Фанфіки українською мовою

    Розділ 3. Секрет
    У той час після відбою группа з трьох хлопців та однієї дівчини зібралися в оній кімнаті. Їхньою метою було не спати всю ніч, грати в карти та ігри на телефоні і най цікавіше розповідати страшні історії.
    -Отож в двері хось стукав і промовляв. Тук тук. Хто там? Дівчино дівчинко відчини двері. А хто це? Це . . .- в мить за дверима почувся стукіт, таксамо тричі. Всі наполохалися бо подумали, що це староста прийшов по їхні душі. Тож я сховалася в тісній шафі аби мене не знайшли. Двері відчинив Хан.
    -О привіт. А ти хто?
    -Твої страшилки не страшні. Я ваш сусід через стіну. Почув, що ви тут щебечете. Вуха мало не зів’яли.
    -Ойойой. То сам розкажи.
    -Залюбки.- не дочекавшиь згоди він зайшов до кімнати.
    -А де та дівчина? Я чув тут її голос.- я мало не перевернулася вшафі. Дверцята від неї відчинилися. І я у позі кривого журавля помахала рукою. Наступні дві години ми слухали справді страшні історії та грали у карти на бажання. Хан програв бажання у Мінхо та той сказав, що згодом вигадає якесь та скаже Джісону. Десь о дванадцятій годині ночі знову постукали в двері, наполохана зграя вже з п’яти людей озирнулася на двері.
    -Агов я знаю, що ви там Мінхо та Полі. Відчиняйте.
    -Їх тут немає.- остання спроба святе.
    -Бреши. Ану відкрили.- цього розу Фелікс пішов відчиняти двері. Всі покірненько дивилися на вожатого.
    -Мінхо це я ще можу зрозуміти та Поліно. Як ти могла. Ти ж дівчинка.
    -Чане, що це за дискримінація?- одразу грізно спитала я.
    -Ви принижуєте мене цим.
    -Вибач. Але це не знімає з вас покарання.
    -Пане. Вибачте.
    -Що?- я вийшла вперед а вся зграя поглянула з під лоба на мене.
    -Не треба буде гірше.- шепотів мені Фелікс. Та я підійшла до Чана і дещо прошепотіла йому на вухо. У мене був свій козир в кишені такби мовити. Він в мить закашлявся та почервонів. Тоді сказав.
    -Щоб ані звуку.- і попрямував з кімнати. Очі друзів прикувалися до мене і як тільки двері зачинилися вони підбігли до мене з запитаннями.
    -Що ти йому сказала?
    -Він так почервонів та злякався.
    -Агов ну кажи.
    -Це секрет.
    -Що?
    -Ну скажи миж нікому.
    -Давайте грати в карти.- я промовчала не сказавши більше ані солова, згодом всі навіть підзабули. Ми розійшлися лиш о третій годині ранку коли у вікна почав тупотіти теплий дощ.

    Шоста година ранку тогож дня.
    Хан не міг заснути у ночі був грім якого він страшно боявся. Аби не будити своїх друзів він вирішив піти у відпочивальню попити чаю та заспокоїтись. Прийшовши туди він поставив кип’ятитися чайник. Вмить почувши скрип підлоги позаду, він здригувся і з переляком озирнувся.
    -А це ти, Мінхо. Теж не спиться.
    -Ні, я почув як ти виходив з кімнати.
    -У тебе гарний слух.
    -Скоріше тонкі стіни. . .- почувся голосний грім. Джісон аж заціпенів і з його рук мало не випала чашка та Мінхо вчасно підійшов та зловив її.
    -Ти. . Боїшся грому?- запитав він. На, що Хан кивнув головою.
    -Дуже. . . Мінхо, мені страшоно.- він опустив голову до низу. Мінхо підійшов та обійняв наляканого, та в мить відсторонився.
    -Вибач. Я не знаю чому це зробив.
    -Будь ласка обійми мене ще раз.- Мінхо похитнув головою та знову обійняв Джісона. Він також обійняв його. Вони так простояли певний час і навіть коли чайник вимквуся вони досі так стояли. Коли Хан більшменш заспокоївся вони разом сіли пити чай. Терлий кухоль зігрівав руки, навіть трохи обпікаючи їх. Вони розмовляли про всяке і сміялися коли Мінхо розповідав цікаві історії з життя. Ніхто навіть не помітив, що в цей час за дверима, спостерігаючи за цими подіями, стояла я.

     

    0 Коментарів