Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: Вбивства
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Тиха гавань, місячне світло відблискує від темних вод моря, створюючи білу місячну стежку на поверхні  майже  непомітних хвиль. Моряки давно повернулися до своїх сімей, готуючи сьогоднішній улов на продаж, і проводять час в колі близьких та люблячих їх людей.

    Але одна маленька шлюпка все ж зійшла на воду, хлопець замість часу з дружиною і новонародженим сином обрав красуню русалку, що побачив серед бурхливих хвиль. Вже яку ніч він полишає все і мчить до неї.

    Зовсім юна діва ангельської зовнішності чекає його у сховку де не буває жодна розсудлива людина – Гавань акул, але русалка переконала його що це цілком безпечно і жодний з тамтешніх мешканців не зашкодить йому, за її проханням. Вона запевняла що гострі скелі сховають їх від сторонніх очей, а темна печера подарує затишок, і він вірив кожному її слову сказаним цим мелодійним голосом наповненим пристрастю і коханням.

    Сьогоднішня ніч не стала винятком, до нестями закоханий хлопець приплив у їх тихий куточок в надії на щось більше ніж цілунки, вона ж обіцяла.

    І ось вродлива дівчина виринає з морських глибин, довге волосся розвивається в воді, смарагдові очі довірливо дивляться на тебе, а пухкі багряні губи, які не дивлячись на краплі солоної води здаються неймовірно солодкими.

    – Ти прийшов! – радісно вигукує ангельський навіть трохи дитячий голосок.

    – Звичайно я ж кохаю тебе. Ми як Ромео та Джульєтта роз’єднані двома світами.

    – А як же та жінка з дитиною що кожен вечір чекає тебе на пристані.

    – Вона мені байдужа.

    – Вона народила тобі дитину! Я ж цього ніколи не зможу – гірко мовила русалонька, закусуючи губу.

    – Ну ми ще навіть не намагалися. Завжди можна розраховувати на диво. Люди кажуть надія помирає останньою.

    – Можливо ти маєш рацію.

    – Звичайно мою, ти мала б вже запам’ятати це. Завжди слухайся мене і все буде добре. А зараз залізай до човна.

    – Ти ж знаєш мені там не комфортно.

    – Ти мені обіцяла! – гаркнув хлопець і русалонька залізла в човен.

    Чоловік почав жадібно впиватися в вуста морської мешканки  кусаючи їх аж до крові стискати її груди так що в багатьох дівчат залишились би синці.

    – Благаю легше мені боляче.

    – Мені подобається так! – знову підняв голос хлопець хапаючи русалку за голову однією рукою і знімаючи штани іншою. –  А тепер зроби мені приємно своїм гарненьким ротиком.

    – Зачекай!

    – Та чого тобі ще!?

    – Перед тим як ми це зробимо я маю тобі дещо сказати.

    – Нумо, тільки хутчіше.

    Русалка пригорнулася до хлопця, щоб прошепотіти йому на вухо

    – Русалок не існує, тільки сирени, ти ганебний покидьку.

    Після цих слів маленький ротик щез, а на його місці з’явилась велетенська паща наповнена гострими мов леза зубами. Сирена впилась в шию хлопця перекушуючи сонну артерію. Подивившись декілька секунд як він корчиться помираючи від втрати крові сирена скинула тіло в воду де в наступну мить його тіло розривали акули.

    – Вам сподобалася вечеря мої любі? – акули синхронно клацали зубами у відповідь.

    – Не розумію чому вам так до вподоби, як на мене, смак огидний як і самі люди. – сирена набрала  води намагаючись позбутись смаку крові в роті.

    – Це вже сьомий на цьому острові, нам час пливти, бо на нас можуть почати полювання.

    Сирена зістрибнула з човна і разом з акулами попрямувала до іншого острова.

     

     

    0 Коментарів