Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Над містом опускалися сутінки, мерехтливі ліхтарі романтично освітлювали вузькі вулички. Повітря почало наповнюватися чарівливою атмосферою, через що здавалося, наче саме місто нашіптує таємниці кохання. В обіймах ночі, ми, самі цього не усвідомлюючи, опинилися під чарами мелодії далекого танго. Наші погляди зустрілися, і між нами виникло німе розуміння. У цей момент ми вже точно знали, що безвідмовно піддамося спокусі музики.

    Він схопив мене за руку, покінчивши з невимушеною прогулянкою, і потягнув у саме серце спокусливого ритму. Якась невидима сила почала рухати нами, змушуючи поринути в танець. Світ навколо нас, здавалося, потонув у тумані. Усі приземленні турботи повсякденного життя розчинилися, залишивши лише пульсуючу енергію спільної пристрасті, яка розпалювалася з кожним кроком. Наші тіла невимушено гойдалися в такт, а руки керувалися інстинктивним зв’язком, який виходив за межі слів. Кожен доторк кінчиками пальців відчувався як розряд електричного струму, що викликав невгамовний табун мурашок по всій спині. Серця билися в гармонії, розчиняючись у ритмі танго. Ми цілковито віддалися музиці, дозволивши їй не лише сплести наші руки, а й оголити душі.

    Немов керовані невидимими струнами, наші тіла рухалися надзвичайно граційно, а кожен крок ставав свідченням непохитної любові, що була між нами. Ми загубилися у плині танцю, і, сп’янілі від нашого кохання, забули про навколишній світ. Наші силуети перепліталися і розходилися, делікатна гра близькості. Випите раніше сухе вино лише підсилювало ейфорію, ще більше наповнюючи магією цю ніч.

    Сміх мимоволі виривався з наших уст, радісна симфонія, що доповнювала мелодію танго. Звук наповнював вечірнє повітря, запрошуючи випадкових перехожих приєднатися до веселощів.

    Ми все кружляли і кружляли, а сміх розносився луною по вулицях, порушуючи меланхолію пізньої пори. У цей момент ніщо інше не мало значення, окрім краси, яку ми створювали своїми синхронними рухами, і почуттів, які нас наповнювали. Кожним точним рухом ми розпалювали чуттєву напругу, що ширилася повітрям навколо нас. Він вів у танці, поєднуючи силу і грацію, його кроки були владними і водночас обережними. Я ж повністю віддалася йому, довіряючи керувати нашим танцем із такою ж непохитною впевненістю, як і весь цей час. Мій погляд вкотре зустрівся з його, і я відчула усю глибину емоцій, яку неможливо передати словами.

    Коли ми рухалися, аромати вечора змішувалися з нашою пристрасною енергією. Запах нещодавно викурених ним сигарет досі висів у повітрі, віртуозно переплітаючись із солодкими пахощами моїх трояндових парфумів.

    Коли танго досягло кульмінації, танець посилився. Наші рухи ставали все більш палкими та сміливими, а тіла спліталися у жагучих обіймах. Ми занурювалися у безтурботність цього спонтанного танцю, гублячись у музиці, яка відлунювала зсередини. Кожне відважне занурення у танець тільки розширювало його межі, дозволяючи нам досліджувати межі екстазу. Світ навколо нас розчинився у світінні і яскравих кольорах, ніби місто стало тлом для нашої ейфорії. Наші серця билися в унісон, дихання було уривчастим, коли ми практично виходили за межі людських можливостей. Ми танцювали наче одержимі, рухалися з затятою відчайдушністю, гнані ненаситним бажанням одне одного. Кожен рух був вираженням неприборканої пристрасті і підношенням наших душ танцю.

    Рухаючись як одне ціле, наші силуети злилися воєдино в майже надприродній гармонії. У цю мить час, здавалося, зупинився, а межі наших фізичних тіл розмилися. Любов, бажання і свобода злилися в єдине, всеохоплююче почуття, яке закарбувалося в самій глибині наших душ.

    А потім, коли останні ноти танго м’яко стихли, ми плавно зупинилися, наші тіла все ще були сплетені. Ми мовчки стояли, наше дихання змішувалося в прохолодному нічному повітрі, а погляди застигли в безмовному розумінні. Виснажені, але піднесені, ми притискалися одне до одного, не бажаючи розривати зв’язок, який встановили під час танцю.

    Місто навколо нас повільно прокидалося, повертаючись до свого буденного ритму, а ми все ще не могли відсторонитися, насолоджуючись залишками пристрасного танцю. В наших серцях відлуння танго продовжувало резонувати, нагадуючи про незбагненну силу кохання і красу, яку можна знайти в найнесподіваніші моменти.

     

    «Vamos vamos mi amor

    Me gusta mucho tu sabor

    No no no no tu corazón»

    Schmalgauzen — Tango

     

    4 Коментаря

    1. Nov 7, '23 at 20:19

      Гарні, насичені описи і при цьому не занадто пафосні, мені подобається)

       
      1. @claudetteFeb 18, '24 at 23:01

        Дуже вдячна за Ваші слова❤️

         
    2. Дуже чуттєва робота. Хоч і коротка, та вона вдало передає усю гамму почуттів ко
      ання головни
      героїв.
      Автор/авторка ніби прожила описана сцена, не може не вражати палкість роботи; в момент прочитання твору повітря так і густіє навколо тебе🔥🔥🔥
      Сподіваюсь, не востаннє читаю ваші вивтори. Віднині буду підтримувати повсякчас❤️❤️

       
      1. @Франківський ЙосипJul 20, '23 at 16:35

        Надзвичайно приємно чути такі слова, вони неабияк мотивують на подальші написання. Дякую за підтримку❤️