Фанфіки українською мовою

    Проба пера, буде цікаво послухати, ваші враження. Якщо зайде ця історія далі планую додати більше еротики з елементами легкого BDSM. Ідей безліч. Не будьте надто суворими, обіймаю.

    Обернувшись хлопчисько глянув на останок в зелені очі. За роки дорослішання котрі змінили свій колір від яскраво зелених до насичено бурштинових.Що нагадували колір стомленої від наруги сонцем,осінньої трави. Мимовіль куточки губ піднялися в такій болючій посмішці, гіркі сльози не здатні передати таку безнадійну тугу, як ця крива лінія на вустах Северуса.
    Після того дня, десять місяців тому, коли на порозі затхлої квартири сімнадцятирічного Северуса з’явився привабливий чоловік, світосприйняття змінилось повністю. Чи біль від втрати світлого образу якого не існуватиме в житті юнака ще довгих, та біс знає скількох років. Чи то від тремтіння, котре накриває знову і знову при найменшій згадці як руки цього зеленоокого чоловіка пестять Северуса. Гучний ляск і на місці де був Гарольд тепер пусте місце зі спаленою вщент травою.
    Перший рік був найважчий, прокидаючись посеред ночі в голові дзвеніло словами що крутили вихри змінюючи мотив. То ніжні дізнання перетворювались в сувору засторогу та турботу. Северус вперше відчув почуття такої різкої туги за людиною. Перший рік був найважчим, після народження виродка Потерів, все стало на свої місця. Разом з тим на заміну чуттєвим сновидінням прийшлазлість, апатія, ненависть та розгульне життя. Саме в цей період було місце, для роману з Люцеусом про який шепотяться дотепер.
    Після смерті старших Потерів до Северуса дійшла важке прийняття ситуації. Якби він не хотів залишити хлопчика собі, було розуміння, що саме таке життя зробило з дитини того, кого бачив Северус.
    Далі час потік повільно. Іноді чоловік думав, що здатен відчувати кожну піщинку що пливе в часовому потоці. Та все ж молодий професор з головою впірнув в роботу і скоро почав отримувати пізнання. Він мав стати сильнішим, розумнішим. Щоб допомогти Гарі, не цьому, що через тиждень з’явиться на порозі школи. А тому хто, якби не було соромно зізнатись, іноді приходить ночами, далекий міраж, та найзапекліше бажання.

     

    1 Коментар

    1. Mar 14, '23 at 09:24

      Додаю цю роботу до улюблени
      і смиренно чекаю на наступні розділи)
      Авторці/Ру нат
      нення і легкої руки!