мене можеш називати Богом. Ми зараз в чомусь подібному до чистилища як це називають в вашому світі. Як я бочу по-твоєму обличу ти здивований і напевно вже зрозумів чого ти тут.- Вказав він.
-Значить я мертвий?- спитався здивовано й трохи боязко я.
– Нажаль так, і ти не мав померти не своєю смерть. Також в цьому є і частково моя провина тож я даю тобі вибір. Піти назад в кругообіг душ або піти на переродження з всякими плюшками і з досвідом й памятю. Щодо плюшок я маю наувазі що я надаю три бажання і систему гравця як це в вашому світі називають. Що ти тоді вибереш?
-Скоріше всього другий варіант. І скільки таких як я?
– Відносно багато бо вже таких як вас 769 ,але не всі з них дружелюбні. Саме найперший граветь запропонував систему гравця, і я подумав чому б і ні мені самому хочиться час від часу розважити себе. Так і появилася система гравця і завдяки ініціативи гравців там появився магазин тож якщо ти матимеш ідею які всі підтримають на форумі то я зрадістю її добавлю й напевно винагоражу.
-Ясно значить якщо я щось придумаю що буде зручне для всіх гравців то мене можуть нагородити.
-Саме так. А тепер повернемося до теми бажань.
-Щодо бажань то там зазвичай беруть якісь імунітети від атак чи ідеальний контроль і все таке. Але зразу попереджаю що щось подібне сили яка зможе ламати реальність я не надам. Думаю що ти вже розумієш в яких ти рамках можеш бажати.
-Ясно а можна десь обдумати своє бажання і дізнатися що продається магазині і що бажали й продають інші гравці?
– Звісно можна ніхто не забороняв цього, чесно говорячи, ти один із перших хто таке просить. Повертаючись до твого прохання, то без проблем.– сказав Бог після цього встав із-за столу.
– А поки ти вирішуватимеш, я піду займуся своїми справами. Коли закінчиш, натисніть на дзвіночок і я повернуся.– додав він і після, клацнувши пальцями, створив переді мною касовий дзвіночок як в американських ресторанчиках 60-х 80-х років і тонкий планшет чорногу кольору в якому були 4 вкладки:
-аукціон
-магазин
-бажання
-чат з асисстентом
–О і ще дещо якщо захочиш задати по дечому запитання то можеш написати асистенту в чат він відповість тобі на більшість питань, які в тебе можуть виникнути тож можеш не боячись питати якщо буде таке питання на яке важко відповісти він відпишеть мені і я через нього відповім тобі і таке повідомлення буде позначино зірочками.- сказав він після чого він вийшов з кімнати.
Після цього як він вийшов з кімнати я приступив до вивчення того, що просили інші гравці. Ну що я можу сказати: “швидкість Флеша”, “Ідеальний контроль” над чакрою та іншими енергіями, “Сила Супермена”, “Ріннеган”, навіть зустрів бажання на кшталт “пару Ріннешарінганов і запаси чакри як у 100 Джубі”. І ось після прочитання останнього, у мене виникло кілька питань, мовляв, чи не забагато? Він там що, зібрався ставити раком усіх з дитинства або бути місцевою версією Фрізи для цього всесвіту. До речі, про силу, всього серед 769 гравців силу Сайтами попросили 17 людей. Більше нічого такого незвичайного я не помітив. Далі я приступив до вивчення магазину і тут у мене почалася пекельна хохма, так як за допомогою бажань, по суті, можна отримати будь-яку ексклюзивну здатність, якої немає в магазині. Це все до того, що в магазині я без проблем знайшов більшість здібностей, які були в бажаннях: той же Ріннеган, сила Супермена або швидкість Флеша. Жаль що не видно цін, але й так зійде, Бог міг взагалі мені не дати можливість вивчати таку інформацію. До речі, про Ексклюзивні здібності, я знайшов досить багато людей, трохи більше 400 людей, які попросили можливість пересуватися світами. Тут я згоден з таким бажанням бо готовий посперечатися, що в магазині така здатність коштує неймовірно велику суму. Але найголовніше, що мало хто попросив здібностей, пов’язаних з тим же Драгон боллом чи з Тоухоу. Та той же Гіасс, який також є унікальною здатністю якої немає в магазині, попросило близько 80-90 чоловік, що вже досить багато, з урахуванням того, що ця навичка здатна. І якщо в тебе немає повного опору до ментального впливу, то пиши пропало і вирушай або в рабство або на переродження, тому що передати навички через кулю передачі навичок, про нього пізніше, не вийде, якщо передавець людина/гравець не буде хотіти зробити це душею, а не розумом. Ті ж форми Супер Саяна досить таки сильно вирують тебе за різними параметрами, наприклад: підвищення сили, швидкості, міцності тіла, реакції, а саме по собі Кі дозволяє стріляти Енергетичними зарядами і навіть літати, у результаті всі трансформації Супер Сайяна можна висловити одним словом — універсальність . Але я мало знайомий з Драгон Боллом тож попрошу систему з Hearts of iron 4 комбіновану з іншими систем Парадоксів з можливістю створювання: фокусів, рішень і таке інше – бо це надає дуже великі можливості для розвитку і заробітку на аукционі. Також я з форумів дізнався, що отримати у користування інші типи енергії неймовірно складно і зробити це можна лише при виконанні нереально складних квестів, тому другим бажанням буде «Ідеальне володіння всіма типами енергії». (П.А мається на увазі чакра, мана, ки, пси і т.п. контроль енергії для маніпуляції світобудовою ГГ не отримає, тому що раніше Бог сам сказав що подібне він не дасть) ну і 3 бажання, а саме «Подорож між світами різних всесвітів », вигаданих і невигаданих, тому що мені не особливо хочеться застрягти в 1-му світі коли можна повеселитися в безлічі інших світах і по “набирати” різних плюшок. Ви напевно запитаєте, чому не попросити безсмертя чи той самий резист до ментальних та інших атак? Ну по перше, я вже знайшов деякі навички та засоби, що дозволяють продовжити життя, а резисти наробляються за допомогою системи, артефактів, відповідних навичків, абілок та титулів приклад цьому яскравий Overgeared коли титул “тот хто стане легендою” надавав невразливість до багатьох негативних ефектів і на додачу ще невразливість на пару секунд. Це можна описати лише парою слів повна імба(тотальний імбаланс, або надзвичайна трансцедерність).
Щось я задумався напервно зараз запитаюся чи можна взяти собі ще одну систему. Клікнувши на вкладку чату передімною появився чехол з клавіатурою та мишкою і чат.
– Емм привітоньки асистент в мене появилося декілька питань і як до тебе звертатися?- написав я
–Привітоньки можна просто звертатися як асистент, які у вас є питання?-відписав Асистент
-Чи я буду перероджуватися після смерті далі з спогадами? Якщо так то я буду втрачати бонуси від бажань і чи буде в мене вибір ав(Альтернативний всесвіт)?- написав я
–Ви не будете втрачати бонуси від бажань і спогади після смерті, також ви дальше зможете вибирати ав. Едине що ви втратете це навички і рівні, але не знання чи накопичений досвіт. Також в вас завжди буде вибір якщо ви втратите бажання перероджуватися, піти в кругообіг душ.-відписав Асистент
“Ясно тепер я зможу спокійно спати знаючи що коли раптом помру то плюшки в мене не відберуть. Але лишилося одне питання на яке я не знайшов відповідь в бажаннях інших гравців.”
-Чи я можу мати зразу декілька систем гравця якщо я цього забажаю?
–*Так ти можеш мати зразу декілька систем гравця, якщо це буде твоїм бажанням все залежить від того яка це буде система і в залежності від цього ми можемо її обрізати або збалансувати, вразі якщо вона буде занадто сильно нарушати баланс і ми не зможемо обрізати так щоб консепція системи залишалася цієюж то ми можемо відмовитися від надання його. Також ваші заяви на проблеми чи глюки будуть сприйматися більш оперативно і надсилатимуться напряму в підтримку в обхід модуля особистості і сам модуль може надсилати рапорти про проблему*- відписав Бог.
“Ясно значить мати зразу деклька систем можна проте якщо вона буде надзвичайно сильно нарушати баланс то вона не буде надана, але плюсів від цього може бути й більше обо заявки будуть оперативно розглядатися і напряму надсилатися в підтримку якщо вона завісне або якщо буде явна проблема система сама надішле рапорт в супорт(підтримку). Думаю що це буде варте цього.”
– Якщо я запрошу систему з Hearts of iron 4 комбіновану з іншими системами Парадоксів з можливістю створювання: фокусів, рішень, модифікацій і таке інше то це не буде нарушати занадто сильно баланс чи щось таке?- написав я
–*В цілому ця система на мою думку не нарушає баланс і рамки тож я даю одобрення на те, щоб ти получив цю систему, якщо то буде твоє бажання*- відписав Бог.
“Ну що тоді я вже готовий думаю до відправки”- і хотів я тільки но нажати на дзвінок як він неочікувано вже появився передімною.
–Вже вирішив, що ти будеш бажати?- спитав він.
– Так вже вирішив що я буду бажати:
Моє перше бажання це система Hearts of iron 4 комбіновану з іншими систем Парадоксів з можливістю створювання: фокусів, рішень і таке інше.
На друге бажання це Ідеальне володіння всіма типами енергії такими як чакра, мана, кі, псі, тощо.
А на Третє бажання це здібність Подорожувати між всесвітами, вигаданих та невигаданих.
— Досить непоганий вибір. Ну що ж, бажаю тобі щасливого нового життя і удачі в твоїх починаннях. Всі твої сили з’являться, коли ти переродишся. Подальші нюанси ти вирішуватимеш вже під час установки системи, прощавай.Надіюся, що ми зустрінимося ще раз, але при інших обставинах. – і коли він це сказав я відчув що простір навколо мене почав закручуватися в спіраль, поки не стався спалах, за яким пішла темрява.
Примітки:
трансцедерність -це те що позначає буття, яке виходить за рамки можливого досвiду i не може бути зрозумiлим та пiзнаним в іграх чи в рилігії позначується те що має силу подібне до бога наприклад трансцедерні предмети це предмети які надзвичайну велику силу як мечі Єму – Хакурокен и Роканкен детальніше за цим посиланням на англійські мові https://en.touhouwiki.net/wiki/Roukanken_and_Hakurouken
це мій перший фанфік тож чекаю ваші відгуки та на адекватну критику
0 Коментарів