Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Мітки: Новий рік
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Велика спортивна сумка вилетіла з квартири в ноги дівчині, що стояла на сходовому майданчику, туш її темними плямами розмазалася по щоках.  Наступними полетіли кілька пакетів із одягом, а з-за дверей визирнув хлопець.  На обличчі повна байдужість і холодність, які лякали дужче за лють.

    – Бінні… Будь ласка, не треба… – ридала дівчина, ще більше розмазуючи туш по обличчю.

    – Іди до біса.  – зло видав він. – Щоб я тебе більше не бачив.

    – Ні!  Бінні!

    Хлопець зачинив двері, демонстративно закривши їх на замок.  Со Чанбін ненавидів, коли його обманюють.  І хоч він сам збирався припинити стосунки з цією дівчиною, дізнаватися про те, що тобі зрадили, не дуже приємно.  Але вона полегшила йому задачу.  Побачивши свою дівчину в ліжку з іншим, Со не закотив істерику, лише мовчки виштовхав із квартири коханця, а потім і саму зрадницю.

    Почуття давно минули, але Чанбін принаймні намагався розійтися мирно.  Мабуть, не судилося.  Квартира його, а значить, він зробив все правильно, виставивши зрадницю за двері.  Ось тільки проблема в тому, що на вулиці тридцять перше грудня.  Незабаром Новий рік…

    Пройшовши повз накритий стіл, Чанбін вийшов на балкон і закурив сигарету, впершись ліктями в парапет.  Білі пухнасті сніжинки повільно летіли на землю, утворюючи прекрасну ковдру.  Поступово темніло, радісні діти з червоними щічками від морозу бігли додому, щоб встигнути додому до святкової вечері.

    А Бін ось на самоті курив на балконі, меланхолійно дивлячись на обрій.  Він міг би поїхати до батьків, але дівчина вмовила його залишитися і батько з матір’ю вирушили до Японії, щоб зустріти Новий рік тільки вдвох.  А ось Чанбін залишився сам.  Зрадлива сука зіпсувала все свято.

    Со бачив як його вже колишня дівчина насилу тягла свої речі в таксі, але він і не зрушив з місця, щоб спуститися і допомогти.  Не заслужила… Бін кинув недопалок у снігову кучугуру під балконом і зайшов назад у квартиру.  Сів на диван, поглянув на стіл.  Чудово зустрів Новий рік.  Нічого не скажеш.  Психанувши, Чанбін підвівся на ноги, зняв з вішалки куртку, взувся і вискочив надвір.  Перебувати у квартирі, де йому так нахабно зрадили, він більше не міг.

    Сніг рипів під ногами, а сніжинки, що падали з неба, летіли просто в очі.  Але Со все одно йшов, загортаючись у великий в’язаний шарф, який прихопив на виході.  Вітер морозив шкіру, обморожені губи потріскалися, а вії перетворилися на біле віяло, вкрившись м’якими пушинками.  Бін засунув руки в кишені, з сумом зрозумівши, що забув удома рукавички.

    Куди він ішов, він і сам не знав, але йому треба було пройтись і заспокоїтись.  Людей на вулицях практично не було, всі сиділи по хатах з батьками чи друзями, біля ялинки, що сяяла різнокольоровими вогнями, та їли святкові страви, сміючись з новорічних гумористичних шоу.  Тільки Чанбін, особливий, крокував уже темними вулицями в невідомому напрямку і з заздрістю дивився на вікна будинків, з яких чув дитячий сміх.

    Ноги принесли його до річки Хан.  Хлопець повільно крокував засніженим пляжем, штурхаючи ногами сніг і камінчики.  На диво, річка не замерзла, лише в деяких місцях біля берега вода вкрилася тонкою льодовою кіркою.  Машини майже не їздили, лише безшумно падали сніжинки.  Чанбін мимоволі глянув на міст, що вів на протилежний бік річки.  І раптом помітив худорляву людську постать.  Швидким кроком Со підійшов ближче і злякано ахнув.  І справа не тільки в тому, що людина на мосту стояла за парапетом і, очевидно, збиралася стрибати.  Він упізнав його.

    Лі Фелікс.  Він же Йонбок.  Вони не були близькими друзями, а познайомилися на спільній тусовці.  І ось тут спливає причина того чому Бін збирався розійтися зі своєю дівчиною.  Так, ви правильно зрозуміли.  Чанбіну дуже подобався миленький хлопчина з ластовинням на ім’я Фелікс.  Але, на жаль, Лікс має хлопця.  То з чого йому стрибати з мосту?  Що, якщо проблема в його бойфренді?  Бін не може допустити трагедії.

    Зірвавшись з місця, Со кулею вибіг на дорогу, мало не потрапивши під машину і рвонув пішохідною доріжкою у бік Йонбока.  Наблизившись до нього, Чанбін почув, як той плаче.  Ні, не плаче.  Ридає.

    – Агов, Феліксе!  Не роби дурниць!  Що ти робиш?!  – вигукнув він.

    Лікс, тримаючись за поручні, повільно обернувся через плече.  Заплакане личко Лі розбило серце старшого.  Він повільно підійшов і спокійно заговорив.

    – Ліксе, не роби дурниць.  Всі проблеми можна вирішити.  Давай я витягну тебе і ти мені все спокійно розкажеш.  Гаразд?

    Фелікс кілька разів схлипнув і невпевнено кивнув головою.  Чанбін обхопив його за талію та обережно переніс через парапет.  Тремтячий Йонбок сів на бордюр і обійняв коліна, дивлячись на одну точку.  Бін сів поруч і пильно глянув на нього.

    Ластовиння на щічках пояскравішали від холоду і хвилювання, виділяючи світле волосся Лі, мила шапочка з помпончиком зовсім не закривала замерзлі вушка, а вологі від сліз вії обрамляли темні глибокі очі.  Його губки у формі серця тремтіли і Чанбін мало сам не заплакав, дивлячись на нього.  Він обійняв його за плечі і трохи потер їх, щоб зігріти.

    – Сонечко, що трапилося?  Чому ти у новорічну ніч плачеш?  – Запитав Со.

    Кілька секунд вони мовчали, доки Лікс не почав.

    – Дойон… Він зустрічався зі мною через парі… – ледве чутно сказав молодший.

    Значить все-таки річ у його хлопці.  Бін стиснув кулаки.  З’явилося бажання знайти цього виродка і побити за те, що образив це миле створіння.

    – Я давно відчував, що все йде до розриву.  Стосунки не клеїлися.  Я вже був готовий до сварки, але до такого… Я навіть не міг подумати… — Лі знову схлипнув.  – А потім він сказав, що … Що йому було весело дурити мене … Що йому потрібен був від мене тільки секс … Що він мені насправді допоміг, тому що на мене ніхто не подивиться, адже я… Такий потворний, наївний і дурний.  Я нікому не зможу сподобатися.

    Йонбок розплакався з новою силою, а Чанбін здивувався.  Як можна було таке сказати про Фелікса?  Зі помітив, як Лі втиснув шию в куртку, а потім відчув вітер, який розвивав їхнє волосся.  Бін зняв з себе шарф і дбайливо обвив бліду шию молодшого, на що той підняв на нього сяючі очі.

    – Не плач будь ласка.  – нарешті заговорив Чанбін.  – Простудиш оченята.  – великим пальцем витер його сльози.  – Ходімо краще в якесь тепле містечко і поїмо.  А потім вирішимо, що робити.

    Лікс кивнув головою.  Вони піднялися на ноги і Бін, продовжуючи обіймати Енбока, повів його найближчу кафешку, яка ще працювала.  Со замовив дві порції рамьона, а на слова Фелікса про те, що у нього немає грошей, сказав, що заплатить за двох.  У кафе було тепло і затишно, тому вони швидко зігрілися і почали їсти.

    Лікс їв повільно і неохоче, але старший все ж таки змусив його нормально поїсти.  Фелікс глянув на нього.  Чанбін завжди здавався йому непробивною скелею.  Весь такий грізний і небезпечний, але водночас спокійний та розважливий.

    Йонбоку соромно було зізнатися, що він йому подобається, як людина і як хлопець.  Але совість не дозволяла йому зрадити свого хлопця.  А тепер він ніби янгол-охоронець з’явився якраз у той момент, коли був дуже потрібний йому.  А до речі… Як так сталося, що в новорічну ніч Чанбін сам гуляв вулицею?

    – Чому ти… Не святкуєш удома?  – раптом запитав Лі.

    Спочатку Бін не відповів.

    – Я вигнав Нану з дому.  – зізнався Со.  – Вона зрадила мені.  Бачити її більше не хочу.

    – Мені так шкода… – ніяково прошепотів Фелікс.  – У тебе самого проблеми, а тобі довелося мене істеричку заспокоювати.

    Чанбін усміхнувся.

    – Все нормально.  Це добре, що я вчасно встиг.

    Новий рік наближався, на годиннику пів на одинадцяту, а хлопці сиділи в кафе і їли рамьон, майже не розмовляючи.  Але, здається, їм особливо й не треба було говорити.

    – Вибачте.  – до них раптом підійшла дівчина, яка працювала тут.  – Ми вже скоро закриваємось.  Не могли б ви…

    Їй було ніяково говорити, але вони все зрозуміли.  Співробітники цього кафе теж поспішають до своїх родин до столу.

    – Все гаразд.  Ми йдемо.  – сказав Чанбін.

    Взявши Фелікса за руку і сказавши дівчині: “З наступаючим”, Со попрямував до виходу.  Кілька хвилин вони йшли в тиші у невідомому напрямку.

    – Куди підемо?  – запитав старший.

    – Не знаю.  Не хочу додому.  – відповів Йонбок.

    – Я теж.

    Не придумавши нічого кращого, хлопці попрямували до старого дитячого майданчика.  Чанбін заліз у маленький паровозик, чим здивував Лікса, адже “як ця шафа там помістилася?”  Лі сів навпроти нього.  Вони замислилися про щось своє, знову практично не розмовляючи.  Бін думав про гарні губи молодшого, Фелікс – про те який Чанбін чудовий.  Лікс помітив як Со спочатку ховав руки в кишенях, а потім почав терти їх і намагатися зігріти своїм диханням.  Віддав Йонбоку свій шарф, а сам сидить і мерзне.  Фелікс подумав, що він сьогодні врятував йому життя.  Він повинен віддячити.

    Лікс зняв з рук рукавиці і дбайливо натягнув їх на руки Со.  Вони були трохи маленькими, але так тепліше.  Бін підвів на нього здивований погляд.

    – А ти?

    – Все нормально.  Я вже зігрівся.

    Чанбін глянув на свої руки у рукавичках Лі.  “Зовсім не свег” – сказав би Джісон.  Але це так мило.  Бін усміхнувся й укутав маленькі долоні Фелікса у свої в’язані лапки.

    – Тепер і тобі тепло.

    Щічки Йонбока почервоніли, але цього разу від зніяковіння.  Чанбін подивився на циферблат наручного годинника.  Без двох хвилин на дванадцяту.  Але замість застілля вони обидва сидять у дитячому паровозику, тримаючись за руки.  Мабуть, це найкраща новорічна ніч.  Лікс раптом почав копирсатися в кишенях і дістав маленьку гігієнічну помаду.

    – У тебе… Губи потріскалися.  – пояснив він.

    Со усміхнувся і подався вперед, мовляв, намаж мені їх сам.  Лі обережно повів помадою по губах старшого і мимоволі залип.  Вони були настільки близько, що пара, яку вони видихали буквально змішалася.  Фелікс глянув йому в очі і захотів відводити погляд.  Але Бін зробив це першим, знову подивившись на годинник.

    – Залишилося кілька секунд… – прошепотів Чанбін.

    – Десять… – озвався Лі, дивлячись на зворотний відлік.

    – Дев’ять…

    – Вісім…

    – Сім…

    – Шість…

    – П’ять…

    – Чотири…

    – Три…

    – Два…

    – Один…

    – З Новим роком… – тихо сказав Фелікс.

    – Я кохаю тебе… – паралельно з ним заговорив Бін.

    Молодший здивовано подивився на нього.  Не давши Лі нічого сказати, Чанбін потягнувся до його губ і обережно поцілував, відчуваючи приплив ніжності.  Лікс спочатку застиг, але незабаром почав несміливо відповідати, відчуваючи на губах старшого смак власної полуничної помади.  Десь далеко хтось підривав салют, хтось репетував новорічні пісні, а неподалік підлітки кричали “З Новим роком!”  А хлопці цілувалися, забувши про все, в тому числі про мороз.

    – Цілуватися взимку на вулиці – це погана ідея.  – озвався Йонбок.  – Моя помада виявилася марною.

    – Але не кажи, що тобі не сподобалося.  – хитро посміхнувся Чанбін.

    – Я й не кажу…

    – Ходімо додому грітися.  У мене є какао.  – Со знав про слабкість молодшого.

    Ходімо… – знову зніяковів Лі.

     

    0 Коментарів