Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Останніми героями команди Надзвичайних стали друзі Джеймс Стівенс і Майкл Чакнс. Вони дружили з 8 років, познайомились в дитбудинку. Одного разу, коли їм було по 17 років і вони закінчували школу, вони прийшли до кабінету хімії.
    Д – М-да.. Проклятуще місце..
    М2 – Хвала богу, ми його бачимо востаннє..
    Д – Це радує.. – Джеймс доторкнувся до якогось дроту і обох хлопців вдарило струмом, так як Майкл тримався за стіну. Вони знепритомніли. Отямиашись:
    Д – Хей, бро. Що це, нафіг?!
    М2 – Нас вдарило струмом. Ай, голова!
    Д – О боже! В тебе вся електрична енергія спрямувалася в голову.
    М2 – Не жалій мене!
    Д – Я тебе не жалію!
    М2 – Я знаю, що жалієш! З твоєї голови доноситься інший голос! Твій, але тихіший і схвильованіший!
    Д – Ти що читаєш думки?!
    М2 – Не знаю, мабуть. А ти?
    Д – Я бачу енергію. А чому це з нами сталося? Це ж просто електричний струм!
    М2 – Джеймс, ми в кабінеті хімії. Тут що завгодно може статися.
    Д – Це точно..
    Хлопці вийшли на вулицю..
    Д – Оце так фігня.. О!
    М2 – Ти чого кричиш?
    Д – Є ідея! Давай почитаємо думки інших! Смішно буде!
    М2 – Це не виховано..
    Д – Пофіг.. Давай!
    М2 – О боже.. Ну давай.
    Майклові не дуже подобалася ця ідея, адже він знає, що люди такі створіння, що постійно думають про звірства. Хлопці вийшли надвір.
    Д – Про що думає зазнайка Бред?
    М2 – Його внутрішній голос каже, як він хоче в туалет. Каже, якщо не сходить на протязі п’яти хвилин, побіжить за школу, де він колись застав.. мгмг.. шури-мури коротше Брайана і Мері.
    Д – Мері?!
    М2 – Тихо…
    Д – Добре, а про що думає Кріс?
    М2 – Внутрішній голос каже, що він не знає, як зізнатися в коханні Джеймсу…
    Д – Що?!
    М2 – Він несамовито хоче тебе. Хоче кусати твої гарячі губи, гладити тебе по пресу, по накачаним рукам…
    Д – Досить! О боже, треба тікати, а то ще застане.
    Біля воріт хлопців зустрів директор Робертс.
    Н – Пройдімо зі мною. Ви надзвичайні…
    Д – Чекайте, мені вистачить компліментів. Ви не хочете нас гладити по м’язах, руках?…
    Н – Що?! Не дай Боже! Я директор відділу Охорони Населення Землі. Скоро прибуде зло і ви нам потрібні для співпраці.
    Д – Хвала Богу! Стоп, що?

     

    0 Коментарів