Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Обіймаючи останніх глядачів,Спартак в думках вже був вдома і ніжився в гарячому душі.За останні декілька днів він відчував,що його емоційний стан дає тріщину,особливо все стає гірше коли поруч Женька.Ніколи б не подумав,що людина зможе його настільки вибити з колії,на стільки влитись в його організм,що згодом буде на стільки боляче.

    Спостерігаючи за Яновичем відчуваєш тільки пришвидшене серцебиття,спокій,і бажання обіймати цю людину чим частіше.І Спартак лякався цих почуттів,він добре проаналізував свої думки,і вже розуміє,що його серце давно не керується тією дружбою,яка в них була.Він до сих пір пам’ятає як Женька якось на подкасті йому сказав “Як тільки ти закохаєшся,ти не будеш слідкувати за тим,які банальні речі ти робиш для цієї людини”.

    На той момент Спартак був на всі 100 відсотків переконаний,що ці слова повна несенітниця,і він як психотерапевт точно не провтикає свою поведінку і сигнали,якщо все ж таки колись закохається.Він був на стільки твердо впевнений,що відчуття того загальноприйнятного в суспільстві ванільного “кохання” для нього не притаманне,що й не помітив як сам покохав,легко і без роздумів,без своїх надвисоких стандартів і норм.Просто полюбив людину,навіть не дівчину,яка і палить і п’є,в якої є багато інших друзів та товаришів,у якої зовсім інші погляди на життя.

    І Женя був правий,коли закохуєшся ті твої стандарти насправді не важливі,і Спартак зрозумів,що це відчуття “кохання” він відчуває вперше.Але попри всю романтичність ситуації,у Спартака переважає реалізм.І між ними точно нічого бути б не могло,як би їм вдвох добре не було.Хто б взагалі міг подумати,що Спартак,який всі свої 30 років був гетеросексуальним,покохає чоловіка,який теж все своє життя є гетеросексуальним.

    Звучить як брєд чистої води,але це виявилось реальністю,і ця реальність виявилась досить не приємною.Тому Спартак розділив цю ситуацію на декілька частин,і обгрунтував,на що він може повпливати,а що залишається не в його силах.

    І промізкувавши, зрозумів,що ніякої користі ці світлі почуття не несуть.По-перше,Янович заядлий натурал,по-друге,виходячи з першого пункту стає зрозумілим,що ніякої взаємності можна не чекати.І по-третє,якими б їх стосунки не були,Спартак не хоче себе насилувати,і найкращим варіантом є забити себе роботою,і мінімалізувати контакт з об’єктом симпатії.

    З самого початку було важко.Важко контролювати себе читаючи кожен теплий коментар від глядачів,які справді вважають,що між ними щось може бути.Складно проходити повз їх улюбленого та затишного кафе.А складніше за все,відповідати холодніше,відмовлятись від любих зустрічей та розмов по телефону.Але людина тварина розумна,до всього можна пристосовуватись,і робота Спартака ідеально допомагає забити мізки іншими справами.Насправді,слухаючи як у клієнта все частіше виникає гостре бажання прирізати свого партнера,зникають любі зайві думки.

    Підписуючи своїм автографом чергову річ,Спартак чує в свою адресу:
    -Вибачте,а сьогодні буде проводитись стрім? – запитали двоє рудих дівчат,які напевно були сестрами.
    -Звісно,сьогодні по тій самій грі о 10 годині вечора.Тому всіх тих,хто бажає не виспатись щиро запрошую! – вигукнув він голосніше,аби запросити всіх.Він дуже любив стрімити,адже це поєднання двох улюблених справ,глядачів і комп’ютерних ігор.
    Женя тим часом якось осторонь стояв між Спартаком і дівчатами,б’ючи поглядом прямо в Субботу.Спартак вже хотів запитати в чому справа,коли його перебили:

    –А коли буде стрім разом з Женею?То б був просто розрив. -запитала та ж сама дівчина,і Спартак готовий був провалитись,бо як відповісти на це,щоб ..

    –Це крута ідея,ми до речі планували це.Тому сьогодні чекайте розбавлення душного стріму Яновичем. – відповів на одному подиху Женя,дивлячись прямо Спартаку у вічі.

     

     

    До речі,хочу попросити від вас порад щодо прочитання нових робіт по цьому пейрингу.Порадьте якісь фанфіки,які вам найбільше сподобались,якщо вам не важко.Буду вдячна!❤️

     

     

    4 Коментаря

    1. Mar 26, '23 at 16:17

      дуууже цікаво!! чекаю на продовження!)

       
      1. @winn winchesterMar 27, '23 at 18:14

        ой,спасибі!!обов’язково буде,правда з затримкою😭❤️

         
    2. Mar 26, '23 at 12:44

      Привіт.Сюжет дуже цікавий)Найцікавіші для мене поки що фанфіки ,Дача та Ой,мамо,на свята.Якщо буде цікаво можете і мій фф прочитата але яне певен що ін достатньо цікавий.

       
      1. @R.AMar 26, '23 at 12:53

        Привіт,вдячна за оцінку своєї роботи!Обов’язково,як з’явиться час,прочитаю і вашу!❤️