Фанфіки українською мовою

    Це був ранок після завдання. Я прокинулася. Стрілка годинника вже була на восьми. Помітила, що Голі не спить.

    – Добрий ранок – Прошепотіла я їй на вухо

    – Добрий – Посміхнулась Голі і потягнулась мене цілувати, а я ,як і в той раз прикрила рота рукою, але дівчина різко прибрала її та пристрасно поцілувала мене . Я відповіла їй, тоді вона перекинула ногу і опинилася наді мною.

    – Як щодо ранкового сексу, люба? – Промуркотіла дівчина, посміхаючись.

    – Мені не важлива година аби лиш кохатися з тобою, люба. — Повторила я манеру, а її рука вже спустилася мені в трусики та почала пестити клітор. Ми цілувалися і цілувалися, хоча ні ми ЛИЗАЛИСЯ це справді було дико і ненаситно, ми наче повільно пожирали одна одну

    – Тааак…Мкхх…Оууу…хкмх…. – Я стогнала від неймовірної насолоди, поки пальці Голі продовжували мене пестити. Я поцілувала її шию, ключиці, а далі відтягнула коротку сіру майку в якій дівчина завжди спить, та обцілувала її груди. А далі я і зовсім з тягла  з неї майку та почала лизати соски по черзі. Голі теж за стогнала.

    – Я зараз кінчу… – самими губами промовила я, після чого вона висунула руку з трусів.

    – Гей!!

    – Не засмучуйся, я просто хочу подовше з тобою покохатися.

    – І чого ж ти хочеш?

    – Нещодавно чула про одну цікаву позу, вона називається «ножиці»

    – І що мені треба робити? – З хтивістю промовила я

    –Тобі треба розставити ноги та покласти завести їх за мої. Так щоб наші вульви терлися одна об одну і клітори також. Це називається «сухий секс»

    – Звучить дуже приємно,але звідки ти це дізналася?

    – З інтернету

    – Ну добре- Промуркотіла я та потяглася знімати труси з Голі, а потім і з себе. Цілуючись, дівчина зняла з мене бюстгальтер, по смикаючи соски. Голі підняли мої ноги та поклала їх на свої, підвинувши  мене до себе так що її вульва торкалась моєї. Мої вуста накрили її, а тим часом руки дівчини блукали моїм волоссям. Наші тіла терлися між собою. Ми трохи змінили позу, щоб нам було приємніше.

    – Люсі, все добре тобі подобається? –  Я трішки нахилилася назад.

    – О, так!! Це ахуєно, ТИ АХУЄНА!! – На цьому мій мозок припинив працювати, а з мого рота вилітали лише стогни, ми продовжували рухатися, лизатися, трахатися. Голі стогнала все голосніше, тому я поцілувала її. Мій язик досліджував її рот, а її мій. Нам залишилося сподіватися, що у Джороджа і Локвуда міцний сон і ми їх не розбудимо. Голі потерла мій клітор пальцем і я дісталася оргазму.

    Ми сіли на ліжко.

    – Розсунь ноги – Наказала я.

    Голі сиділа напівлежачки, її руки були широко розставлені за спиною. А ще ширше були розставлені її ноги, до яких я і нахилилася стоячи на колінах. Я почала лизати дівчині. Я наче смакувала нею, я дівчина стогнала. Мій язик проник до її лона. Входячи і входячи він надава насолоду, від чого та вигинала спину. Мій язик вийшов і почав «гратися»з клітором, від чого Голі кінчила, простогнавши моє імʼя.  Ми лягли, дивилися одна на одну, важко дихали, цілувались. Я бавилася з волоссям  дівчини, а потім заснула в нього носа. Воно пахло кавовим шампунем. Я лягла назад і промовила:

    – Я кохаю тебе Голі Манро

    – Я кохаю тебе Люсі Карлайл.

    Дякую за прочитання цього фанфіку!) будь ласка поставте йому в зірочки та лаки🫶🏻💗

    Сподіваюсь вам сподобалось ця історія 🏳️‍🌈🥰

    Авторка: Марі Джоган

     

    0 Коментарів