Фанфіки українською мовою

    Він сам цього давно хотів, з цим прекрасним чоловіком.

    Спартак підійшов до тумби, взяв баночку з лубрикантом та вернувся кидаючи її на ліжко.

    -ти впевнений що хочеш цього?перепитався він свого хлопчика

    -давай спробуємо))

    він вибрав позицію бути знизу, ляг на живіт в очікуванні нових відчуттів.

    Домінант наніс любрикант на два пальці і ніжно увійшов, спершу одним щоб Женя зміг привикнути.

    -не боляче?

    -та наче ні, нормально)

    Після цих слів, ще одни палець опинився в Жені. Темп був не швидкий, але Спартак вирішив ,що так нудно і потрібно пришвидшити рух своїх пальців.

    Женька від цих рухів тільки що і видавав ніжні стогони, які так заводили Субботу.

    -а можна вже щось друге? запитався Янович з єхидною посмішкою))

    Спартачок нічого не відпові, а просто вийняв пальці.Він відкрив контрацептив та надів його, мить і він вже входить.

    Помаленьку, переживаючи за Женьку.

    Той тільки і стогнав та благав чогось більшого.

    Спартак увійшов повністю, ніжні стогони заполонили кімнату, і крім них блондин більше нічого не чув.

    Він насолоджувався моментом,своїм кошеням, яке видавало звуки які б не зрівнялись ні з чим.

    Ще кілька поштовхів і Спартак закінчив.

    Вони були двоє без сил після такої ночі.

    Вирішили піти в душ разом, якщо раптом знову світло вимкнуть.

    ~~~~~

    В ДУШІ:

    Вони стали в душевій кабінці, включилась вода.Їхні обличчя були один коло одного, і знову поцілунок який змішувався із теплими каплями.Вони тільки насолоджувались один одним і не хотіли щоб це закінчувалось. Женька обернув Спартачка до стіни і почав розціловувати його спину разом із тим розглядаючи тату.Тишину перебив старший.

    -сонце, ти у мене такий великий і красивий, я хочу насолоджуватись твоїм виглядом завжди і будь де. Ніжно він поцілував його в шию. Спартак відкинув голову назад, і вийшло так що вона опинилась на ключиці Яновича.

    -Кошенятко ти моє, хочеш дам тобі таку можливість і можу навіть розповісти що кожна з них означає.

    -так сонечко, я хочу знати.Відповів той і обернув його до себе. Взявши його на руки вони вийшли разом з душу не відриваючи свої губи один від одного.

    ~~~

    Вони втерлись і лягли на ліжко, годинник показав 23:57.

    -пора лягати котику.Промовив Спартак  водночас поглажуючи обличчя свого коханого великим пальцем.

    -добре коханий. Вимовив і ліг на ліжко.

    Вони лежали роздивляючись обличчя один одного, але частіше вони просто дивились один одному у такі прекрасні очі і любувались ними. Тиша між ними була така приємна, її не хотілось перебивати але Женя вже не міг, він хотів спати. Тому перебив тишу щоб сказати Спартачку пару приємних слів

    -дякую тобі,ти найкращий. Поцілував його в носих та вернувся назад головою на подушку.

    -це ти у мене найкращий, рідний.Промовив Спартак ніжно обіймаючи та притуляючи до Жені.

    Вони заснули..

    от і хепі енд котики, надіюсь вам сподобалось, якщо не складно залиште якийсь коментар))🫶🏻

     

    3 Коментаря

    1. Feb 28, '23 at 08:58

      Це так мило, та ще й дуже гарно написано. Дякую, ви зробили мій день💘

       
    2. Feb 23, '23 at 18:41

      Це неймовірно!) За один день такий цікавий фанфік

       
      1. @wwxcscFeb 23, '23 at 19:27

        спасибііі, мені дуже приємно сонечко❤️