Фанфіки українською мовою

    Тихо… Здавалося, напевно в квартирі пусто, адже у всіх кімнатах було темно.

    Але в один момент дівчина включила невелике світло. Блондинка пройшла через кухню, кинула погляд на холодну вечерю, яку приготувала для нього…

    Сьогодні він дуже затримався в майстерні.

    Дівчина поставила чайник на газ.

    Декілька махінацій руками і чай з лаванди готовий, лишилось зачекати поки чайник закипить і залити водою.

    За цілий день розлуки вона дуже скучила за його глибокими очима.

    В коридорі залунав звук відкриття дверей.

    Зв’язка ключів прогриміла і впала на тумбочку.

    Важкі кроки попрямували в ванну.

    Судячи по звуку, чоловік вимивав руки від залишків машинного масла.

    Закипів чайник.

    Дівчина залила чай.

    Раптом масивні руки впали на талію дівчини. Його голова легко приземлилась на плечі дівчини.

    Він скучив за її запахом.

    — День сьогодні був надто важким? Ти сьогодні дуже затримався. — тихо сказала блондинка, — Рюгуджі, я вечерю годину тому приготувала, розігріти?

    А він все мовчав.

    Дівчина відчула, як голова на плечі помахала “Так”.

    Дівчина поставила тарілку з вечерею в мікрохвильову піч, обернулась і обійняла парубка в відповідь.

    Простояли вони отак поки мікрохвильовка не повідомила, своїм писком, що їжа розігріта і можна сідати вечеряти.

    Рюгуджі сів за стіл, а дівчина поставила перед ним тарілку.

    Емма взяла свій чай і пішла у вітальню читати книгу.

    В квартирі все ще було тихо.

    Блондин закінчив їсти, прибрав тарілку та помив посуд.

    Після цього попрямував до дівчини, сів на диван і почав милуватись її серйозним лицем.

    Чоловік загасив лампу, яка стояла біля м’ягкого дивану, показуючи дівчині, щоб та відклала книгу.

    Так і сталось.

    Вмостивши голову на колінах дівчини, він просто мовчав і дивився на неї.

    Здавалося, такий здоровий парубок, але скільки в ньому слабкості бачить Емма.

    Вона піднесла його голову, поставила собі на груди, обійняла Рюгуджі за плечі і по материнськи почала колисати його.

    Рухалась тілом туди-сюди.

    І якось спонтанно з її вуст почала виходити якась мелодія.

    Коли цей обряд закінчився, Доракен спустився на її коліна.

    Так вони просиділи ледь не усю ніч.

    Просто сиділи і тихенько мовчали.

     

    1 Коментар

    1. Mar 12, '22 at 00:23

      Дуже файна робота-повсякденність. Особливо мені сподобалась кінцівка. Тепер я розумію що ти мав на увазі під “такий флаф у відносина
      , який я теж
      очу”. Вони дуже теплі. Ти молодець!!