Фанфіки українською мовою
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Після гарячих джерел в Ромео сіла зарядка енергії. Накрутки самого себе що він не кохав Джульєтту і не цінив її виводили з розуму із за чого крадій вирішив що його товариш секретної організації – вислухають і зможуть підтримати в такій скрутній ситуації.

    Це божевілля от би він схаменувся.

    До речі про Ніколя який був спочатку цього всього, в ній теж брав участь.

    ***
    Вони вже довго обговорювали свої плани перейшовши до своїх проблем життя всі одразу перевели погляд на Ромео.

    – Її буде не вистачати – сказав один з товаришів організації.

    – Як це ви без один одного? В книжці ви як одне ціле і якщо відняти одного, то партнер буде ніякий просто.

    – М’яко починаєш це переживати Ромка – Ніколь підтримав історію.

    Ромео спершу промовчав вже сказавши:
    – Ти не бачив мене дома, мені здається що довго я не проживу навіть буваючи тут. Це єдиний сенс в мене тут зістатись.

    – Був я в тебе вдома, багато бачив не приємного.

    – В кожному із випадків ти б давно звалив з гільдії, тобі вона потрібна як нам твої воплі – чоловік в капюшоні усміхнувся і зло хихикнув дивлячись на Ніколя.

    – Я просто реально в важкій ситуації настільки що це буде впливати на битви та на дальнішу роботу..- сказав Ромео майже розчарованим голосом.

    – Всі тут переживали різні ситуації Ромео і ти переживеш свою.

    – Може бути що не переживу або скоріш чокнусь.

    – Ти себе поважаєш насамперед? – Ніколь вже хотів тому дати підзатильника за такі слова.

    Тиша. Один хлопець щось шепнув іншому, всі свердлили Ромео поглядом.

    – Ти ниєш із за якоїсь дівки, наче й кіт а сам як собака з нею. Ми й так знали що ти каблук, але чи настільки – той чоловік знову насипав солі на рану крадія.

    Шоковий погляд був видний по очах Ромео, але потім він засміявся.

    – В нас місія – Ніколь встав нагадуючи їм про якусь важливу місію і всі пішли.

    ***

    Після місії Ромео повернувся глибокої ночі.

    Він приняв душ неначе як нічого не було недавно, одягнув боксери й штани, після він знову вмився холодною водою, потім ще раз і ще раз..

    Вода стікала з темних кінчиків волосся хлопця і з поверхні носа.

    Він важко дихав тому і старався якось освіжитись.

    Ромео дивився в дзеркало обпираючись руками від раковини. Він дивився на свої втомлені та холодні голубі як небо очі.

    Не сказати що крадій виглядав нещасно, навпаки погляд переростав неначе в ненормального..

    Ромео довго не міг дивитись на себе таким і опустив очі, але легше не стало.

    Невже він так не поважає себе? Абсолютно не береже? Просто віддав себе як іграшку їй.

    “Так роблять тільки каблуки або рицарі які готові покінчити життя заради якоїсь баби!”

    “Друзі” в значенні Ромео здавалися до цієї ситуації жорстокими та не цінуючими.

    Але ніхто не переплюне слова Кайла. І хотіння вбити його просто за слова, але які ж то були слова.

    Згадуючи минуле з нею все ж таки вона прекрасна в будь-якому вигляді, її усмішка яка показувала хитрість і думками на майбутнє, її дії які робили блискучими будь-яку місію і теплі слова до його.

    “Любов моя, поглянь на це”

    В голові Ромео гукнув голос, і той на надію на її повернення подивився назад.

    На жаль нікого не було.

    Слова Кайла неначе знову зробили світ темнішим і важкішим.
    Слова товаришів які відносяться до цього як до звичайної проблеми добивали.

    Ромео колотило від агресії та він просто з розмаху кулака розбив дзеркало при тому прокричавши.

    З рук бризнула кров, але крадій почав битись іншою, а навіть і гірше – головою.

    Прозріння “кохання” Джульєтти перетворили дім на повний безпорядок, а саме Ромео кидав всі речі й кричав..Просто бив всю мебель на своєму шляху.

     

    0 Коментарів