Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Курото тепер зрозумів.

    Якщо судити з розмови між Міцу і Анко, це так зване особливе завдання полягало в тому, щоб Ода і Анко зустрілися зі шпигуном, якого Коноха впровадила в село Піска.

    Але як може Село доручати таке секретне завдання двом чунинам, які ще перебувають під наглядом?

    У цьому немає жодного сенсу.

    Або Курото має рацію і сенс цього “особливого завдання” це влаштувати пастку. Село і справді могло відмовитися від шинобі, які потрапили під вплив Орочімару, і тепер вони позбавляються їх один за одним шляхом таких способів.

    “Шимура Данзо? Сандайме-сама? Йондайме-сама?”

    Першим під підозру попадає Шимура Данзо. Орочімар тепер відступник. У цій справі дуже багато заплутаних історій, отже, важко оцінити роль Данзо, але, без сумніву, він значуща постать у всьому.

    Якщо судити виходячи з того, що найбільше користі в цьому фіаско отримав Данзо, він і є перший підозрюваний; він цілком міг сприяти втечі Орочімару.

    Якщо так, то між Данзо та Орочімару більше немає нічого спільного, тому логічно, що перший вирішив позбавитися всіх послідовників Орочімару, які відмовилися приєднатися до Кореня.

    Підозрювати Сандайме-саму теж має під собою вагомі підстави, тому що він така людина, яка може зробити купу неймовірно дурних речей в ім’я проклятої стабільності.

    Наприклад, він не зробив жодних дій щодо подій, які призвели до самогубства Білого Ікла, і так само багато інших випадків, які відбудуться в майбутньому, наскільки він пам’ятав. Наприклад, щоб уникнути наближення війни з Селом Прихованої Хмари він чинив тиск на клан Хьюга, щоб ті видали Хьюга Хіаші на вимогу Села Прихованої Хмари, не захистив Узумакі Наруто від аб’юзу та дискримінації з боку села, сприяв винищенню клану Учиха.

    Цілком вистачить причин підозрювати його.

    А щодо Йондайме-сами, Курото не міг повірити, що той на таке здатний.

    І справа не у впевненості в Йондайма-самі, але в тому факті, що Четвертий був цивільним шинобі. Відповідно їм потрібна була підтримка власного клану або Сандайме-сами. Простіше кажучи, Йондайм-сам не має такої влади, щоб зробити подібне.

    У той же час, Йондайма-саме немає потреби поспішати з тим, щоб позбутися можливих дисидентів, тому що він ще сильний і молодий.

    Хто б не стояв за цією чисткою, Курото вже потрапив під мету якоїсь сили, що висить над ним, як Дамоклов меч, і часу в нього зовсім мало.

    Дні йшли днями, вже минув тиждень із нападу на Анко, коли очі Курото повністю відновилися.

    Очі перестали колоти, болючі відчуття пішли повністю, після чого було неймовірне посилення погляду.

    Тенсейган дає ті ж здібності своєму власнику, що і Бьякугана, тільки значно підвищеною мірою.

    Особливо це стосувалося пильності погляду. Просто дивлячись на людину, Курото міг легко передбачити його наступний крок завдяки тому, що бачить потоки Чакри і скорочення і розширення м’язів.

    Крім посилення очей, ще одна значна зміна – це зростання обсягу Чакри.

    Зараз обсяг його чакри був приблизно в 45-50 разів більший, ніж до уколу генної рідини. Такий обсяг Чакри, м’яко кажучи, лякав.

    Курото слабко відчував, що пробудив деякі здібності, але, будучи на посаді, йому не вдасться це перевірити, бо не можна передбачити, що він міг зламати навколо.

    “Треба знайти місце, де за мною та моїми діями не стежитимуть і зрозуміти, що в мене за здібності!”

    Пригнічуючи своє внутрішнє захоплення, Курото продовжив оглядати всі зміни у тілі. Це було завершенням відновлення після пробудження Тенсейгана.

    …………………

    Через кілька днів Курото залишився на посаді один.

    У цей день він був особливо схвильований тим, що йому представився шанс випробувати легендарний Тенсейган.

    “Фіууу…..!”

    Він стояв посеред жовтої пустелі, слабо дихаючи і витягаючи праву руку паралельно до землі.

    Щойно рука піднялася, він відчув приплив Чакри. Він зосередився на одній думці у своїй голові і ось…

    “Ха!!!!”

    Від однієї думки хвиля сили вирвалася в повітря, він же стояв в епіцентрі цієї сили, розштовхуючи і закручуючи жовтий пісок подібно до урагану.

    Курото дивився на піщаний шторм, створений його руками, що піднімався до хмар.

    “Офігети!”

    Ця техніка була порівнянна в Шинра Тенсей або Баншо Тенін Пейна Тендо. Принцип дії такий самий, відштовхнути і притягнути. Якщо він правильно пам’ятав із минулого життя, Відсутукі Тонері так само користувався цією технікою.

    “Ну раз це вроджена здатність Тенсейгана, тоді назвемо її Рейн Віл Пуш “Відроджене Небесне Підкорення”! (Рейн – скорочене від Reincarnation, дослівний переклад слово Тенсейган англійською мовою, Wheel загальне слово для всіх технік Тенсейгана, -Push для поштовху, точно так ж, Рейн Пул для Небесного Тяжіння)

    Курото щоразу пробував Рейн Віл Пуш і Рейн Віл Пул, щоб краще зрозуміти споживання чакри та ефективну відстань для техніки.

    Коли початкове захоплення вже минуло, Курото повільно усвідомив недоліки технік, Рейн Віл Пуш працював на відстані до 15 метрів, і що далі мета, то слабкіший ефект.

    Курото почервонів, намагаючись відновити дихання через перевтому.

    Більшість атакуючих ниндзюцу С-рангу мають дальність дії понад 20 метрів, а деякі й зовсім до 50 метрів, кунаї, сюрикени та інші метальні предмети можуть вбити на відстані понад 20 метрів.

    Іншими словами, якщо ворог розірве дистанцію між ними, Курото буде складніше контролювати його з простим притяганням і поштовхом, найкращим способом використовувати цю техніку можна буде як захисну.

    Виходячи з нестачі маленької дальності атаки Курото, що все ще важко дихав, він виявив ще один мінус. Занадто маленький запас чакри.

    Не зрозумійте неправильно, його Чакра зросла в 40-50 разів із моменту пробудження Тенсейгана; радісна новина для Курото, але зараз після кількох повторних використання поштовху і тяжіння, він з подивом зрозумів, що його чакра закінчилася.

    Тепер він усвідомив, як мало спочатку було Чакри в його тілі.

    Більше того, 40- або 50-кратне збільшення Чакри, яке він зробив після аналізу тіла, дали помилкове уявлення про її запаси.

    Оскільки раніше обсяг Чакри був на рівні слабкого Чуніна, навіть збільшена у 40 чи 50 разів, її обсяг не збільшився набагато, лише досягнувши рівня висококласного Чуніна.

    В цьому випадку; це більше нагадує слабке відлуння того, як він міг би нескінченно використовувати ниндзюцу, а тепер у порівнянні з Тонері, який грав з Місяцем як з іграшкою після пробудження Тенсейгана, він ще так далекий навіть від усвідомлення різниці в силі.

    Порівняння з Отсутсукі Тонері як мірилом для сили завжди було для нього чимось болючим.

    “Чому це?”

    “В чому проблема?”

    “Мій метод пробудження Тенсейгана неправильний?”

    Одне за одним питання вставали перед очима.

    Трохи перебуваючи в розгубленості, гніві і навіть паніці, він нарешті заспокоївся, коли останнє питання склало пазл у нього в голові.

    З його спогадів з минулого життя єдиною людиною, який пробудив Тенсейган був Тонері Отсутсукі, тому Курото підсвідомо повірив, що як тільки він пробудить Тенсейган, він також набуде сили, що дорівнює Отсутсукі Тонері.

    І тепер він згадав, що кеккай генкай дає різну силу різним власникам, і щоразу її прояв, її міць змінюватимуться від людини до людини.

    Те саме стосується і Бьякугана. У клані Х’юга багато людей, які набагато сильніші за Курото, як і у випадку з Шарінганом, коли в порівнянні з Учихою Мадарою всі інші були лише дрібною рибкою.

    Відповідно до історії, Отсутсукі Тонері був наступником клану Отсутсукі на Місяці, справжній геній, у якому поєдналися знання, спадщина та записи клану Отсутсукі для вдосконалення сили рівня Каге навіть без пробудження Тенсейгана.

    Після пробудження Тенсейгана було передбачувано, що Отсутсукі Тонері легко досягне рівня Супер-Каге.

    Зараз Х’юга Курото не зрівняється з ним.

    Відправна точка для Курото і Тонері були зовсім різними, тому очевидно і неймовірно, щоб Курото пробудив силу Супер-Каге так само, як і Тонері, пробудивши лише Тенсейган.

    Тепер він розслабився.

    Спробувавши використати інші техніки, він виявив, що не зміг. Він не здатний розбудити Режим Чакри Тенсейгана. Жодних розрізань Місяця навпіл, ніяких Шарів Пошуку Істини та інших здібностей величезної сили.

    “Хммм, а чи потрібно складати ручні печатки, щоб увійти в режим Чакри Тенсейгана?”

     

    0 Коментарів