Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Минуло вже більше десятка років, як він став Х’юга Курото, тому спогади з минулого життя були розмиті, тому він не міг згадати напевно, чи використав мул Оцуцукі Тонері ручні печатки для входу в режим чакри Тенсейгана чи ні.

    “Тож якщо печатки потрібні, то які саме? І яким мав бути потік Чакри?”

    Було надто багато сумнівів та невпевненостей, які Курото тільки усвідомив. Вони перетікали в проблему, що Курото не вистачало знань своїх батьків і предків, на відміну від Отсутсуки Тонері.

    Більше того, він тепер згадав про те, що всі шинобі, які вплинули на цей світ досі або зроблять це в майбутньому, наприклад, Узумакі Наруто, Учиха Саске, Учиха Обіто, Узумакі Нагато, Учиха Ітачі, Йондайме-сама і інші отримали більш менш хороше навчання від сильних шинобі рівня Каге, переймаючи від них всі знання і техніки.

    А що в нього?

    Нічого!

    Не зрозумійте мене неправильно! Насправді він навчився багато під керівництвом Орочімару, але йому не вистачало знань і технік від шинобі.

    Але Курото не з тих, хто засмучується з такого приводу, якщо є проблема, він має знайти їй рішення.

    Якщо говорити про найбагатшу спадщину для Курото, то це, звичайно ж, спадщина, залишена Оцуцукі Хамурою на Місяці, до того ж там величезного розміру Тенсейган, отриманий злиттям великої кількості Бьякугана, але зараз Курото не знає, як дістатися Місяця, до того ж а там все ще живий Оцуцукі Тонері, який ще не виріс і не дістався до них через силу часу.

    Клан Хьюга повинен мати якусь таємну спадщину, варту її уваги.

    Дослідження Орочімару та вміння найкращі у світі, тому для подальшого плану йому краще не обривати з ним зв’язок.

    Але сам спосіб відносин мав бути переглянутий.

    Продовжувати бути шпигуном для Орочімару, маріонеткою без власної думки не має особливих перспектив. Він повинен був змінити свій образ слухняного підлеглого на образ рівного партнера, щоб отримати зиск для себе.

    А це знову повертає його до сили. У світі шинобі слабкий не може розмовляти нарівні із сильним.

    Покопавшись у своїй голові, Курото почав оцінювати свої бойові навички.

    Чакри в нього достатньо рівня висококласного Чуніна і навіть Джоніна, додамо до цього незрівнянний Тенсейган, м’який кулак туди ж, непередбачуваний Рейн Віл Пуш і Пул. Він відчуває, що зможе перемогти Токубецу-Джоніна, але що говорити про справжнього джоніна?

    Він точно загине!

    Звісно, ​​це стосується лише нинішнього рівня сили.

    Зі збагаченням досвіду та подальшим практикуванням Тенсейгана, він вірив, що дуже скоро досягне рівня джоніна, навіть елітного джоніна.

    Тоді він зможе на рівних поговорити щиро з Орочімару-сенсеєм.

    З нетерпінням чекаючи на майбутнє, Курото повернувся думками назад у минуле.

    Він все ще був включений в план зачистки села, а його сили занадто мало, щоб боротися з цілим селом. І як йому захиститися від них не видавши Тенсейган.

    Як тільки він повернувся на заставу, Міцуї покликав Курото до себе, холодно сказавши: “Будь готовий, тобі є завдання на завтра”

    Курото здивувався: “Яке завдання?”

    Міцуї додав: “Я сам поведу загін, завтра дорогою розповім про завдання”

    Курото хотів відмовитися, але повагавшись трохи, він нарешті кивнув.

    Насправді, він знав, то уникнув чистки, прикидаючись хворим, тепер же його вважали одужалим, тому покладатися на це більше неможливо.

    На наступний день.

    Курото та Міцуї важко озброїлися для відбуття. Мітараші Анко ще не оговталася від ран, тож у місії брали участь лише двоє.

    Дорогою Міцуї коротко описав завдання.

    Як і місія Анко та Оди, їм потрібно було зв’язатися зі шпигуном у селі Прихованого Піску та отримати інформацію, зібрану шпигуном.

    Вислухавши опис місії, Курото був на 100% впевнений, що це пастка для нього.

    Зовні він виглядав також, але його думки плуталися в голові: “Хто буде відповідальним за його вбивство? Шинобі Кореня? Або Анбу? Чи це буде шинобі Піску?”

    Якщо це буде шинобі Кореня, то тоді шанси на те, що це Шимура Данзо дев’ять із десяти, хто стоїть за чисткою, а якщо він з Анбу, тоді вісім із десяти, що за все несе відповідальність Сандайме, ну а якщо це шинобі Піска, тоді все справді заплутано.

    Якщо це шинобі Села прихованого Піску, тоді це означає, що село Прихованого Листя і Село Прихованого Піску уклали звіт.

    Іншими словами, це вже не справа рук села, а вже двох сіл. Керівництво двох сіл, можливо, відповідальні за все це, не одна людина, що може означати, що в Коноху це цілий орган з ухвалення рішення.

    Поки він біг, Курото у своїй голові швидко проаналізував ситуацію, з якою він мав зіткнутися.

    “Немає потреби посилати джоніна, щоб розправитися з чунином! Їх ворогом, швидше за все, буде загін із чотирьох чунинів”

    “Оскільки я з клану Хьюга, вони не будуть готувати засідку, інакше я розкрию її заздалегідь”

    “Вони повинні будуть напасти на мене з усіх боків, як тільки я прийду туди. Або скористатися моєю обережністю і завдати один точний удар!”

    “Так яку роль у всьому цьому грає Міцуї? Він веде мене в засідку, чи візьме участь в атаці?”

    Після пробудження Тенсейган Курото почав думати по-іншому. Раніше він тільки й хотів вижити, а тепер у нього з’явилося бажання та амбіції у душі.

    Це Тенсейган дає йому таку впевненість або ці відчуття прийшли зі звільненням від страху чи здивування.

    Після довгого шляху.

    Міцуї та Курото прийшли на місце, тут пустеля вкривалася щебенем. Навколишнє середовище може бути описане як відкрите, не найвдаліше місце для контакту.

    Наприкінці стежки стояла самотня постать, що з’явилася, піднявши вітер і пісок.

    Курото дивився на нього, з подивом виявивши, що в тілі противника була величезна кількість Чакри, набагато більше, ніж у якогось чунина.

    До того ж поруч із цією фігурою лежали мертві тіла шинобі Піска.

    Курото відчував небезпеку. Він зупинився. “Капітан, здається, щось не так”

    Міцуї теж хмурився, мабуть, те, що він бачив перед собою, було не тим, що він очікував.

    Але він не мав таких очей, як у Курото. Він не бачив його обсягу чакри, не помітив трупів, що валялися в пісках біля ніг незнайомця.

    Міцуї, повагавшись, наказав: “Пішли, вперед!”

    Міцу був капітаном. Він наказав, а Курото не мав вибору, як піти повільним кроком за ним.

    Згодом двоє стояли біля незнайомця.

    Той був укутаний у сіро-коричневу мантію, навіть його обличчя було вкрите тканиною, оголивши лише пару блискучих очей, але в зіницях була така порожнеча, вбивча, як у хижака, що дивиться на жертву.

    Тепер Міцуї помітив трупи, вкриті піском. Вони лежали біля ніг незнайомця. “Ти… хто ти?”

    Незнайомець повільно стягнув каптур, прибрав тканину з обличчя, струснув головою, жартуючи: “Аа, то це вони вас тут чекали”

    “Сасорі Червоного Піску!?”

     

    0 Коментарів