Фанфіки українською мовою

    Червононокіготь ішов із зібрання збентеженим від усього що почув. Синьозірка оголосила що Вітряний Клан вірогідно був вигнаний із своїх угіддь Тіньовим Кланом. Його старий наставник Темносмуг мало не вступив у бійку з Жовтоіклою, щоб насилу розпитати її про плани її колишнього Клану.

        Синьозірка також оголосила Вогнелапа своїм учнем, хоч тепер його покаранням було доглядати за Жовтоіклою. І новак відразу приступив до справи, побрівши до грубої старої кицьки і почавши з нею бесіду щоби заспокоїти її.

        Червонокіготь же побрів у бік кубла Плямолистки. По дорозі, він захопив із купи свіжини того самого дрозда якого він хотів з‘їсти раніше. Він зміг дотягнути його до каменюки в якій жила Плямолистка, і застав її всередині. Вона подивилася на нього нещасливим поглядом, який трохи зм‘якшився коли вона побачила дрозда у нього в зубах. Поклавши дрозда на землю, Червонокіготь постарався запропонувати їй повечеряти разом:

        — Дорога Плямолистко, ти не хочеш, ну, повечеряти…

        Та натомість Плямолистка пробігла повз нього, неначе вона тільки і очікувала на можливість уникнути розмови з вояком. Червонокіготь повернувся, і побачив що надворі стояв Вогнелап. Він також помітив якою відразу радісною стала медикішка при зустрічі з рудим котом. Той переказав їй які йому потрібні трави для Жовтоіклої, і Плямолистка лагідно відповіла що зараз приготує їх. Вона розвернулась і промайнула повз Червонокігтя, який все ще стояв на вході до кубла. Червонокіготь поглянув на Вогнелапа, і задумався про те наскільки ласкаво він і Плямолистка тільки що говорили один-з-одним. Його це нашорошило. Він відчув як заздрість і ревнощі наростають у нього всередині.

        Згодом, Плямолистка вийшла із листяним пакуночком в якому були замотані трави і кинула їх під ноги Вогнелапу. Той узяв його в зуби, подякував Плямолистці, і покрокував назад до Жовтоіклої. Червонокіготь замітив як лагідно вона дивилася вслід рудому новаку. Він хотів знову спробувати запросити її на вечерю, та відчув як у нього начисто зникло бажання навіть поговорити з нею. Плямолистка же сама вирішила відповісти на його запитання:

        — Вибачай, Червонокігтю, але боюся що в мене не вийде зараз повечеряти, я ще маю трохи справ. Дрозда можеш залишити, я пізніше поїм.

        Червонокіготь нічого не сказав, тільки з пустим виразом обличчя і помалим кроком подався від кубла Плямолистки назад до своєї підстилки у вояцькому кублі, готуючись до сну. Хоча, він знав що після такого вечора, він навряд чи зможе заснути. Аж до тепер, він не боявся конкуренції за Плямолистку, і так ніхто крім нього не виказував своїх почуттів до неї, та тепер він зрозумів,  що якись там кицюня, який тільки приєднався до Клану, може залишити Червонокігтя без киці його мрій.

     

    0 Коментарів