Фанфіки українською мовою

    Ще один подкаст пройшов чудово. Ми всі так виснажилися. В нас з Спартачком фанаток все більше. Всі хочу обіймів , фото , а це дуже виснажло , навіть для мене. За Спартака взагалі мовчу.

    -Щось я так стомився , можна я в тебе на плечі подрімаю?
    – Ага , розмріявся. Я не твоя мати.
    – Ну Спартачок..
    -Добреее , тільки б не чути це скавління.

    Женя ліг на його плече і під музику в машині швидко заснув.

    ***
    Ну чудово, він обслюнявить мені всю кофту. Але він так добре пахне і так мило виглядає коли мовчить. Це навіть збуджує. Що чорт забирай я собі фантазую? Геть хтиві думки , геть з моєї голови.

    Поки Спартак намагався зосередитись на чомусь іншому , машину не погано так качнуло і рука Жені опинилась між ніг у Спартака. У нього округлились очі і він швидко накинув туди піджак.

    Який сором. Я весь почервонів , наче підліток який вперше мастурбував. Доречі про це. Треба якось забрати його руку .
    Янович ще спав , але почав мацати та стискати випуклість свого друга. На що Спартак ледь стимав стогін.

    Як приємно..ее..треба зуп..

    Женя наче розумів , що відчуває Спартак і почав швидше ласкати його вже пульсуючий від передчутя розрядки член. І ось , м’язи почали скорочуватись , пульсація звеніла в перемішку із серцебитям.

    Женя Янович , ти доводиш мене до гріха.

    Прибравши його руку він почав підготовуватись до лекціі в Одесі.

    Через годину Антон вийшов покурити , а Коля в магазин. Я залишився сам на сам зі своїм слюнявим спокусником.

    Декілька раз кліпнувши Женя підняв голову з плеча і демонстративно хрустнув шиєю.

    – Не дивись на мене так, я з самого початку не хотів тобі дозволяти так спати. А зараз не жалійся на біль у шиї.

    – Добре , добре , матусю. Доречі , де хлопці?
    – Скоро повернуться.
    – Мм , добре.

    Женя потягнувся через Спартака за водою. Їх лиця були дуже близько і невтримавшись Спартак поцілував його. В цьому поцілунку було все. Від ненаситності до ніжності і навпаки. Але Женя не відсторонився , він сів Спартаку на коліна охопивши його ногами , щоб бути ще ближче. Він відповів на поцілунок ще з більшою жагою і хтивістю. На що Спартак притягнув його ще ближче і запустив одну руку у його блискучі кучері , а другу під білу водолазку.
    Стогін , ще один і ще. Вже не зрозуміло кому вони належали. Ці двоє наче злисись у щось одне. Не в змозі більше дихати Женя відсторонився і зліз з Субботи. Відновив дихання вони сиділи в тиші і ніхто не знав що сказати. А що тут було говорити?
    Вибач , я випадково тебе засосав як банкомат карточку? Маячня. Це було не випадково і як тільки я розявив рот щоб щось сказати , хлопці прийшли і зайняли свої місця.

    – Ну що , їдемо далі?
    – Так , вперед і тільки вперед.

    Приїхавши до місця призначення ми пішли до кав’ярні і замовили каву з собою. Знову тиша.

    – Отже..
    -Давай поговоримо про це пізніше?
    – Окей , як побажаєш.

    Ми закінчили і пішли до зали де нас чекала вже так рідна обстановка. Хлопці метушаться , люди займають місця , дехто підходе. Коли все було готовим ми сіли і почали балакати про те і про інше. Так пройшла швидко година. Ми закінчили і я пішов у номер.
    ***
    Стук у двері , ще один.

    Я вже йду!

    Відкривши двері Спартак побачив Женю с тортом в руках.
    Ах , так , в мене ж день народження сьогодні.

    – Спартачку Спартачок.З цими словами він вручає торт спартак

    – А це смішно , заходь.

    – А ти знаєш, що цей торт не звичайний?

    – А що з ним? З нього повина вилізти стриптизерша?
    – Не вгадав
    – Дві стриптизерші ?
    – Та ні , дурнику. У торта не звичний запах.

    І як тільки Спартак нахилився понюхати – Женя ткнув його обличчам у торт.

    – Ну що , мій любий друже, з днем народження!

    – Ти серйозно зараз взяв і заляпав все моє обличча тортом який звати як і мене?
    – Так)
    – Ніби братом замастив.
    – Хахаахх
    – Смішно тобі так? А ну йди сюди.

    Хлопці почали бігати по кімнаті з тортом і скоро вони і номер були як після Афганської війни.

    – Дякую тобі, Женя . Торт дуже смачний. І це найкращий мій день народження.
    – Звертайся:)

     

    0 Коментарів