Фанфіки українською мовою

    – Мені боляче , Жень..
    – То сходи до лікаря.

    Спартак взяв руку Яновича і поклав собі на груди.

    – Тут боляче , ай.

    Женя з усмішкою згадав як Спартак декілька раз казав це на подкастах.

    – Вибач , Спартак. Ми вже довго знайомі , але я не можу так. Розумієш? І я не хочу руйнувати те хороше що між нами є. Але я розумію , що так ми не можемо продовжувати , тому..
    – Ні , не кажи цього. Ти не..
    – Спартак , я зобов’язаний припинити наше спілкування і подкасти теж. Ти бляха, все зруйнував! Ти казав , що це всього на всього жарти . Казав , що дуже швидко забуваеш людей , а зараз стоїш і сверлиш мене поглядом благаючи відповісти взаємністю. Куди дівся той холодний та раціональний Спартачок з яким я познайомився?
    – Ти мене змінив. Женя , ти найкраща частина мене яку я не хочу втратити. Мені в тобі подобається абсолютно усе. А ти знаєш, що вимоги в мене високі. Ти перевернув моє світосприйняття і засів в думках і серці. Будь ласка , залишся зі мною. Будь зі мною. Не кидай мене.

    Спартак взяв Яновича за руку , але той забрав її як ошпарений. В його очах було багато сумнівів і виглядав він дуже здивованим. Звісно , не кожен же день Спартак йому зізнався у коханні. І десь далеко в думках , Женя розумів всю серйозність ситуації , але все одно не зміг прийти до точного рішення.
    – Мені треба подумати про це.

    З цими словами Женя забрав своє пальто і пішов додому нічого не сказавши.

    Тиша , зараз вона відчувалась як щось матеріальне , що давить на тебе з усіх сторін.
    Спартак ніколи не шкодував про скоєне , але зараз все по іншому. Все що стосувалось Жені було по іншому .

    Що я накоїв? От бовдура шматок. Я ж не погано тримався. Навіщо я йому зізнався? Як би він і далі не знав , то й не віддалився від мене. А зараз є велика вірогідність , що я його і не побачу більше. Це просто схоже на щось нереальне. Ніби це не могло статися зі мною . Саме зі мною.  Це коли ти не слухав урок про поведінку в екстреній ситуації , думаючи , що це може статися з кожним , але тільки не з тобою. А зараз сидиш в палаючому домі і не знаєш що й робити. Так , саме так я себе почуваю. Так жалюгідно кохати Женю , але я не можу припинити. Я втріскався в цього кучерявого , вічно дотепного і доволі сексуального чоловіка.

    ***
    Прийшовши додому я не знав що й робити. Так , Спартак поводив себе дивно в останій час , але я приписував це на його відсутність апетиту та сексу,  тому в нього часто був високий рівень картизолу . Я думав, що своєю присутністю йому тільки зашкоджу тому й не бачився з ним тиждень , а ще , я не хотів говорити про той поцілунок. Просто не знав що казати. А він виходить це все через мене. Який же дурень. Він напевно зараз сидить там один , самотній як палець в дупі.
    Боже , Женя , як ти можеш жартувати саме зараз? Ну й покидьок. Що ж він знайшов в мені? Хоча , ні , я не можу , навіть якщо трохи і хочу. Ну як трохи , коли він взяв мене за руку в мене встав. І це вже не жарти в подкастах. Доречі про них. Чи зможемо ми так само якісно їх записувати?
    Дідько , а люди що скажуть? Напевно подумають , що я його використовую тому що дівчину не можу знайти. А його репутація не погіршиться?
    Жах , каша в голові . Треба виспатись і подумати ще. Я не хочу його втратити. Тільки не Спартака…

    ~~~~

    Дякую за увагу , сонечки. Хотіли б ви продовження?

     

    10 Коментарів

    1. Apr 28, '23 at 16:50

      Чи писатимете ви продовження?

       
    2. Діанарія
      Apr 3, '23 at 16:36

      Потребую продовження як можна скоріше !!!

      Чудова задумка фанфіку 🤍

       
    3. Feb 16, '23 at 20:58

      Аааа Божечки, це неймовірно, з нетерпінням чекаю продовження!)

       
    4. Feb 15, '23 at 19:03

      Чекаю на продовження

       
    5. Jan 25, '23 at 00:12

      Дуже
      ороша робота, мені сподобалось! Буду з нетерпінням чекати продовження🫠

       
      1. @Сечина СніжанаJan 25, '23 at 06:15

        Велике дякую 😄

         
    6. Jan 24, '23 at 19:13

      З нетерпінням чекаю на продовження, нат
      нення і мирного неба автору

       
      1. @Infochan InfochanJan 24, '23 at 21:53

        Дуже рада , що вам сподобалось. Не думала що комусь зайде

         
    7. Jan 24, '23 at 10:25

      Так діже цікаво:)

       
      1. @KertizhJan 24, '23 at 21:55

        Це дуже нади
        ає. Знати що вам подобається. Рада старатися)