Фанфіки українською мовою
    Фандом: Castle Cats
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Існують в житті різні види пар які люблять один одного не зважаючи на свої характеристики, смаки, улюблені справи та шкідливі звички. Є різноманітні люди зі захворюваннями та психічними порушеннями. Не зважаючи на ті всі не надто негативні наслідки можна припустити що такі люди можуть мати коханого чи друзів — не важливо. Але ця історія припустила до одного питання — чи можуть бути нарциси разом, які люблять тільки себе? Зможуть вони полюбити один одного і любити в той час себе? Добре, на це запитання не маю відповіді.
    ***
    Сіра кімната, в якої був неприємний запах спиртного і дорогого алкоголю. В цій кімнаті промінчика сонця не було днів два, замкнені вікна не допускали їх, щоб освітити приміщення, та хлопця який чи сидить, чи лежачи сидить біля ліжка, та зовсім п’яний і наче вбитий. На щастя він живий, але тільки ззовні. Старший не спав, не їв і навіть не вставав, тільки пив стараючись вбити біль всередині та, здається, у нього виходило, а може… Знову до світанку без неї..знову без її голосу..здавалось що хочеться кричати, але нема сил навіть для вимовляння звуку, будь-якого. Джульєтта пішла і кинула його самого..Ромео старався її повернути та навіть йшов крізь десятки кілометрів, але вона… Він просто вбивав себе алкоголем, це було видно по розкиданим пляшкам по кімнаті. Вигляд його був жахливіше ніж самої кімнати, обличчя моторошне. Борода давала знати що він не вставав, синяки під очима від недосипу, а мозок весь в диму від цигарок… Не то щоб Ромео курив, але цей випадок дає знати як йому. До речі сьогодні квест, але хто його знав взагалі? Не то як його друг з крадіжок Ніколь Але Ромео був у своїй атмосфері як він один без неї, здавалось що все закінчено. Тут вже гучний стук грюкотів по дверях від рук Ніколя. Ромео аж підплигнув від таких різких звуків і наче прокинувся в реальність після сну вічної депресії.
    – Ромео, відкривай! Вже по голосу було чути хто це, але він не міг встати з дводенного сидіння як із за цього просто м’язи відмовлялись робить що завгодно. – Швидко відкривай, а то двері вишибу к хреням!
    – Будеш і сам платить… – хрипло пробурмотів собі Ромео і відчув жахливий біль по тілу.
    Двері були закриті, але як встати після такого. Все-таки цей ідіот якого звати Ніколь знайшов спосіб ввійти в будинок, як не через вікно і вишибнути його.
    – Нічого нове куп… – хотів сказати Ніколь, але після виду Ромео і його кімнати, хлопця взяв великий шок і він згадав чому, саме про це хлопець хотів розпитати. – Ромео..що тут чорт взянь твориться?..
    Ромео дратуюче повалив свою голову на край ліжка. Ніколь як зразу підійшов і допоміг йому встати та після відчуттів м’язів Ромео сварився матом. Встав на ноги хлопець шипів зубами від болю.
    – Ти маєш жахливий вигляд..а тобі на квест — промовив Ніколь з великим жалем.
    – Да мені до хера той квест..- дратуюче прошипів Ромео — все пускай. Сам піду.
    – Давай я поприбираю — порадив друг як Ромео відповів холодно:
    – Тільки торкнешся чого не будь, вилетиш з дому к хуям.
    Він взяв рушничок і пішов у ванну, щоб освіжитись і не смердіти цим всім. Ніколь розумів що ситуація серйозна і нічого не чіпав, продумуючи обережні питання, щоб Ромео не з’їхав з глузду. Другу було страшно це навіть уявити від сторони товариша. Пів години пішло на цей душ і Ромео вийшов зі словами:
    – Чому ти ще тут сидиш?
    – Я просто хотів тобі поставити декілька питань..
    – Ну тоді що ти тягнеш кота за яйця, задавай і вали, будь ласка — після слів Ромео прийнявся хоч трохи прибрати пляшки в смітник.
    – Добре.. – згодився задумливо Ніколь — це все з Джу правда?
    – Так — взяв пляшку з підлоги й грохнувши її у смітник відрізав Ромео.
    – Ясно.. Вибач бро, я не маю поняття як тобі допомогти взагалі, я уявляю як ти жахливо почуваєшся..
    Ромео промовчав дивлячись на його холодним поглядом
    – Остання інформація то що ти маєш квест і до тебе прийде Конан.
    – Дякую.
    Ніколь пішов. Ромео на деякий час постояв і поправив свою чуприну, але почувся стук дверей і знайомий голос:
    – Ромео ти дома? То був Конан — знайомий Ромео, рицар в якого завжди була гора роботи та не втомлювався від такого. Хлопець в чорному втомлено підійшов до дверей і відкрив Конану, дивлячись на нього замученим поглядом.
    -Вибач що напевно потривожив, але я повинен сказати що у тебе квест з Кайлом. Мета квесту у нього, так що потім ознайомишся. Ну а мені вже час. Бувай.
    І він поспішаючи пішов у невідомому напрямку.
    ***
    Тепле проміння сонця світили на обличчя мага. Да прям на очі що розбудило його Прокинувшись він потягнувся до хрусту кісток в спині.
    Сьогодні повинен бути квест. Ранок був би приємніший якби це було з якоюсь симпатичною дівчиною чи хоча б з тим, з ким він частіше спілкується. Але ні по злості котячої підлості він йде на квест з Ромео. Про нього він майже нічого не знає, хоча що він що сам кайл у гільдії давно. Максимум що він скаже так це те що він коновод і він крав солодощі на Великдень у мага та інших для своєї Джульєтти.
    Зробивши всі ранкові процедури Кайл пішов на пошуки свого партнера по квесту.
    На базарі. Товпи людей ходили туди сюди за покупками або по своїх справах. Серед сірої маси він ледь угледів того хто йому на цей момент потрібен.
    – Ромео. – проговорив він голосно, але не відповіді ні якось жесту по типу “вас почули” не було.
    Тому Кайл вирішив підійти ближче та взяти за одяг, щоб він звернув увагу. Що він до речі й зробив.
    – Ромео. – знову голосно проговорив його ім’я.
    Ромео знову прокинувся з глибоких думок в реальність і підняв голову
    – А..що?
    – Ось..
    Він протягнув конверт. В ньому було написана мета квесту, абітурієнти які були вибрані для цього та якості.
    Ромео взяв цей конверт не поспішаючи та перечитавши по словах які вважав важливими, промовив:
    – Зрозумів.
    Після Ромео піднявся, подивившись на сірого, а потім пішов вперед.
    Ромео відчув що Кайл забрав з його рук конверт. Не було сил проявити зло тому він мовчки йшов у своїх заплутаних думках
    “Як буде далі..” крутилося в голові спочатку, а потім Ромео роздумував як би він міг це все повернути, через все
    Коновод все віддав би, щоб це збулося, навіть свої дорогоцінності які любив красти разом з Джу..

     

     

    0 Коментарів