Спляча красуня
від Кулібаба ІраКолись, давним-давно…
Принц на ім’я Стівен святкував своє 19-річчя. Було запрошено всіх жителів країни! Всіх, крім однієї людини.
Іззі.
У Розвуді він був відомий як відьмак, що накладав закляття на королівську родину. Проте Стівену пощастило, оскільки його сім’я не дозволяла йому проводити публічні дні народження. За фактом, його останнє вісімнадцятиріччя було відзначено під замком у котеджі, що добре охороняється, де разом з ним святкували ще троє людей. У будь-якому разі цей рік був іншим. Іззі заборонили навіть наближатися до замку, інакше б охоронці відразу застрелили його.
— Стівен!
Стівен в цей час займався самолюбуванням, він обертається і бачить Сола — дворецького, що стоїть у дверях.
— Бля, Сол! Будь ласка, не лякай мене так! — Стівен сміється. Він підводиться і бере Сола за руку. — Проводиш мене вниз?
— Звичайно. — Хадсон усміхається. Він і Стівен разом йдуть у головний коридор, де їх зустрічає отець Стівена, Дафф.
— Стівен! Людина дня! — Дафф охоплює руками Стівена, затягуючи його в міцні обійми.
— Сер, будь ласка… ми не можемо влаштувати вечірку для мертвої людини. — Сол, хихикаючи, обережно тягне Даффа за руку.
— Думаю, ти маєш рацію, Соле. — Дафф вичікувально піднімає брову. — Іди, принеси мені келих вина!
— Займаюся, сер! — Сол смирно кланяється перед тим, як піти, Дафф же при цьому не зводить очей зі стегон і дупи дворецького.
— Тато! — Стівен витріщається, його обличчя палає червоним.
— Моя провина. А він красунчик. — Дафф посміхається. — Добре, давай, Стіві, всі чекають тебе на подвір’ї. — Дафф бере сина за руку і веде до воріт внутрішнього дворика.
На вулиці було справді красиво, все прикрашене яскравими трояндами, чудовими сукулентами та іншими рослинами. Плюс, звичайно, красиво доглянуті огорожі та чудові статуї предків Стівена.
Серед двору стоїть його сім’я, всі з різних куточків царства. Бабуся, дідусь, племінниця, племінник, брат, сестра… Дафф кладе руку Стівену на плече.
— Ти готовий, хлопче?
— Даффі, ми в казці. Ми маємо бути химерними, пам’ятаєш?
Обличчя Даффа рожевіє.
— Ууупс. Гей, Сол!
Сол стоїть на гранітному помості, обережно постукуючи вилкою по келиху вина Даффа.
— Пані та панове, ласкаво просимо на святкування 19-го дня народження Стівена Адлера. Як багато хто з вас знає, сьогодні особливий день для Стівена, оскільки він може офіційно зайняти трон замість пана Даффа. — Сол дивиться на Даффа і посміхається. — Закуски у банкетному залі. Спасибі. — Сол відходить, простягаючи Даффу вино. — Ось ви де, пане.
— Дякую, Соле. — Дафф підморгує, підносячи склянку до губ. — І дозволь сказати, ти виглядаєш приголомшливо.
— Емм… — Сол прибирає темні кучері зі свого обличчя, облизуючи нижню губу, — дякую. Ви виглядаєте досить добре для того, щоб вас з’їсти. — З хитрою посмішкою Сол вислизає, залишаючи приголомшених Стівена та Даффа у спокої.
— Тато, вау…
— Він сказав це, а не я!
Багато келихів шампанського…
— Де твій батько, Стівене? — питає його бабуся, тримаючи онука за руку. — Занадто багато випив?
— Можливо він десь із Солом. — Стівен знизує плечима. — Але це неважливо, адже всього через кілька секунд мені буде дев’ятнадцять!
— Або це ти так думаєш. — Усі ойкають, бо за скупченням членів сім’ї стоїть Іззі, зло поблискуючи зубами. — Привіт, Стівене. З днем народження.
— Що ти тут робиш?! — кричить Стівен. Раптом з нізвідки вискакує Сол, приймаючи захисну стійку перед ним.
— Зроби ще один крок. — Сол дістає револьвер з-під куртки. — Тільки спробуй.
— Ніби я боюся симпатичного хлопця у фраку. — Іззі сміється. — Дай мені поговорити зі Стівеном, Сол.
— Хрін тобі, — випльовує мулат. Він робить крок до Іззі, притискаючи револьвер до живота.
— Сол, почекай, — гикає Дафф. Він пробирається між Солом та Іззі. — Що ти хочеш, Іззі?
— Я хотів привітати іменинника з днем народження, от і все. Жахливо, що мене не запросили.
— Ти дуже добре знаєш, чому тебе не запросили! — випалює у відповідь Сол.
— Стіве, іди сюди, сонечко. Я хочу зробити тобі подарунок.
— Стів, не треба! — Але вже надто пізно, Адлер робить крок до Іззі, очі того спалахують сірим.
— Стіве, у свій 20-й день народження ти вколеш палець об веретено. Цей укол введе тебе в глибокий казковий стан. Тільки поцілунок справжнього кохання зможе зруйнувати прокляття, — Іззі регоче. — З днем народження, Стіві.
Іззі зникає, Сол випльовує кожний книжковий матюк, падає навколішки перед Даффом і благає не звільняти його.
— Стівене, ти в порядку? — бабуся притискає його до себе.
— Так… Я в порядку… — бурмоче Стівен.
Минає ще рік. На двадцятий день народження Стівена у Розвуді заборонено використовувати всі веретена. Було перевірено кожну оселю, але навіть цього було недостатньо для запобігання прокляттю.
Стівена знову замкнули в його кімнаті, дев’ятнадцятий раз.
— З днем народження мене… — стомлено співає Стівен. Він зітхає, зриваючи обгортковий папір зі свого подарунка, який він знайшов біля вікна сьогодні вранці. Судячи з етикетки, подарунок не від когось конкретного. Це тільки посилило його цікавість.
Під папером знаходиться веретено з колесом, гостра блискуча голка виблискує під сонячним світлом, що падає з вікна. Стівен наближається до нього, приваблений його світлом. Він провів пальцями по всіяному тріщинами дереву колеса, потираючи пальцем кінчик голки.
— Стівен? — Сол стукає у двері. — Стівен, сер? — у животі Сола виникає погане почуття. Він хапається за ручку, відчиняючи двері. Там Стівен лежить на землі непритомний.
— Даффе! Даааафф!
Декількома панічними атаками пізніше…
— Він буде в порядку? — Сол натягує ковдру на торс Стівена.
— Так… але нам треба знайти когось, хто зруйнує це прокляття… ми опитуємо кожного довбаного хлопця в цьому місті.
Усі чоловіки були жахливими кандидатами. Вони або дивно одягалися, або мали шкідливі звички, які не подобалися Даффу, або були страшними. Усі, крім Ексла Роуза…
— Ви хочете, щоб я що? — Ексл посміхається. — У сенсі, я б трахнув вашого слугу, без проблем. — Він підморгує Солу. — Але ваш син?
— Ексл, будь ласка, ти наша остання надія. — Дафф зітхає. — Або ні. — Сол раптово заплакав.
— Сол, що трапилося? — запитує Ексл. Дафф обіймає Сола рукою.
— Я просто… я люблю Стівена. Він прекрасний хлопчик, і я просто… — схлипує Сол. — Я не можу втратити його, Даффе, не можу!
— Зачекай, Сол! Ти його не втратиш. — Ексл встає, прибираючи зі своїх яскравих очей блискуче руде волосся. — Я зроблю це.
—Дякую, містере Роуз! — Сол міцно обіймає Ексла. — Він нагорі.
Поки Ексл поспішає в замок, Дафф зніяковіло дивиться на Сола, який повертається і усміхається.
— Звідки… звідки така гра? — безладно бурмоче Дафф.
— Я майстер маніпуляцій, любий. — Сол кокетливо посміхається Даффу. — Це є в моєму резюме.
Швидкий трах пізніше…
— Добре… — Ексл глибоко зітхає. — Блядь…
Він мусить визнати, що Стівен був досить симпатичним. Пухнасте волосся, фарфорова шкіра, гарне обличчя… чорт забирай.
Він швидко нахиляється і притискається губами до Стівена. Його губи холодні… Ексл відсувається, очікуючи, що Стівен прокинеться. Жодної реакції. Він повертається до Сола та Даффа з сумним виглядом.
— Мені шкода, але…
— Боже ти мій! — Сол ховає обличчя в сорочці Даффа. За Екслом сидить Стівен, протираючи очі.
— Хлопці, чому ви плачете? — Стівен позіхає. — Сол, можеш приготувати мені чаю?
— СТІВЕН! — Сол і Дафф підбігають до нього, міцно обіймаючи. — Ти був під закляттям, але, на щастя, Ексл врятував тебе…
Так, якщо Ексл і не був закоханий у нього, то ці прекрасні блакитні очки однозначно зробили все це для цього…
У результаті Ексл і Стівен зійшлися і одружилися через три роки. Що стосується Даффа і Сола, вони продовжували трахатись неофіційно.
0 Коментарів