Фанфіки українською мовою

    Глава 10

    Хлопці прийшли до кімнати, там вже сидів, чекав на них Айзава. 

    — Сідайте, поговоримо. 

    Шінсо сів на ліжко разом з Мономо. 

    — І так хлопці, ви вирішили зустрічатися, я правильно розумію? 

    — Таааак, пане Айзаво, але ж ми обидва хлопці. 

    — Це ролі не грає, ми з Ямадою теж хлопці, ну то і що, живемо собі спокійно, маємо двох дітей. Я про інше хотів розказати. Мономо, тобі батьки розказували, що таке презервативи і навіщо вони тобі? 

    — Нуууу, щоб дітей не було, але у нас і так їх не буде, ми ж обидва хлопці. 

    Айзава зітхнув. 

    — Ех, також вони для стерильності, і аби не занести всякі хвороби, нам ніхто цього з Гучномовцем не пояснив і було проблеми, тому краще користуйтеся. 

    Він простягнув пачку презервативів. 

    — Сподіваюся, поки досить. 

    — А ви нас лаяти і бити не будете? 

    Мономо дивився на Айзаву, задоволено. 

    — Що? За віщо? Яке я маю право? 

    — Нууу, мене батьки били, коли дізналися, що мені подобаються хлопці і коли я їх не слухався. Чоловік зітхнув, «Як вони посміли», промайнула думка в голові. 

    — Вони не мають на це право, і ви ж нічого поганого не зробили. 

    — Але батьки казали любити хлопця —це погано. 

    — Я кохаю хлопця, до речі зараз зайде, він вже вклав Ейрі. 

    Гучномовець зайшов до кімнати і підійшов обійняв Айзаву. 

    — Розповів? 

    — Ні, тут у декого батьки були гомофобами, тому він боїться. 

    — Мономо? Я кохаю Айзаву, і це чудово для усіх. Чи тобі довести, що ми пара? 

    Він притягнув і поцілував Айзаву в засос. Той відповів на поцілунок, але не довго. 

    — Не при учнях! 

    Хізаші кивнув і винувато поклав голову на груди Айзави. 

    — Мономо, все добре, ми тільки за ваше кохання, але такі для вас поради. Не займатися сексом, коли комусь з вас погано, і краще розтягнути партнера перед тим, як сувати свій прутень йому в сраку і користуйтеся презервативами. Краще не займатися сексом п’яними, бо наслідки можуть бути погані. Якщо схочете щось цікаве, тоді скажете.

    Він це говорив гладячи по голові коханого. Шінсо кивнув. Батьки вийшли. Фіолетововолосий влігся на коліна Мономо. 

    — Любий, де тебе били батьки. 

    Мономо зітхнув. 

    — В основному по сраці, але бувало і лице і руки, бо я ними прикривався і спина. Бувало, як вдарить, а потім ледве ходиш день. 

    Мономо влігся. Шінсо ліг поруч і почав роздягати хлопця. Мономо почервонів. 

    — Хочу поцілувати, все тобі, що болить і боліло. Покажи, мені кожну частину тіла, яку, коли небудь били. 

    — Цілуй все тіло… 

    Шінсо почав ніжно цілувати тіло коханого, проходячись по деяким ділянкам декілька раз. Він помітив шрам на нозі і провів по ньому рукою. 

    — Це я колись наколовся на паркан на велосипеді і роздер так, що зашивали. 

    Шінсо поцілував шрам. І роздягнув хлопця до трусів. Він роздивлявся руки. 

    — Ти пробував різатися умисно? 

    Мономо відвернувся. 

    — Пробував… 

    Шінсо поцілував шрами на руках, і прижав до себе. 

    — Коли це було останній раз? 

    — Коли, я ще вдома жив.

    — Сподіваюся, зі множ не будеш.

    — Обіцяю, не буду. 

    Мономо розстібнув сорочку Шінсо. 

    — Ого, у тебе вже росте волосся на грудях. Роздягнися, хочу щоб нам обом було холодно. 

    Шінсо доторкнувся до лоба, поцілував. 

    — У тебе температура піднялася. 

    З цими словами він накрив хлопця одіялом. 

    — Хочеш я тобі дам дуже теплу толстовку? 

    — Хочу. 

    Шінсо встав і простягнув кофту, але білявий витягнув руки. Той зітхнув підійшов і одягнув. 

    — Штани свої вдягнеш? Чи дати тепліші? 

    — Мммм, вдягай свої на мене. 

    Шінсо вдягнув на нього і штани, той скрутився клубочком. Шінсо ліг поруч обійняв. Білявий прижався до грудей і уважно роздивлявся їх. 

    — Як приємнооо. Я буду спатки. 

    Шінсо пригорнув до себе і вони разом заснули.

     

    0 Коментарів

    Note