Фанфіки українською мовою

    Вони знайомі вже понад рік. Завжди разом. Кожна лекція Спартака, або поїздка в інше місто – Женя завжди поруч. Похід по магазинах. Або кафе. Або ресторан. Не відстає ні на крок. Ходить, наче охоронець.

    Але їм комфортно. Вони кайфують від того, що знаходяться разом 24/7. Навіть на подкастах знімають один номер на двох, свято переконуючи всіх своїх шанувальників, що то для економії. І так зручніше, не треба шукати один одного по всьому готелю.

    Сьогодні все пішло шкереберть, на Женю навалилася неочікувана зйомка в одному з популярних шоу, а Спартака затримав дуже складний клієнт. Тому чоловіки навіть не змогли поговорити, як було зазвичай, коли робота закінчувалася.

    Через це Янович дуже психував, та все ж намагався тримати голову холодною до негативних емоцій. Не все буває за планом, як би ми не розписували свій день. Іноді стаються форс-мажори, як сьогодні.

    Прийшовши в порожню квартиру, Янович стомлено притулився до стінки, глибоко вдихаючи такий знайомий, приємний аромат парфумів. Залишилися відголоски після сьогоднішніх зборів. Актор розтягнув губи в посмішці.

    Ох, ці їхні метушливі збори сьогодні, бо обидва проспали, і намагалися одночасно зробити три справи: одягнути верхній одяг, схопити пляшку парфуму з комода, та викликати кожен собі таксі.

    Женька посміхнувся, ще раз втягнувши глибоко носом повітря. Він пах парфумами Субботи. Вони переплутали пляшки через поспіх.

    Діставши мобільний телефон з кишені куртки, Женя відкрив месенджер і набрав повідомлення коханцю.

    Ти ще на роботі? Я вже вдома. Тут так пахне тобою.

    Швидко відправивши, щоб не видалити цю романтичну маячню, він почав знімати взуття. Відкрив шафу, та помістив туди куртку. Пройшов далі по коридору.

    Телефон завібрував, що свідчило про отримане повідомлення.

    Затримаюся на роботі. Ще десь години півтори, не менше. Плутанина з клієнтом. Х-м, а в моєму кабінеті пахне Яновичем. Чекай мене.

    Прочитавши повідомлення, він вирішив не відволікати психолога, та зайнятися своїми справами. Вирішив, що втому після такого плідного робочого дня допоможе зняти душ.

    Тому пішов в кімнату по чисті речі. Відкрив шафу, оглянув вміст, та вирішив взяти одну з футболок Спартака. Женька хоч і був вище зростом, але Суббота був ширше в плечах, тому Янович утопав в речах коханця.

    Зайшовши у ванну, і швидко знявши з себе одяг, який пропах вуличними запахами, він поклав його до кошика з брудною білизною, та зайшов до душової кабінки.

    Налаштувавши воду комфортної температури, Женя підставив своє спортивне тіло під теплі краплі, які швидко полилися на нього зверху.

    Провівши рукою по обличчю, він ніби знімав втому пройдешнього дня. Кучеряве волосся швидко намокло, почало липнути до шиї.

    Чоловік провів рукою від шиї, затримуючись на грудях, і вниз, до підтягнутого живота, допомагаючи краплям води швидше намочити своє тіло.

    Взявши гель для душу, налив собі на руку, та розтер між обома долонями, утворюючи шар білої піни. Простір заполонив приємний свіжий аромат.

    Вимкнув воду, щоб по декілька разів не наносити гель, та почав розтирати сильними руками шию, трохи нахиляючи в різні боки, щоб зняти напругу.

    Іншою рукою провів по грудях, зачепив один сосок, та шумно втягнув носом повітря.

    Уява хутко почала підкидати спогади того, як вони приймали разом з психологом душ. О, це було феєрично, і закінчилося тим, що Янович благав Субботу взяти його в тісній скляній колбі.

    Він знову згадав, як Спартак різко розвертає його лицем до скляних дверей, підлаштовує стегна так, щоб було зручно проникати всередину такого бажаного тіла.

    Євген заплющив очі, його пам’ять далі підкидала картинки спекотного сексу.

    Ось, його поставили в зручну позу, поклали руку на поперек, змушуючи прогнутися, та виставити на огляд пружні сідниці. Він вже тремтів від кожного дотику партнера. Спартак з силою проводить міцною рукою по сідницях, і, відриваючи руку, різко опускає її назад з сильним ляпасом.

    – М-м-м, Спарта-ак! – Женя від неочікуваності сіпається, наче намагається втекти, та руки коханця тримають його міцно за стегна.

    – Що? Подобається? – знову погладжують сідниці, стискаючи їх руками.

    – Та-а-к, – стогін, підставляє зручніше своє тіло під пестощі, – Ще, хо-о-чу ще, – ось, він вже благає.

    В нього пересохло в роті від того, з якою силою по венах почала бігти кров, розганяючи бажання по всьому тілу. Шкіра вкрилася пілоерекцією, соски вже були напружені, наче холодно.

    А член. . . Він просто невгамовно пульсував від бажання отримати розрядку, але поки був затиснутий між животом коміка та склом.

    – Тоді отримай те, про що благаєш, – сильна рука розсунула його сідниці, а пальці іншої долоні доторкнулися до вже пульсуючого від бажання кілечка м’язів.

    Обережно ввівши два пальці, Спартак зупинився, пам’ятаючи, що в першу чергу треба дбати про комфорт коханця. Женя знову протяжно застогнав, зробивши спробу ще сильніше насадитися на пальці.

    – М-м-м, Спартач-о-о-к, – Євген ледь міг вимовляти звичайні слова, так йому було добре.

    – Чого ти хочеш? М? Я не знаю, що з тобою робити, – пальці почали штовхатися в такому тісному проході, прискорюючись.

    – Тебе, я хочу теб-е в собі. Будь-ласка-а, – Женя ледь не схлипував.

    Відвівши одну руку, продовжуючи притискатися до скла кабінки, він напомацки знайшов те, що бажав відчути в собі.

    Провівши рукою по вже налитому члену, він ще раз підмахнув сідницями, відчуваючи, як Спартак додав третій палець. Натиск посилився, він відчував себе заповненим, але це було трішки не те, про що він благав.

    – Добре, добре, зараз, – Суббота важко дихав, мружачись він приємних відчуттів, коли пестили його член. Він тримався з останніх сил.

    Обережно витягнувши пальці, він почув розчарований видих партнера. Прибрав його руку з свого члена, та поклав її на скло. Свою руку залишив поверх долоні Яновича, стиснувши пальці.

    Його член пульсував від того, що господар не поспішав задовольняти їхнє спільне бажання: з’єднатися з Яновичем та бути одним цілим.

    Іншою рукою почав допомагати собі проникати в таке тісне та бажане місце.

    Обережно притуливши головку до входу, він почав входити, розтягуючи таку солодку дірочку. Наповнюючи її собою.

    Женька притулився губами до руки Субботи, яка так міцно тримала чужу долоню, та почав цілувати її, обводячи язиком кожну кісточку.

    – Який ти ніжний, Женька, – кожне слово – підкріплене сильним поштовхом. Той лише хрипло видихнув у відповідь.

    Спартак почав ритмічно рухатися, з кожним поштовхом набираючи силу. Прибравши другу руку зі стегна, він перемістив її на член коханця, змусивши того прогнутися в спині ще сильніше.

    Через це кут проникнення змінився, почуття загострилися, Женька почав тремтіти від задоволення. Член Спартака пройшовся по простаті.

    – Тобі добре, га? – не припиняючи поштовхи, Спартак почав погладжувати чужий член, обводячи великим пальцем головку, яка відчутно пульсувала.

    – М-г-м, – Женя важко дихає, зустрічаючи кожен поштовх, та посилюючи своє задоволення. Намагається триматися на ногах, щоб не почати осідати від задоволення.

    Спартак трохи потягнувся, та провів губами по спокусливо вигнутій спині. Не припиняючи рухів стегнами, він продовжував дарувати насолоду однією рукою для органа Жені.

    Вони тонуть в хрипких подихах, швидких рухах. Спартак мліє від ніжних поцілунків, які Женя дарує його руці, бо більше нікуди не може дотягнутися в такій позі.

    – Та-а-к, м-м-м, – Янович відірвався від руки Спартака та вигнувся від задоволення, коли прутень партнера пройшовся по простаті.

    Ноги погрозливо затремтіли, грозячись не витримати такого напливу задоволення. Він почав ще сильніше відповідати стегнами на кожен поштовх, відчуваючи що сам вже знаходиться на межі.

    – І мені добре, – хрипко промовляє психолог, прискорюючи рухи руки, яка мастурбує член, – Як мені з тобою до-обр-е, сонечко.

    Женька плавиться від такого ніжного прізвиська, та відчуває, як перші хвилі оргазму починають пробиратися до нього крізь все тіло. І з’єднуються внизу його живота, даруючи таке приємне тепло.

    Їхні тіла переплітаються між собою. Вони стоять так тісно, що між ними навіть вода, яка продовжує литися зверху, не може проковзнути. Пар не дає вдихнути на повні груди. 

    Так збуджуюче виглядає ця картина, якщо подивитися на неї як глядач.

    Два сильних чоловіки займаються коханням. На склі видно відбиток долоні Жені, трошки змазаний слід там, де до скла торкалися стегна. І ці тихі, хрипкі стогони, які дозволяють собі чоловіки, бо отримують небувалу насолоду від процесу.

    – Спарта-а-к! – Женя відхилив голову, та почав здригатися від задоволення, яке на нього опустилося. 

    З його органу вислизнула сперма густим потоком. М’язи анального отвору почали стискатися сильніше, ніж будь-коли. І Женя відчув, як його заповнює задоволення коханця.

    Не витримуючи таких гострих відчуттів, він починає осідати на піддон, тягнучи за собою Спартака.

    Вони так і просиділи декілька хвилин: такі сильні, і водночас такі змучені неочікуваним нападом бажання. Женя повернув голову, та сховав носа в такій коханій шиї, вдихаючи аромат гелю для душу, яким вони себе намилювали.

     

    2 Коментаря

    1. Mar 7, '23 at 15:36

      Ваааааау бже це так гаряче то так гарно вау дякую

       
      1. @ЕнотMar 8, '23 at 18:03

        Мене тішить, що Вам сподобалося!