Фанфіки українською мовою

    Від того вечора пройшло 3 дні. Субота, ранок. Я поснідала, випила ліки і почула тупіт ніг за дверима медпункту. Влетіла Джіні і обійняла мене.

    — Привіт!) — сказала вона.

    — І тобі) — вона випустила мене з обіймів і сіла біля мене на ліжко.

    — Ти як?

    — Краще. А де ти була? Ти давно не приходила.

    — Вибач, завал по домашці(

    — До речі… Я прочитала твого листа.

    — То ти все ж отримала його…

    — Я теж хочу, аби ми стали близькими подругами, адже… ти мені теж подобаєшся)…

    Вона лише посміхнулася і взяла мене за руку. У мене знову від цього запурхали метелики у животі.

    — Знаєш, мені вже треба йти… Та я повернуся ввечері! Обіцяю!

    — Добре) — вона пішла, а я розмірковувала, як їй розповісти про свої почуття. Чим, до речі, займалася вже четвертий день поспіль. Через годину мадам Помфрі принесла мені ліки.

    — А вона справді гарна подруга, чи не так?)

    — Так… Справді гарна… подруга… — сказавши це я зашарілася. Мадам Помфрі лише посміхнулася. — Що, щось не так?

    — Просто такими темпами ви одужаєте набагато швидше)

    — Це ж добре, хіба ні? — вона лише кивнула головою. Десь години через 3 до медпункту влетіла Джіні і скоромовкою випалила :

    — Віко, давай швидше! У мене є сюрприз для тебе!) — вона почала знімати ковдру з моїх ніг.

    — Ні! — вигукнула я і Джіні спантеличено зупинилась і відійшла. — Я в шортах, тому мушу одягти гетри.

    — Але ж там не холодно.

    — Мені так… комфортно!

    — Добре, одягай…

    Я одягла під ковдрою гольфи і, звісивши ноги спитала :

    — То, куди ідемо?

    — А, точно. Вставай!)

    — Так куди?)

    — Секрет) Акуратно…

    — … Оу… Ай!.. Шшш…

    — Дуже боляче?

    — Просто давно не ходила) Ходімо!

    — Так мені більше подобається!))

    Ми йшли по школі.

    — Ти і зараз не скажеш, куди ми ідемо?)

    — Не скажу)

    — Ну, на вулицю хоч?

    — Так)

    — Добре, з цими лікарняними я вже й забула, як виглядає подвір’я!

    — Це точно)

    Ми вийшли і попрямували до озера.

    — О, то ми йдемо до озера?)

    — Сюрприз!

    — Класно!)

    Ми сіли біля озера і спостерігали за краєвидами.

    — Заворожуюча краса!.. — мої очі виблискували від щастя.

    — Так… Ем, Вікусь?

    — Ммм? — я глянула на неї. Вона виглядала стурбованою.

    — Вибач, що влажу не в свою справу, та… я твоя подруга, і я хвилююся! Я переймаюся за тебе, бо ти не носиш просто шорти чи спідниці! Ти носиш або довгі штани, або якщо щось коротше, то обов’язково одягаєш гетри чи довгі шкарпетки. Я хвилююся.

    — А… Ем… Ти про це…

    — Не хочеш – не розповідай, та я стурбована!

    — Я тобі розповім, але… Після цього ми будемо ДУЖЕ близькі.

    — Авжеж! Я не проти!

    — Ну, але буде довга історія.

    — Слухаю.

    — Мені взагалі з дитинства подобаються і хлопці, і дівчата. Моя сім’я знає. Вони з розумінням сприйняли це. Але коли дізналися інші з нашого району, мене почали дуже сильно булити. Я потерпала від булінгу довгих 5 років. Нещодавно ми переїхали у інше місто і, все наче стало краще, але… Мені ті 5 років казали, що я огидна і жахлива прямо в обличчя і… Я поступово почала вірити у їхні слова і… Через це я… я почала… — мої очі наповнилися слізьми. — Я іноді різала себе…

    Джіні видавалася шокованою і наляканою водночас.

    — Але… але ж… у тебе не має шрамів на руках! — вона взяла мої руки і пильно оглянула їх.

    — Так, адже… я різала не руки. — вона поглянула на мене нерозуміюче. — Я різала… я різала свої… свої… ноги…

    — … ноги..? — Джіні ще більше здивувалася. — Але ж… це більш неприємно і… незручно…

    — Так, але я знала, що на руках побачать, тож… — я закатала гольф на правій нозі і повернулася обличчям до Джіні. Вона зі співчуттям оглядала мої шрами.

    — А ти досі… робиш це? — вона дивилася на мене пронизливим поглядом.

    — Ем… Ні! Відколи я почала ходити до Гоґвортсу, потреби не виникало)

    — А… багато… крові було?

    — Я вже й не пам’ятаю… По-моєму… Так, чимало)

    — Вибач! — я поглянула на неї спантеличено. — Дурне питання!

    — Та ні, нормальне)

    — Обіцяю, усе залишиться в таємниці!

    — Люба, я й не сумніваюся)

    — А можна я тобі… дещо розповім?

    — Уважна, як ніколи!

    — Я лесбійка.

    — Ем… Добре. Це таємниця?

    — Так.

    — Нічого не зміниться. Вона лишиться таємницею!

    — Хух… Розповіла і легше стало) — вона глянула на мене і обійняла. Ми повалилися на траву.

    — Джіні!!

    — Що?)) — я не відповіла. — Агов!

    — Зорі…

    — Що?

    — Небо зоряне… Гарно… — Вона лягла на спину біля мене і теж глянула на мене.

    — Неймовірно… — вона взяла мене за руку і ми продовжили лежати. Ми піднялися, коли змерзли. Ми пішли назад до медпункту і зустріли мадам Помфрі.

    — О! Я саме вас і шукаю!

    — А чому? — я трохи збентежилась.

    — Хотіла сказати, що ви швидко приходите до норми і вам залишився ще день лікування!

    — Аж день? Але нога вже не болить!

    — Може зараз вона і не болить. Та якщо не зміцнити кістки, то через місяць ви вже не зможете грати у квідич!

    — Добре…

    — Ідіть до медпункту, а я повернуся за 15 хвилин.

    Ми зайшли до медпункту і Джіні мовила :

    — Ну, тоді до завтра!)

    — До завтра!) — вона мене обійняла. А коли випускала з обіймів, то чмокнула мене у щоку і побігла. Заливаючись дзвінким сміхом. Щирим і щасливим. Я стояла і обмірковувала, що, в біса, зараз трапилося.


    * Вікторії *

    _ То це взаємно?.. Вона лесбійка, то може… _


    З цими думками я провела наступний тиждень, адже я ніяк не могла наодинці поговорити з нею про це. У наступну неділю я була у вітальні й до мене підійшла Гермі.

    — Привіт, Гермі!)

    — Привіт. Слухай, ти останній тиждень сама не своя! Що сталося? Тебе Джіні відшила? — ми сиділи на дивані біля каміну.

    — Ні, але…

    — Розповідай. — я їй розповіла про прогулянку і поцілунок. — Хм… Мені здається, це взаємно)

    — Я не знаю, як їй розповісти!

    — Ну, не знаю… Може… поки не кажи?

    — Чому?

    — Розумієш, може бути таке, що вона лише почала щось відчувати і… не знайома ще з цуими почуттями і боїться, що це не взаємно.

    — Добре. Може бути. Я піду у спальню.

    — Іди…

    Аж до літніх канікул наші з Джіні розмови закінчувалися фразою ” як справи, що нового? ” і хтось кудись йшов. Агх! Як важко!..

    На початку мого третього курсу ми з Джіні лише віталися. За місяць до Різдвяних канікул, у вітальні на мене з обіймами налетіла ця руда дівчинка.

    — Ем… Ти чого?

    — Скучила!

    — А, я теж) — вона випустила мене з обіймів і, вперше за останній час виглядала щасливою.

    — Вікусь, а ти хочеш провести ці канікули зі мною?

    — Звісно, що хочу!)

    — То… ти поїдеш з нами до ” Барлогу “?)

    — Так! Але треба у батьків запитати.

    — Мені дозволили тебе взяти!)

    —А хто ще їде?

    — Фред, Джордж і Рон.

    — Добре. Зараз листа батькам напишу і завтра побачимо)

    — Ти найкраща!)

    Наступного дня, разом із совиною зграєю, до Великої зали потрапила відповідь від батьків.

    — О, Віко, тобі листа прислали?) — здивувався Невіл, адже вони мені рідко приходили.

    — Так, від батьків)

    — Ааа… — він спохмурнів. Я знизала плечима і прочитаа листа.

    — Ура!)

    — Віко, що там? — запитала Гермі.

    — Я поїду з Джіні до ” Барлогу “!)

    — Щаслива за тебе) — вона мені підморгнула.

    Через місяць я вже була у них.

    — Привіт, люба! Як доїхали?)

    — Добре, місіс Візлі)

    — Джіні, проведи Віку до кімнати.

    — Добре, ма!

    У нашій кімнаті

    — А, я хотіла запитати, всі твої знають, що ти лесбійка?

    — Так, та Рон у це не вірить. А що?

    — Просто вони можуть подумати, що ми типу разом. Не хочу, щоб тобі було дискомфортно через це.

    — А, та не переймайся!) — ця посмішка була якась несправжня.

    Вночі мені не спалося і я спустилася на кухню.

    — Тобі теж не спиться?) — запитала місіс Візлі.

    — Так…

    — То через упиря на горищі.

    — Упиря?? — перепитала я.

    — Хм, так) Він давно там живе.

    — Це дивно.

    — Можливо) Чаю?

    — Якщо можна)

    Місіс Візлі зробила мені чай і пішла. Я взяла чай і сіла у відатьні на диван. Невдовзі хтось зайшов на кухню. Це був Джордж.

    — І тобі неспиться?)

    — Так) — він сів біля мене на диван.

    — Слухай, я хотів у тебе дещо запитати. — я уважно на нього дивилася. — Ти ж знаєш, що Джіні лесбійка?

    — Так, знаю.

    — У такому разі ти розумієш, що всілякі жартики про це її сильно травмують.

    — Джордж, я сама у цьому варюся. Я її розумію)

    — А ти теж лесбійка?

    — Я бі.

    — Зрозуміло. Таємниця?

    — Таємниця. — ми стукнулися кулачками, що означало ” я – могила “. — Слухай, можу я тобі дещо показати?

    — Якщо хочеш.

    Я завернула штани і показала йому шрами. Він стурбовано їх оглянув.

    — Це те, що я думаю?

    — Я розумію її і підтримаю. — я розправила штани і поглянула на нього. Він лише міцно мене обійняв. Поки обіймав, то сказав :

    — Ти їй подобаєшся. — я відхилилася і здивовано дивилася на нього, не вірячи своїм вухам.

    — А як ти знаєш, що я..?

    — Це видно) Тільки як зійдетесь, допомагай їй.

    — Обов’язково!)

    — Ну все, ходімо спати) — він розкуйовдив моє волосся і пішов. Я також пішла спати.

     

    0 Коментарів