Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Курото не став уплутуватися в бійку з Сасорі, а натомість полетів над трупом Міцуї, кинувши пару кунаїв у його бік і підірвавши його труп.

    Бам-бам…. бам….

    БАМ ….!

    Потужні вибухи розірвали тіло Міцу.

    Причина, через яку Курото знищив тіло Міцуї, була в тому, щоб не видати себе самого через труп Міцуї.

    Зрештою, він не знає, скільки ще охоронятиме заставу. Якщо на заставу постукає Сасорі, то йому вже не буде куди тікати. Село прямо зараз дуже пристрасно хоче позбутися його. Для них це буде зручною причиною покарати його за злочин чи втечу, вбито, страчено, те, чого він собі не може дозволити.

    А позбавившись трупа Міцуї, Курото міг не турбуватися, що його швидко знайдуть.

    Тому що незалежно від того, наскільки сильний Сасорі, на щастя, він лише ніндзя-відступник і без підтримки села Прихованого Піску йому не вистачить розуму з’ясувати, хто такий Курото.

    І цього разу Коноха та Село прихованого Піску затіяли таємну операцію. Вони хочуть убити власних людей, і серед них є кілька людей, які мали інформацію про цей смертний список. Однак це дуже впливові люди в селі, в обох селах, і якщо Сасорі захоче добути інформацію в них, Конохи або Село Прихованого Піску, йому буде дуже складно навіть отримати шинобі, задіяних у програмі очищення.

    Курото думав про все без розбору, доки летів у небі, доки Сасорі переслідував його по землі. Відстань між ними все зростала.

    Мигцем глянувши на розлюченого Сасорі, який відстав далеко позаду, він видихнув вільно.

    Сасорі ще не приєднався до Акацукі. Навіть якщо на його рахунку є вбивство шинобі рангу Каге, він все ще відноситься до рангу майстрів-ляльководів Прихованого Піску. У нього є пара козирів у руці, але всі вони зав’язані на маріонетках або отруті, що робить його беззахисним проти всякого роду дивних технік.

    До того ж, як тільки Курото повів маріонетку Сандайме Казекаге, бойова міць Сасорі різко впала.

    Він ослаб у плані не лише битви. Більш важливим є те, що у нього постраждала мобільність. Без ляльки Казекаге Сасорі втратив перевагу на полі бою.

    Та ж причина, через яку Четвертий Хокаге-сама в такому ранньому віці став сильнішим за Саннінов та інших Каге.

    Всі ті, хто коли-небудь боровся з Йондайме-самою не могли зрівнятися з ним у швидкості, а ті, хто поступався йому ще й у силі, не могли втекти від нього. Де? Коли? Як? Усі три козирі були в руках Четвертого-сами. Усі вороги зіткнулися з найбільшою безпорадністю. Сила Йондайме-сами росла день у день, поступово він став непереможним, і нарешті став “Жовтою Блискавкою”, що наводить страх на всіх ворогів.

    Зараз сила Сасорі ще не досягла межі, але як тільки він приєднається до Акацукі, вивчить Ріннеган, зрозуміє більше про силу рівня Каге, то його сила зросте.

    З цією думкою в голові, Курото повільно позбувся погоні Сасорі, затер сліди в пустелі, прямуючи у напрямку лісів на межі країни Чаю.

    Переконавшись, що Сасорі не переслідує його, Курото покружляв над великим деревом за милі від прикордонної застави.

    Він знав, що якщо повернеться назад, його звинуватить у смерті Нара Міцу.

    До того ж, йому не можна повідомляти про Сасорі Червоного Піску, бо якщо він так зробить, тоді під постійним слідством вкрай складно зберегти в таємниці маріонетку Сандайме Казеказі.

    І раз у справі замішаний шинобі-відступник S-рангу, село відправить найсильніших, навіть елітних шинобі для розслідування, а при такому повороті вони розкриють ще й його Тенсейган.

    Йому потрібно уявити смерть Міцу і правдоподібною.

    Трохи подумавши, Курото почав діяти.

    Він загорнув маріонетку Третього Казекаге у пов’язки з голови до ніг, залишивши тільки його сірі очі, а потім накинув на нього сірий плащ.

    Оскільки маріонетка була зроблена з людського трупа, форма його тіла була такою самою, ну крім кількості чакри в тілі, яка контролювала його на відстані.

    Тепер лялька нагадувала Курото живого шинобі, який просто завершившегося  в одяг.

    Уважно прокрутивши в голові свій план і не знайшовши в ньому нестикування, Курото дістав кунай і почав різати себе, щоб все здалося правдою.

    Закінчивши, він попрямував у бік застави.

    На посту.

    Почувши поклик допомоги Мітараші Анко, яка все ще була у лазареті, вистрибнула з ліжка та вибігла з кімнати.

    У той же час два інші командири на заставі вибігли у бік крику Курото, готуючись захищатися.

    За секунду всі три шинобі застали Курото всього в крові, що біжить у бік застави, а за ним був підозрілий шинобі, який гнався за ним.

    Троє шинобі не розгубилися, негайно побігши на дивного шинобі, щоб розправитися з ним.

    Навіть якщо лялька Третього Казекаге користувалася лише тайдзюцу, вона була сильнішою за Анко та двох інших чунинів-командиров, тому Курото намагався не переборщити, щоб його втеча здавалася не такою підозрілою.

    Осторонь йшла ця битва, в якій Анко і два командири команди обмінювалися люб’язностями та ударами з маріонеткою, яка опинившись у безвихідному становищі, вдала, що нападає, але лише для того, щоб ухилитися від атак і втекти.

    Всі троє обурювалися, чому шинобі, який явно сильніший за них, вирішив втекти, замість того, щоб продовжити бій. У будь-якому випадку вони вирішили не переслідувати його.

    Як тільки дивний шинобі зник, вони повернулися до Курото, який ледве дихав і був весь у порізах та ранах.

    “Що трапилося?”

    Курото похитав головою. “Я не знаю. Капітан Міцуї і я …. На нас напали, як тільки ми увійшли в землі Країни Вітру. Капітан Міцуї загинув на місці, мені ж вдалося втекти, а наші вороги вирішили переслідувати мене. Я ховався від них якомога легше. , і зміг дістатися сюди”

    Анко від розповіді Курото тільки похмуріла, проте двоє інших командирів були вкрай здивовані.

    Коли Курото прийшов до себе в кімнату, Анко пішла за ним, допомагаючи йому зав’язати рани.

    “Вони всі мертві!”

    Під “вони” вона мала на увазі всіх шинобі, які були підлеглими Орочімару, і хто разом з ним та Анко прийшли на цю заставу.

    Сьогодні не тільки Курото вирушив на місію, але ще й два інші загони. Особливе завдання, як вони сказали. І лише два командири загону повернулися живими, а всі підлеглі були вбиті.

    Курото мовчав увесь час, поки Анко розповідала йому про це, коливаючи час від часу.

    Потрібно бути повним ідіотом, щоб не помітити таку проблему на такій заставі, куди їх “начебто” відправили охороняти кордони, і з 12 шинобі 8 загинули менше, ніж за два тижні. Адже війна давно закінчилася.

    Очевидно, це були накази зверху.

    Курото почав говорити пошепки: “Обережніше з ними, швидше за все, це шинобі Кореня, не дай їм себе вбити”

    Анко вже давно це розуміла.

    “Що з тобою сталося сьогодні?”

    Курото підняв очі на неї, тихо відповідаючи: “Не хвилюйся за мене, я дійсно потрапив у колотнечу”

     

    0 Коментарів