Фанфіки українською мовою

    Дзвінок у двері, спартак сидів за столом і писав книгу. Хто це може бути ? Доставку він не замовляв, можливо Женя ?

     

    ***

    -Боже навіщо я прийшов ? Мучився би на самоті, а не перся всим мімтом.

    Але нічого вже не змінити він уже приїхав, уже біля дверей, і уже нажав дзвінок, і уже чує кроки.

    Двері відчиняються на порозі стоїть Спартак з розпатланим волосям, і в окулярах.

    “Боже Спартак в окулярах чому це так сексуально”

    -Жень щось сталось 10 вечора, а ти тут.

    -Привіт ні нічого не сталось, можна я в тебе переночую?

    -Чому ?

    -Просто мені стало самотньо і я подумав що може до тебе поїду, але як що я тебе сильно навантажую то я поїду додому.

    Спартак дивиться на Женю хоть він і посміхається але очі зовсім сумні.

    -Заходь

    Женя без слів заходить в квартиру.

    -Чай будеш?

    -Да

    Спартак пішов на кухню робити чай, женя роздягнувся, і пішов за ним.

    Вони випили чай і трохи поговорили.

    -Добре я спати, ти тоже чи ти ще зайнятий?

    -Да я книгу пишу

    Вони пішли в спальню.

    -Ти не брав піжаму ?

    -Ні я думав ти мене не впустиш.

    Женя сів на ліжко Спартак стояв біля шафи, розвирнувшись до неї він дістав комплект одягу і протянув Жені.

    -Іди переодягнись

    -Але це твій одяг

    -А ти тоді в чому будеш спати в трусах?

    -Да тупе питання

    Вставши з ліжка Женя пішов в вану.

    -Свій одяг залиши там зранку передягнешся

    З коридору каже Спатрак.

    Знявши свої штани і футболку він переодягнувся, він подивився на себе.

    Взявши футболку за ворот він притис його до облича вдихнувши запах він памятав його томущо завжди саме так пахне від Спартачка, він оперся на стіну і зїхав в низ дихаючи цим запахом.

    “Як би я хотів дихати цим запахом постійно”

    Ці відчутя це не як з дівчиною там ти нехотів нюхати футболки, нехотів торкатися сильних та татуйованих рук, там ти нехотів але тут інше тут Спартак гарний, сильний, сексуальний Спартак, він боживоліє що разу коли той жартує гейські жарти, він кайфує від бархатистого голосу, і мліє від різних дотиків, він хоче щоб дотиків було більше гарячіше і в зовсім іншому місці.

     

    ***

    “25хвилин пройшло чому він так довго?”

    Спартак підійшов до дверей стукнувши 2 рази.

    -Жень чому ти так довго?

    Женя оговтався від своїх думок.

    -Я вже виходжу

    Женя нажав на змив унітаза щоб небуло запитань, і вийшов.

    -Добре я спати а ти дописуй і теж лягай.

    Женя пішов в спальню, а Спартак в вітальню дописувати книгу, але Женя… Женя в його одежі виглядає дуже збуджуючи, Спартак дивиться на пах на якому виразно видніється натяжка штанів.

    “Спартак про що ти думаєш це твій товариш а в тебе встав від того що він в твоєму одязі, Спартак ти ізвращенец”

    Він хотів заспокоїтись і все таки дописати книгу але пах давав про себе знати, тому було вирішино піти подрочити, він пішов в вану знявши з себе одяг він заліз в вану, вмикнув воду щоб небуло чути що тут відбувається, взявши член в руку він водив поньому верх і вниз згадуючи Женю його губи, очі, упругу попку яку він трогав в Дніпрі ше пару рухі в і Сапартак кінчає з риком, помившись він, вилізаючи з ваної, на пральній машині він помічає білу футболку і сірі джинси взявши в руки фудболку він понюхав її вона пахла ним Женею чим довше він нюхав чим більше хотів його, вдавити в ліжко розцілювати і трахнути, він це може зробити тим більше Женя як раз в нього в квартирі у ньго в ліжку, але він цього незробить тому що дуже сильно цінить Женю і за один раз все втрати ти не хоче.

    Одягнувщись він пішов спати, про книгу можна забути на сьогодні.

    Зайшовши в спальню він побачив Женьку закутаного в чорне одіяло він ліг з права тому Сапартаку лишилось тільки ліво, але він не жалується, лягши на ліжко він відчув як його хапають за талію і прижимаються з заду.

    -Тепло

    Спартак помітив що Жені дійсно холодно, розвернувшись до нього він його обійняв, Женя прижався до його груді.

     

    ***

    Проснувшись Женя побачив Спартака який обнімає його, щоки Жені залилися фарбою але він його не відпустив він просто дивився дивився на його губи такі гарні такі бажані і незмігши себе контролювати він підсунувся ближче і прикоснувся до його губ, вони мякі вони солодкі.

    Спартак рухнувся злякавши Женю він відсторонився і заплющив очі.

    Спартак прокинувся він бачить Женю який спить (ну да ну да) він цілує його в лоба, і підсувається ближче щоб обійняти його і відчуває стояк в Женіних штанах його це ніяк не смутило, ну в кожного зранку буває стояк.

    Женя розумів що в нього в штанах але чому Спартак не здивувався цьому і чому чмокнув його в лоба? Може він не спав коли його поцілували.

    Вставши з ліжка він пішов на кухню зробивши каву собі і Жені він приготував сніданок йому і залишив ключі на столі, сам прийняв душ переодягнувся і пішов на роботу.

    Коли Женя почув як закриваються двері, він встав з ліжка і пішов на кухню там його чекала кава і їжа Женя аж усміхнувся, бачить на столі ключі єдині ключі Спартака від квартири.

    -Він залишив їх мені щоб я закрив квартиру, а як він зайде?

    Зївши їжу він переодягнувся і вийшов з квартири, закрив її і тепер потрібно думати що робити з ключами залишити сусіду він не хоче, тому, він вирішив що поки хай побудуть в нього а потім Спартак йому подзвонить.

     

    ***

    В вечері в Жені дзвонить телефон.

    -Ало привіт приїжай до мене і не забуть піжаму.

    -Що що? Піжаму ?

    -Да тому що ти спиш в мене і да в квартиру я ніяк не попаду бо ключі в тебе тому приїжай.

    Женя не встиг нічого зказати як почув гутки.

    Зібравщи піжаму в пакет, взявши ключі він викликав таксі і поїхав до Спартака.

     

    ***

    -Привіт ти довго чикаєш?

    -Да

    Він притягнув Женю до себе і обійняв Женя в ступорі тому що від цієї людини він не очікував обіймів але обійми з ним були надто теплі і їх нехотілось розривати.

    -Ключі не забув ?

    -Ні ось.

    Відкривши квартиру Спартак пропустив Жень вперед як справжній джентельмен.

    -Пішли на кухню я нам їжи заказав.

    -Добре.

    -Речі в спальню занеси.

    Він заніс речі і повернувся на кухню, їм недовилося довго чикати доставка уже приїхала і Спартак уже забрав її.

    Женя розвернувся до столу розкладаючи їжу, Спартак дивився на нього як на витвір мистецтва якже йому захотілось обійняти його.

    Женя відчув гарячий подих на своїй шиї і міцні руки на талії.

    -Спартак?

    -Ммм

    -Що ти робиш ?

    – Я скучив, а що вже обійняти неможна?

    “Що це зі мною це просто обійми, а в тебе вже стоїть, може до лікаря зходить? Добре розбируся потім головне щоб Спартак не помітив що ж робити?”

    -Я зараз в туалет

    Женя уже хотів вирватись з обіймів але його не випустили.

    -Жень ти як підліток що не стається то зразу стоїть.

    Женя покраснів тому що він нехотів щоб все сталося так, якщо і казати про почутя то не так.

    -Я незнаю чому так може до лікаря зходити потрібно

    -Коли в останє в тебе був секс?

    -В минулих відносинах

    -А самозадоволеням скільки на тиждень займаєся?

    -Два… Спартак я нерозумію до чого ти ведеш і чому тебе це так хвил…мг…

    Женя розвирнувся до Спартака і невстигши договорити був затянутий в поцілунок.

    Женя тоне в відчутях губи солодкі, мякі, теплі руки на талії сильні він би застрибнув на Субботу овив би його ногами, да що думати він так і зробив.

    Взявши Женю наруки він поніс його у спальню, поклавши його на ліжко, почав розціловувати шию ставлячи мітки. Женя водив руками по міцному торсу зжимав футболку.

    -Зніми

    Спартак покірно знімає з себе її і кидає в бік на підлогу. Жені родобаються тату Спартака він їх дивиться гладить, Спартак знімає з Жені футболку, водить язиком від шиї до сосків потім до пупка, розтягнувши ширінку він стянув штани і білизну Жені припавши губами до ствола він цілював вилизував, взявши голівку в рот він чує стон, рука Жені береться за волося Спартака йому не подобається але йому він дозволяє.

    -мгг… Спартаккк

    Спартаку подобається його стони він би слухав їх завжди, Спартак вилизує сосе Женін член, між ними уже стерлась лінія дружби хоть Спартак завжди казав що вони не друзі Женя і не заперечував тільки казав що вони мутять, от зараз риально мутять.

     

     

     

    3 Коментаря

    1. Jan 22, '23 at 08:43

      Сам фанфік досить цікавий, але багато помилок, тому важко читати. Раджу знайти редактора, або бету. Але дуже дякую за цей чудовий пейрінг, так ще й українською!

       
    2. Jan 20, '23 at 22:16

      Добрий вечір, дуже дякую за вашу роботу. без жартів, завдяки спільному прочитанню вашої роботи, ми з
      лопцем подолали кризу наши
      стосунків. Будь ласка, не переставайте писати, у вас класно ви
      одить. Впевнена, що з практикою помилок ставатиме все менше 🙂

       
    3. Jan 18, '23 at 14:50

      Я розумію багато помилок я писала ночю вибачте🙏