Фанфіки українською мовою

    Сніг.Тепле пальто.Сліди від обмалкуватого взуття.Капішон наповнений снігом.

    Буденне життя звичайного школяра.

    Лі повільним кроком йшов до школи,перебираючи в голові сценки з книжки,яку читав до пізна, через що й не виспався сьогодні. На вході до школи він зустрів декількох однокласників які виходили з кафешки з гарячим чаєм та кавою. Мінхо теж не проти б був поласувати теплою кавою,але сьогодні в нього були гроші лише на шкільний обід,через що той засмучено позіхнув,та пішов дали.

     

    -Руки за голову,працює спецназ – крикнув хтось вистрибуючи з засніженого куща,й кидаючи декілька кульок снігу,через що Лі втратив рівновагу та впав в купу снігу.

    -Хан ти придурок – кричав старший на того – Хай тільки в мене шось да й на мокло, вб’ю.

    -Уті бозє які ми злі – перекривив того молодший – Нічо там не намокло,ти й повалятися не встиг в тому снігу!

    -Ну так тобі ж видніше! – галасливо відповів Лі й обтрусивши сніг пішов до входу в школу.

    -Зачекай – викрикнув Джісон після чого Лі почув грохіт,а потім глядів на лежачого хлопця.

    -Бля.. – Хан бормотів в землю та намагався підвестися.

    -Карма Хан,Карма! – зловтішався Мінхо.

    -Ой йди до біса! – ображено говорив Хан.

    Мінхо опустився до Джісона і почав щось шукати в портфелі.

    -Що ти робиш – тримаючись за розбиту щоку запитав Хан.

    -Ну куди ти брудною рукою за рану тримаєшся,а якщо інфекція буде?! – Лі відкинув руку молодшого з щоки та приклав вологу серветку,яку й шукав в портфелі – Тільки Хан може в ожеледицю взути кросівки!

    -Просто мені ще не купили зимове взуття…

    -Середина грудня Джісон,і взагалі в мене теж не нове взуття,а минулорічне – Лі показово підняв ногу .

    -Я зі свого геть виріс,тому й доводиться в кросівках ходити. Через тиждень в мами зарплата,тому будуть в мене нові черевики.

    -Вітаю! – байдуже відповів Мінхо,натякаючи ,що йому не цікаво–Пішли,а то на фізику запізнимося!

    -Блін так шкодаааа – Хан єхидно посміхнувся – Мені так подобається отримувати погані оцінки!

    -Я тебе не знаю.

    -Ой – Джісон показав старшому язика,після чого взяв з лавки свого портфеля я попрямував до школи.

     

    Другим уроком була фізкультура. Наш клас поділився на групи. Дехто змагався хто зліпить кращого сніговика,дехто бігав грав в сніжки,а дехто вирішив кататися на лижах наввипередки,зокрема і Мінхо,котрий добре вмів кататися на лижах і був впевнений,що виграє це змагання.

    -На старт,увага, руш – кричала вчителька фізкультури після чого засвистіла в свисток.

    Хан був одним з ти людей хто ліпив сніговика,але йому це здалося таким нудним,що то пішов на лавку до вчителя та ще деяких дітей.

    -Джісоне,ти чому нічого не робиш?

    -В мене немає бажання!

    -Зате,я бачу,є бажання отримати погану оцінку!

    -Немає,просто я один в команді хлопець,а решта дівчата,там криво наліпив сніг,там палка крива,не хочу принижуватися!

    -Ну йди з іншими в сніжки пограй!

    -В мене нема рукавичок ,а ще я в кросівках – Хан підняв ногу ,щоб вчителька побачила, що той не бреше.

    -Ой горе,сиди вже.

     

    Ось вже йшло останнє третє коло Мінхо був одним із перших на доріжці тому були шанси ,що той виграє.

     

    -Хан,ти за кого болієш? – запитала вчителька.

    -Ну напевне за Мінхо.

    -Ну звісно,чому б за друга й не поболіти!

    -Ну ми не те ,щоб друзі…

    -Хіба? – здивано запитала вчителька – А мені завжди здавалось,що ви добре ладите!

    -Він мене ненавидить..

    -Чому ти так вважаєш? – з недовірою запитала вчителька.

    -Ну нас ще з молодших класів розподіляли в один клас він серед всіх був найрозумніший,завжди виділявся знаннями,мені було заздрісно,тому я завжди знаходив до чого пристати,ображав його…Це зараз я розумію,що був повним дурнем,але вибачитися не наважусь..

    -Знаєш це дуже сміливо з твоєї сторони розказати про це ,тому мені здається,що вибачитися за минуле буде легко!

    -Аби ж то я намагався багато раз,але марно.

    -Нічого,одного дня ти це зробиш,я впевнена!

     

    Ось вже коло підходить до кінця,Мінхо був другий,але в кінці все ж перегнав лідера,але той вирішив його трохи зіштовхнути,через що сам впав,зацепившись лижею об іншу.

    Через те,що його штовхнули,Мінхо загубив шапку,але повертатись не хотів,щоб виграти.

    -Я зараз – крикнув Джісон і побіг на доріжку.

    -Ну куди ж ти по снігу в кросівках – кричала йому вчителька,але той вже не чув.

    Куди Хан біг?Він біг шукати шапку яку згубив Мінхо.Навіщо? Та він і сам не знає.Мабуть розпереживався ,що той застудиться.

    -І так.Мінхо переміг і отримує медальку – вчителька вручила Лі картонку з роздрукованим зображенням золотої монет .

    -Хахахаха – розсміявся Мінхо й повісив на шию нагороду – дякую!

    -А з тобою хлопче – вчителька вказувала на хлопця,який вирішив штовхнути Мінхо – підемо до класного керівника!Ти розумієш ,що він міг травмуватися? – кричала вона на того.

    -Так…

     

    Мінхо поспіхом зняв лижі й побіг до місця де він згубив шапку.

    -Мінхо! – кричав Джісон – Вітаю з перемогою!

    -Ого,я вражений,це точно той Хан Джісон якого я знаю?І ти навіть не скажеш,щось по типу :” Піду втішу програвшого” чи “Тобі просто пощастило!”?!

    -Ось твоя шапка,вдягни,а то застудишся – Джісон нахилив голову від сорому,й вручив Лі шапку.

    -І це каже мені той хто біг через пів стадіону по снігу,щоб віддати мені шапку.

    -Нічого,в мене є змінне взуття в спорт залі,а в тебе іншої шапки з собою немає!

    -Дякую!..

    -А? – здивовано викрикнув Джисон.

    -Я сказав:”Дякую”! – вже голосніше повторив Мінхо – мені дуже приємно!

    -А…Нема за що! – збадьорено відповів Хан.

    Він вже збирався йти,аж раптом Мінхо схопив того за руку – Зачекай!

    -Щось сталося? – здивовано запитав Хан .

    -Ти мабуть замерз,пішли я тебе чаєм пригощу в мене є з собою!

    -Ти мене?

    -Тут хтось окрім нас є? Вважай ,що це в знак подяки!

    -Я не проти!

    -Ну то ходімо – махнув Мінхо рукою, закликавши молодшого за собою.

     

    1 Коментар

    1. Sep 10, '23 at 20:48

      Від автора : Насправді це мій перший фанфік на цій платформі,і я не дуже розумію за мітки та розділи 1.5 і тд.
      Це мій перший фанфік PG-13 зазвичай писала фанфіки не такого
      арактеру