Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Сонечки, завчасно прошу вибачення за помилки. Це останній позділ, але я напишу ще пролог. І по традиції в кінці розділу і в коментарях посилання на мій тг канал.
    Наступне місто і тур закінчиться. Знову гримерка. Цього разу візажистка пішла раніше, ніж Суббота вирішив прийти проконтролювати процес. Тому зараз Спартак дивиться на Яновича, який щойно почав переодягатися.

    – Сам впораєшся?

    – Так. Вийди будь ласка

    – Зараз заберу дещо і вийду.

    – Що забереш? Мою цноту?

    – Чому б і ні?

    Кілька кроків і Суббота стоїть в притул до Жені. Пальці спокійно виводять по голому торсі невідомі візерунки.

    – Не дарма я тебе в зал таскав, правда ж?

    Вся відповідь, що була зі сторони Жені – це мовчанка. Холодні тонкі пальці повільно проводять доріжку по ключицях.

    – Ти ж хотів цього, правда?

    – Спартачок..!

    Губи блондина дістались вуха. Поцілував, вкусив, дмухнув. Холодний приємний потік повітря викликав табун мурашок. Шия і купа міток на ній, ніби в доказ того, що Женя належить лише Субботі. Хоча ментально Янович вже давно належав блондину, а от фізично зараз може статися.

    – Женя хочеш?

    – М.. мг. Будь ласочка!

    Сорочки обох полетіли на підлогу. Женя обличчям до стіни, ніби якийсь ув‘язнений. І Спартак позаду. Боже, це вище всіх його бажань, мрій і думок за останні кілька днів, а може й тижнів. Боже, тільки не кажи, що це сон!

    – ня… Женя! Прокидайся, Янович!

    Брюнет розплющив очі. Ось Спартак, який витирає вдавану слину з пальто. Ось Коля і Тоха, що спокійно критикують повну парковку біля готелю. І ось Женька, якому приснилося, що Спартак може до нього щось відчувати. Маячня! Він не… Не що? Женя так і кажи, що він не здатен. Або, наприклад, тому що ти чоловік.

    – Я й не спав.

    – Кому ти оце розказуєш? Я, Тоха і Коля все бачили. Пускав мені слину на пальто як трьомісячна дитина.

    *годину тому, Женя спить*

    – Спартак!

    – Що таке Коля?

    – У нас стався казус з номерами. Вийшло так, що сайт заглючив і я замовив три номери, а не чотири.

    – В нас з Женьком один номер на двох?

    – Ага. Вибач)

    – Не вибачайся. Це ж не твоя провина.

    – А як не гляну, Женя все ж добре на тебе впливає.

    – Господи, Тоха, піди покайся. Ніяк він на мене не впливає, ані добре, ані погано.

    – Сказав Спартак, в якого на плечі сопе милий чолов‘яга який сохне по тобі, крайні місяці два, точно.

    – По мені може сохнути, хіба хвора людина. А Женя здоровий і ментально, і фізично – завдяки мені.

    – Мг.. Спартааак – солодкий стогін роздався на всю машину

    – Спартак, буди його. Ми вже на місці.

    *готель*

    – Ось Ваші ключі!

    Така вже завчена фраза, лунає в спину Жені, який рушив до номера першим. Чується Спатакове «спасибі» позаду і тихий шелест кроків по килиму.

    І знову, вже за звичний алгоритм: ліфт-валізи-душ-короткий сон. Це звичний розклад для них обох і тому жоден з них не обтяжує один одного недоречними розмовами чи питаннями. Перед коротким сном Спартак все ж вирішив запитати.

    – Жень. Ти пам’ятаєш що тобі снилося, по дорозі сюди?

    – Ага. Ти. Гарний, сексуальний і владний. Взяв і ледь не трахнув мене. Ти розбудив мене на самому цікавому місці!

    – Я зробив це для того, щоб не спойлерити тобі кінець. Може тобі захочеться повторити в реалі, але ти будеш знати кінець, і буде вже не так круто.

    – Ти ж розумієш, що мені тепер хочеться побачити це ще раз, сильніше ніж тоді.

    – То що, мені тебе трахнути і зняти все на камеру, аби ти потім насолоджувався цим?

    – Чому б і ні?

    – Лягай спати, спокусник! Або йди звідси, я хочу спати.

    – Можна ще одне запитання?

    – Запитуй.

    – Чому ти почав підтримувати мої гейські жарти?

    – Якщо я скажу, що ти почав мені подобатись, ти повіриш?

    – Повірю, бо це взаємно.

    Чоло Євгена відчуло ледь помітний поцілунок губами.

    – Спи сонце. Подкаст через три години.

    ***

    – Хочете стати моделлю? Значить так, сьогодні в мене номері буде кастинг. Приходьте

    – Сьогодні не вийде, тому що я теж живу в тому номері.

    *після подкасту*

    – Щоб я такого більше не чув. Ти мій хлопець ніяких моделей в номері тобі не потрібно!

    – Тобто ми тепер офіційно зустрічаємось?

    – Так, дурнику!

    Легкий поцілунок в губи і планування подальших планів на вечір заполоняють думки обох.

    Тг канал: https://t.me/ligwo

     

    2 Коментаря

    1. Mar 29, '23 at 18:49

      СТОГІН ЖЕНІ НА ВСЮ МАШИНУ ЦЕ ПРОСТО ПРЕКРАСНО МЕНЕ КРУТИТЬ У ВСІ СТОРОНИ ПОКИ ЧИТАЮ ХВЛЦХПЇАЖ ЦЕ НЕЙМОВІРНО! ДЯКУЮЮЮ♡♡♡

       
    2. Mar 6, '23 at 21:47

      Тг канал: https://t.me/ligwo