Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    “Сасорі Червоного Піску?”

    Хором сказали Міцу і Курото, дивлячись на червонявого юнака перед ними.

    Його особистість була таємницею їм двох, учасників Третьої війни Шиноби.

    Сасорі Червоного Піску, геніальний майстер-ляльковод, один із найсильніших у селі Прихованого Піску, що зник разом із зникненням Третього Казекаге, шинобі-відступник рангу S.

    Він з’являвся на полі бою багато разів, збираючи тіла полеглих шинобі, і навіть був помічений за вбивством елітного Джоніна. Його сила настільки велика, що навіть шинобі села відмовлялися його переслідувати. Настільки він небезпечний, що ніхто не бажає потрапити йому до рук.

    Сасорі стояв, закинувши руки на стегна. 

    “Вже впізнали мене? Ну що ж, шинобі Конох, раз вам випав шанс зустрітися зі мною, допоможете мені випробувати цей шедевр!”

    Сказавши це, він розгорнув сувій із написом “Три” на ньому.

    Бенг.

    Біла димова завіса, з якої перед Міцу і Курото з’явилася лялька.

    Вони дивилися на чорний залізний пісок навколо людської ляльки. Міцуї ледве зміг підібрати слова: “Це ж Залізний Пе….. Сан…. Сандайме Ка… Казекаге!”

    Курото також був здивований, але тепер уже не лялькою Сандайме Казекаге, а тим, що в такому покинутому місці натрапив на такого сильного шинобі, як Сасорі Червоного Піску!

    Така неймовірна просто вдача!

    Для Курото було складно оцінити, якою саме силою володів Сасорі, але, напевно, сила його була на рівні елітного Джоніна, з таким ворогом йому явно не впоратися, тому в його голові крутилося лише одне питання:

    “ЯК врятувати свою шкуру?”

    Юнак, який керував лялькою Третього Казекаге повільно злетів, посміхнувся і сказав: “Це моя найдосконаліша робота, Шинобі Конохі, насолоджуйтеся моїм мистецтвом!”

    Щойно він замовк, залізний пісок навколо ляльки Третього Казекаге перетворився на величезну кількість голок і дощем обрушився на Міцуї та Курото.

    Міцуї відскочив назад, викинувши вперед три куна з кожної руки з вибуховими печатками.

    Курото був трохи позаду нього, тікаючи у протилежному напрямку.

    Бам… Бам… Бам….

    Вибух шести вибухових печаток утворили білу хмару диму посеред пустелі.

    Побачивши, що вибухові печатки ледве зупинили залізні голки, Міцуї озирнувся на Курото і стрибнув щосили в бік застави, не сказавши жодного слова.

    Навіть слова не сказав, отак просто вирішив втекти в тиші!

    Просто неймовірно!

    Очевидно, Міцу нарешті показав своє справжнє обличчя, не приховуючи свою злість і ненависть до Курото.

    Курото зрозумів, і не переймаючись ні про що, почав тікати в іншому напрямку.

    Сасорі спостерігав, як ці двоє почали тікати, не чинивши жодного опору. Радісний, він посміхаючись застрибнув на спину Сандайме Казекаге, перетворивши його залізний пісок на два величезні залізні крила, відлітаючи у напрямку втечі Міцуї.

    Очевидно, командир Нара Міцу був для нього важливішим.

    “Він може літати?”

    Краєм очей Курото побачив Сасорі, що злітав з допомогою ляльки Третього Казекаге.

    У світі шинобі вміння літати ця величезна перевага. Часто зустрівши шинобі з умінням літати на полі бою ти відразу опинявся в невигідному становищі.

    В цій ситуації Курото біг не так швидко, як летів Сасорі в небі.

    Пригнічуючи думки, що заплуталися в голові, Курото спокійно спостерігав за рухами Сасорі, аналізуючи ситуацію

    “Я бачив ляльку Сандайме Казекаге, Сасорі точно не дасть мені піти!”

    Той факт, що тіло Третього Казекаге було звернене до людської ляльки, повинно залишатися секретом для Сасорі, щоб уникнути проблем. Сасорі не залишить у живих нікого, хто знав би його секрет.

    Іншими словами, коли Сасорі дістав ляльку Третього Казекаге, Міцуї та Курото потрапили до списку смертників.

    “Найближча застава за дві з половиною години звідси, і навіть якщо йому вдасться дістатися до неї, шинобі, розміщені там, не зможуть дати відсіч Сасорі.

    “Просто втекти від нього не вийде, треба знайти спосіб якось відвернутися від нього!”

    Поки Курото обмірковував контрзаходи, він виявив, що Міцуї, який біг так швидко, як і він, раптово впав на землю.

    “Що відбувається?!” Через секунду він зрозумів: “Залізна голка була отруєна!”

    Вибухові печатки, викинуті ним, заблокували велику кількість голок, але одна чи дві таки пронизали вибух і подряпали його руку.

    Але ні Міцуї, ні Курото не звернули на це великої уваги.

    Тепер же, побачивши Міцуї, що впав, Курото згадав, нарешті згадав, що Сасорі в його пам’яті був майстром отрути.

    Без опору Міцуї, продовжував просто бігти витративши тільки свої сили, додасть дрібку до його сорому. Тож Курото зупинився.

    Крокуючи вперед з виставленим кунаєм, і вбиваючи отруєного Міцуї, нездатного навіть рушитися, Сасорі повільно підійшов до Курото, грайливо посміхаючись: “Чому ти не біжиш? Здався?”

    Курото дивився на Сасорі: “Мені завжди було цікаво, чому ти став відступником? З твоєю силою та статусом ти міг би стати Казекагі, якби захотів. Це ж можливо, так?”

    Несподіваний спокій Курото вразив Сасорі, він подивився на нього ще раз, усміхнувшись: “Намагаєшся виграти час, але тебе ніхто не врятує”

    Поки Сасорі продовжував крокувати вперед, Курото продовжив: “Це правда, ти навіть зробив ляльку з Третього Казекагг, найсильнішого Казекаге, бо може жалюгідне село прихованого піску бути загрозою для тебе!? Чи не в цьому річ?!”

    Сасорі не відповідав, звужуючи очі, в його очах виблискувала грайливість, йому було дуже цікаво, чого домагався Курото, поки вигравав час, але незважаючи на всю цікавість, він повільно підступав до нього.

    “Дев’ятнадцять метрів….”

    “Сімнадцять метрів…. ще два метри….. давай”

    “Чотирнадцять метрів…. ще трохи”

    Курото виглядав спокійним, але його серце шалено билося, поки він вважав відстань між ним і Сасорі.

    Прямо зараз єдиним шансом на перемогу було використати Рейн Віл Пуш або Пул для завдання серйозної рани, а потім перекрити його потоки чакри м’яким кулаком.

    Відстань для ефективного Небесного тяжіння Тенсейгана була 15 метрів, тому треба бути максимально ближчи до нього.

    Коли Сасорі підійшов на одинадцять метрів, Курото повільно підняв руки.

    Лялька Третього Казекаге, з’єднана яскраво-синьою лінією чакри, швидко підлетіла, а залізний пісок утворив залізні списи.

    Впевнений у достатній відстані дії Небесного Тяжіння, Курото негайно витягнув руки, використовуючи всю чакру для Небесного Тяжіння!

    У той момент, коли Курото підняв руки, Сасорі, навчений гірким досвідом битв, загартований у боях не на життя, а на смерть, лише посміхнувся. Маріонетка Третього Казекаге стала перед ним як щит.

    В очах Сасорі дії Курото були нічим іншим, як виконанням ніндзюцу для самогубства, коли тобі вже нема чого втрачати, ти застосовуєш останню техніку.

    Творець маріонетки Третього Казекаге, Сасорі найкраще знав про її захисні властивості. Навіть ніндзюцу А-ранга не могло б пробити захист із залізного піску стихії магнетизму, а ті, хто спробував, давно стали поповненням до його колекції.

    “Це …!”?

    Однак те, що він очікував, не сталося, а навпаки, куточки його рота, розтягнуті в посмішці, повільно застигли.

    Супроводжуючи пориви вітру, маріонетка Третього Казекаге перед Сасорі повільно затягнула назад величезною силою. Сила була настільки велика, що навіть розірвала зв’язок лінії чакри, що з’єднувала його руки та ляльку Третього Казекага.

    Помітивши, що він притягує до себе не Сасорі, а маріонетку Третього Казекаге, яка зазнала дії Небесного Тяжіння, Курото також втратив дар мови!

     

    0 Коментарів