Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Тhe Hardkiss –  Обійми

     

    – Чи згодні Ви, Спартак Олександрович, створити сім’ю з Євгеном Володимировичем? – на них дивилася молода жінка з привітною посмішкою на обличчі.

    – Так, – лунає чітко, відбиваючись ехом по стінах кімнати.

    – Чи погоджуєтеся Ви, Євген Володимирович, бути завжди поруч з партнером? – тепер пані перевела погляд на іншого чоловіка. В її очах світилася безмежна радість та щирість.

    – Так, – лунає тихіше, але від цього не менш радісно.

    Нарешті у них в країні прийняли закон про легалізацію одностатевих шлюбів, і чоловіки були ледь не першими, хто вирішив узаконити свої стосунки.

    Поруч з ними були Коля та Антон. Вони стояли по обидва боки від винуватців події. Всі були вдягнуті у вишукані костюми. Спартак навіть для такої події зрадив завжди чорним сорочкам. І тепер його ідеальне тіло обіймала біла сорочка, яку подарував Женя. Обирав дуже довго, відхиляючи всі варіанти, які йому здавалися недоречними.

    Вони розповіли хлопцям майже відразу, як Женя зробив пропозицію Спартаку. Просто було неможливо приховати ці щасливі посмішки, які так і лізли на обличчя. І перстень у Спартака на пальці викликав питання.

    Він як зараз пам’ятає круглі очі чоловіків, коли ті зайшли до номера, а коханці не встигли відлипнути один від одного в спекотному поцілунку.

    – О-о, так, виходить, весь TikTok не даремно гудить про ваші можливі стосунки? – Антон широко усміхнувся, Коля потягнувся за телефоном, щоб зняти момент на пам’ять, і показувати потім на сімейних святах.

    Женька почервонів, заховав лице десь в шиї у партнера. Спартак навіть на міліметр не здвинувся, щоб випустити своє щастя з рук. Дивився на людей зі своєї команди, і просто посміхався, погладжуючи Женьку по спині, щоб той перестав нервувати.

    – Так, добре, що ви прийшли. Ми все одно не збиралися приховувати цього від вас двох. Ви наша команда, вагома частина нашого життя. Ми проводимо разом часу більше, ніж Женя з рідними батьками, хоча ми всі прекрасно знаємо, які гарні у них стосунки. – схоже, психолог вирішив взяти справу у свої руки, і відразу поставити крапки над “І”.

    Перехопивши зручніше свій скарб, який сховався в нього на руках, він продовжив:

    – Так, ми зустрічаємося вже досить довгий проміжок часу. Якщо чесно, то майже з перших подкастів. Я дуже щасливий, що знайшов людину, з якою мені хочеться проводити 24 години на добу, і при цьому мене не буде нудити. Оскільки ви лояльно налаштовані до одностатевих стосунків, то для вас це не стало шоком, так? – чоловіки переглянулися між собою і синхронно хитнули головами, погоджуючись.

    – Для мене важливо, щоб всі мої друзі серйозно сприймали наші стосунки, – Женя показав червоне обличчя зі своєї хованки. – І Спартак мене в цьому цілковито підтримує, тому ми вирішили одружитися якнайшвидше. Тим паче скоро повинні ухвалити закон про легалізацію одностатевих шлюбів, і ми хочемо бути першими.

    – Ми за вас дуже раді, хлопці! Зараз так складно знайти людину, яка буде поділяти всі твої інтереси. Ми допоможемо з організацією, якщо вам треба допомога. Антон так точно згодиться відзняти все на відео, так? – Микола глянув на товариша, що досі посміхався у всі зуби.

    – Це навіть не обговорюється! У вас буде найкращий запис такої важливої події!

    На цій піднесеній ноті хлопці зібралися на дивані, і почали обговорювати, що і як вони хочуть зробити.

    І ось, нарешті, вони дочекалися того моменту, коли стояли один навпроти одного і одягали обручки на безіменні пальці. Вони обирали їх разом. Ходили по ювелірних крамницях, дивилися, приміряли, і знайшли те, що сподобалося обом. Однакові.

    Тільки якщо зазирнути на внутрішню сторону обручки, то можна побачити два різних надписи. У Жені – ‘Назавжди разом’,  а у Спартака – ‘Ти – Моє серденько”. Вони домовилися, що придумають індивідуальний надпис для свого партнера.

    В цей момент зал осяяла блискавка від фотоапарата. Спартак на секунду відвів погляд від обручки, яка поблискувала у світлі кімнати. Їх фотографувала Іра-Марго.

     

    Вона просто стрибала від радощів, коли дізналася. Майже поставила їм ультиматум, що вона все фотографує, а Антон знімає. Тож, камери та світло було виставлені й все фільмували на пам’ять. Чоловік посміхнувся і підмигнув їй.

    – Вітаю вас! Можете привітати один одного поцілунком.

    Женя стояв, нахиливши голову, і з усіх сил стримував сльози. Він був щасливий. Щасливішої людини просто немає. Він схилився трошки нижче і накрив в ніжному поцілунку такі знайомі губи. Він тримав праву руку Спартака у своїй долоні, не відпускаючи ні на мить.

    І цілував, цілував. . . Майже цнотливо, показуючи, як він кохає його. Як вдячний, що вони знайшлися на цьому світі. І клявся цим поцілунком, що зробить все, аби їх спільне життя було довгим.

    Відсторонившись, здається, через вічність, вони оглянули всіх присутніх. Марго майже плакала. Жіночка, яка засвідчує їхній шлюб, шмигає носом. Вона махнула рукою, підзиваючи подружжя до себе, щоб вони поставили підписи. Слідом підходять і свідки.

    – Вітаю молодят! Щастя вам! – вона закрила теку з підписами, – Через пів години буде готове Ваше свідоцтво про шлюб. Можете зачекати у вестибюлі.

    Коли вони вийшли, на них налетіла зазвичай стримана Марго. Обіймала, цілувала в щоки, бажала всього найкращого. Знову обіймала. Сльози покотилися по щоках Жені. Він притулився ближче до свого чоловіка, і сховав обличчя у волоссі. Спартак міцніше стиснув руку, яку тримав весь час. Погладив.

    – Ш-ш-ш, коханий, все добре, – він піднявся на носочки і по черзі доторкнувся до кожної щоки, зціловуючи солоні сльози. – Я кохаю тебе.

    До них прямувала вже знайома жіночка, в руках у неї був файл з документом. Свідоцтво. Не віриться. Все наче в тумані. Жені здається, що він зараз проснеться від звуку будильника, або від сирени. І йому потрібно було швидше взяти в руки цей папірець, щоб його мозок в це повірив.

    Він зробив крок назустріч. Жіночка тепло усміхнулася.

    – Ось. Це ваше. Ще раз вітаю, – І  відійшла.

    Женя тремтячими руками взяв файл, і підняв очі повні сліз на Субботу.

    – Спартачок! Невже. . . Правда? – він схлипнув.

    – Правда, сонечко. Подивись, тут зібралися всі наші друзі. На моїй руці обручка – символ нашого кохання. Символ твого до мене кохання. У тебе в руках офіційні папери, які підтверджують, що від сьогодні ми одружені. – психолог підійшов до актора і притис до себе.

    Знову спалах фотоапарата. Спартак повернувся так, щоб стояти поруч з Яновичем, трохи відійшов, засунув праву руку в кишеню.

    – Давай зробимо фото на пам’ять, – промовив і підняв лівою рукою свідоцтво так, щоб було видно всі дані. І зупинився поруч.

    Іра зробила фото. А потім їх вітали хлопці. І вони ще багато разів фотографувалися.

    Вони сиділи в ресторані Євгена Клопотенка. Коля, як і обіцяв колись Женька на одному з записів подкасту, зняв для них ресторан. І ось тепер їхня маленька компанія, розбавлена господарем ресторану, сиділа за столом і святкувала.

    – Ходімо, – Спартак протягнув руку до чоловіка, допомагаючи піднятися. Повів його на середину приміщення. Їх перший шлюбний танець.

    The Hardkiss – Обійми

    Психолог притиснув до себе актора. Поклав руку йому на талію, і повів в повільному танці.

    Обійми гарячі

    Вони кружляють по майданчику для танців, не відриваючись дивляться один одному в очі.

    Слова – холодне золото

    Женя схиляється, доторкається чолом до такої коханої маківки. В очах – вогонь. І скільки там почуттів. Хочеться кричати від них.

    Нам краще мовчати

    Хочеться обійняти кохану людину і ніколи не відпускати. Йти по життю так близько, як вони зараз танцюють свій перший танець.

    Обійми гарячі

    Ці коханні руки обіймають так сильно, як тільки вистачає сили, щоб не зробити боляче. Женя відчуває твердість кожного м’язу. Впевнені руки допомагають йому не збитися з ритму.

    Чому ж без них так холодно

    У твоїх очах себе шукати

    В очах видно бурхливе море і квітучу зелень. Вони наче переплавляють все від почуттів. Говорять без слів. Клянуться завжди бути поруч. Бути підтримкою. Опорою.

    – Женя, сонечко! Дякую тобі за те, що з’явився в моєму житті. Завдяки тобі моє серце розтануло. Я думав, що вже ніколи в житті не зможу відчути такого вихру емоцій! Я так тебе кохаю, Господи. – Спартак зупиняється, коли мелодія стихає, підіймається на носочки та тягне шию чоловіка до себе, щоб було зручніше притулитися до губ і втягнути їх в себе в ніжному поцілунку. Руки гладять щоки, відчуваючи вже котрі за сьогодні сльози. Але психолог не засмучується через те, що його ніжний Женя плаче. Він знає, що сьогодні ці всі сльози – сльози щастя. Він стирає великими пальцями солоні краплі, а потім відсторонюється від губ і проходиться по щоках, зігріваючи від холодних крапель і знову заспокоюючи. Він буде поруч завжди.

    – Кохаю.

     

     

    P.S для всіх сонечок телеграм каналу This is СПАРЖА. Дякую Christopher за ідею написання фанфіку. 

     

    4 Коментаря

    1. Mar 13, '23 at 13:49

      Це так мило , ніжно , тендітно😭😭😭😭😭😭😭😭

       
      1. @ЕнотMar 13, '23 at 16:55

        Дякую!

         
    2. Mar 10, '23 at 23:31

      Чудовий, ніжний фанфік від спарженятка, дякую за гарну та дуже швидку роботу

       
      1. @KristfMar 10, '23 at 23:45

        Дякую! За 3.5 години впоралася;) ще й в магазин за цей час встигла с
        одити:)