Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Самотній батько!Ран який оглядає тебе з голови до ніг, щоб переконатися, що ти достатньо хороша няня для його чотири річної доньки. Він не сказав ні слова, судячи про твою зовнішність і поставу. Тиша лякає. Один не правильний рух і тебе звільнять, ще до того, як ти отримаєш цю роботу. На щастя, невеликий кивок старшого чоловіка проганяє всі твої переживання.

    Самотній батько!Ран який час від часу підглядає за вами, йому цікаво, чому його маленька принцеса хіхікає кожного разу коли ти приходиш. Він не бачить нічого веселого, але його серце трохи тепліє коли він ловить найменшу твою посмішку коли ти дивися на його доньку. Він думає що можливо ти не така і погана, як інші няні.

    Самотній батько!Ран який сміється, побачивши тебе і його маленьку дівчинку на підлозі, розкинуті розмальовки, відкриті пачки чипсів і усмішку на обличчі його доньки, яка міцно спала у твоїх руках у вітальні посеред ночі.

    Самотній батько!Ран який дивиться із вітальні як ти як ти крутишся в сарафані, танцюючі на кухні з його донькою. Він переконаний, що на цей момент ти вмієш піклуватися про дітей, особливо про його.

    Самотній батько!Ран у якого нарешті вистачило сміливості притиснути свої губи до твоїх. Твоя спина притиснута до стіни. Ти здивована, його поцілунки ніжні, а губи такі м’які. Він далеко не такий грубий чи лютий, яким ти його уявляла. “Чорт. Я так довго цього чекав” — він бурмотів собі під ніс, коли його великі руки бродять по твоєму тілу, стискаючи твою дупу й груди, наче він був розчарований.

    Самотній батько!Ран який штовхає твою голову внизу, в подушки коли він притискається до тебе ззаду, приглушуючи звук твоїх стогонів і криків. це соромно, справді, те як ти кричиш “тату” – безсоромно, поки його дочка міцно спить у кімнаті поруч. «Ти справді будеш ідеальною мамою», — посміхається він, накачуючи тебе своєю спермою в п’ятий раз за вечер.
    Оригінал
    Телеграм

     

    0 Коментарів