Фанфіки українською мовою

    Аромат кави розливався приміщенням, а ледь помітні промені зимового сонця сочились крізь вікна. Двоє чоловіків сиділи одне проти одного, втулившись очима в телефони. Спартак, можливо, пише щось в своєму сторізі, а Євгеній скоріш за все видивляється щось по темі подкасту. До них вже підходила офіціантка, тож їм лишалось тільки чекати свого замовлення. Блондин, завершивши записувати і нарешті відклавши телефон, мимоволі глянув на брюнета. Останній відчув чужий погляд, та дивитись не став, він лиш хмикнув. І його нога під по весільному закритим столиком потягнулась до чужої. Євгеній підсів ближче, аби дістати до важливого місця, все ще не зводячи погляду від гаджета. Спартак від неочікуваної активності від партнера, гмикнув і нахилився до столу. Нога підіймалась вище, зводячи чоловіка з розуму. Він ніби захворів та не відмовлявся від ласки, а Жені було приємно бачити як людину, що нагинала його, зводили з розуму легкі доторки. Нарешті нога дібралась до паху, брюнет давив на орган і відчував як Спартак насолоджувався цим. Останній важко дихав від збудження, просячи більшого. Нога Євгенія повільно, вправно і вірно вела партнера до кінця.

    — Ваше замовлення, вибачте за затримку – несподівано об’явилась офіціантка. Якраз в момент істини.

    —Все нормально, дякую – на кінець речення, Женя надавив на Спартака ніби випробовуючи його на витривалість. Та Чоловік тримався міцно, і спокійно зробив ковток свого напою. Офіціантка пішла, а брюнет, як останнє мудло, лишив справу не закінченою, і скинув ногу. Сказати що Спартак був розлюченим, означає не сказати нічого. Ні встати, ні сказати. Хоча чому? Можна і те і інше. Він встав, підійшов, і промайнувши шоковані очі Жені прошепотів: “твоя ласка любий, закінч діло”. Брюнета шокувало не тільки те що його товариш у публічному місці не побоявся показати свій стояк, а й те що йому вистачило наглості покласти чужу руку собі до пахва. Вони вдвох, ніби дві подружки на перерві, побігли до вбиральні. Забігши до кабінки і захлопнувши двері до неї, чоловіки почали роздягати одне одного. Ґудзик за ґудзиком вони цілували одне одного все сильніше і голосніше. Знову момент істини, і Спартак вводить свого члена в Женю. Стогони було чутно навіть в гостьовому приміщенні кав’ярні. Вони зводили самі себе з розуму цілуючи та кусаючи одне одного. А Євгеній трясся від того, як швидко і як чітко його товариш потрапляв в потрібні точки. І нарешті, ось і він, пік задоволення та пристрасті, і біла субстанція витікала з брюнета даючи обом чоловікам нарешті видихнутись. Інструктор Генадій, сидів з поносом, чуючи як два мужики поїбавшись, виходять з кібінки. Цікавий у нього видався день, він не стримається і розкаже свою історію психологу, як його там? А точно, Спартак Субота.

     

    8 Коментарів

    1. Feb 3, '23 at 19:46

      О БОЖЕ АЗАЗАЗАЗХПХ читаю і думаю, що якось дуже тексту мало, що ж має бути в кінці, а потім дочитую. це зробила мій вечір суперовим, але мені шкода Геннадія..

       
    2. Feb 2, '23 at 13:43

      АХАХАХАХ, КІНЕЦЬ.. Ви зробили мій день, дякую!!😂

       
    3. Feb 1, '23 at 22:31

      ПХАХХАА кінець вбив. сам фф мені подобається))

       
      1. @Живи з цимFeb 1, '23 at 23:17

        Дякую за відгук! Я задоволена тим що вам сподобалась моя робота))

         
    4. Feb 1, '23 at 21:45

      Кінець зробив мій день в
      а
      )) дякую за роботу! Обожнюю, коли так не вульгарно описуюють такі сценки🥰

       
      1. @__author__Feb 1, '23 at 22:13

        Дякую вам за відгук! Мені дуже приємно чути, що вам сподобалась моя робота

         
      2. @__author__Feb 2, '23 at 08:09

        А
        а
        а
        а, Боже, це прекрасно, у мене немає слів. 🤣

         
    5. Feb 1, '23 at 21:26

      Бідний Геннадій (((🥲