Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    Якби Венздей могла записати свої думки в момент, коли Енід здивувала її за барною стійкою, це виглядало б так, ніби кіт кілька хвилин ходив по клавіатурі. Коли блондинка увійшла до кімнати, щоб отримати своє перше замовлення, мозок Середи пакував валізи та вирушав у відпустку кудись дуже далеке. Він точно не контролював жодну частину, панувало щось набагато більш первинне. Доказом цього нового контролю над нею був глибокий гарячий рум’янець, що йшов від її щік до грудей і між ніг, які теж боролись за можливість правильно працювати, коли вона дивилася, як неймовірне тіло Енід делікатно рухалося між зайнятими столами.

    Те, як напружувалися та розслаблялися м’язи її стегон, як вигинався живіт, коли вона нахилялася, щоб прийняти замовлення, ледь помітна лінія кольорового бюстгальтера на тій футболці, яка відкривала, мабуть, найдосконаліші груди, які коли-небудь бачила Венздей – а бачила вона достатньо. Вони не були дуже великими, але думка про те, щоб доторкнутися їх руками, або, краще, губами, викликала всілякі брудні думки, що плавали в її мозку, наче вона купалася в желе.

    І ці губи. Мила, клята чортівка, вона хотіла поцілувати Енід так сильно, що було боляче. Дуже. Вона насправді трохи боялася, що спробує зжерти блондинку при першій же нагоді.

    Або Сінклер зжерла б її. Уперше в житті вона подумала про це. Не бути тим, хто очолить, не брати на себе відповідальність, виявилося надзвичайно привабливим для Венздей. Вона ніколи раніше нікому не хотіла підкорятися, це була сила особистості Енід, яка означала, що вона зробила б усе, щоб бути з нею. Якби блондинка хотіла керувати, вона думала, що дозволила б їй. Якби тільки побачити – і, бажано, доторкнутися – її абсолютно неймовірного тіла, це було б варте важкої зміни ролі.

    Енід також була дуже гарною. Аддамс зазвичай не приваблювало «красива», але вона була за це в плані вищої дівчини. Вона трималася чудово, з такою витонченістю й легкістю, наче листок, що спадає з дерева під теплим осіннім вітром. Вона не ходила, Сінклер всюди танцювала і стрибала. У Венздей було навпаки. Вона була чіткою і розважливою, майже військовою у тому, як рухалась і діяла. Середа відчула себе легшою, дивлячись на Енід, ніби блондинка зменшила силу тяжіння навколо неї. Вона не думала про те, як рухалася, коли була з блондинкою. Вона взагалі перестала думати про себе.

    Думки Середи попливли. Протягом вечора вона перейшла від уяви спати з Енід до сну з нею. Різниця? У першому випадку займатися сексом – вона знала, що це було б добре, але просто спати разом у другому. Притискаючись до неї, коли вони дрімали разом, оповита її п’янким парфумом, її голова лежала на потилиці довгої тонкої шиї, обійнявши одна одну руками.

    Венздей викинула думки зі своєї голови, коли відчула, що її очі скліють. Сьогодні ввечері потрібно було зосередитися на роботі, а не на якійсь безглуздій романтичній фантазії, до яку вона, напевно, не уявляла, якби це не сталося насправді. Це те, що вона намагалася сказати собі.

     

    Їхні подальші взаємодії того вечора були радше діловими, оскільки в барі стало дуже зайнято. Енід усе ще м’яко фліртувала з Венздей, а та все ще спостерігала, як блондтнка танцює після того, як взяла свою тацю з напоями.

    Аддамс зрозуміла, що їй потрібно запросити Енід на побачення. Вони ще не проводили часу наодинці, і хоч думка про те, щоб повернути її до квартири та зняти цей тісний одяг, була чудовою для фантазії, вона знала, що було б набагато краще, якби це сталося насправді.

    З настанням ночі готка зробила свій хід. Енід не повернулась до столиків із замовленням, вона просто зависла, сперлася на барну стійку й важко зітхнула. Аддамс підійшла до неї й привернула увагу, ніжно поклавши руку на білявий лікоть.

    «Енід?»

    «Так, Вендс?» — розгублено відповіла вона.

    «Хочеш піти завтра на побачення?»

    Венздей ніколи раніше цього не робила. Справжнє побачення. Раніше вона завжди робила прості зв’язки, щоб задовольнити свої сексуальні бажання. Вона не була впевнена, як працює процес, але подивилася достатньо фільмів і телешоу, щоб знати основи. Готка також відчувала, що це єдиний спосіб для неї відновити контроль над Енід, тому це мало дві мети.

    Сінклер пожвавішала від запитання.

    «Вендс, чому ти хочеш піти зі мною на побачення?»

    Еммм, що? Подумала брюнетка. Хіба це не було очевидно??

    «Ну, е-е.. Я думаю, що ти гарна і цікава». Венздей сподівалася, що це звучить правильно. Але вона відчувала що це не так.

    «Ооооо, хіба ти не моя маленька милашка? Звичайно, я піду з тобою на побачення, якщо ти так люб’язно попросила».

    «Добре. Я не ходила на багато побачень». – насправді вона взагалі ніколи не була на ньому, але не збиралася зізнаватися в цьому Енід і дозволити їй ще більше обмотати себе навколо свого мізинця.

    «Я впевнена, що це неправда, незважаючи на те, яка ти гарна».

    «Це так, я зазвичай не люблю зустрічатися». — заявила Венздей, трохи почервонівши від компліменту та намагаючись не втрачати контроль у цій розмові.

    «Добре, Вендс, що хочеш робити?»

    «Я заберу тебе на обід завтра об 11:30. Я знаю, де ти живеш».

    «Добре, крута Вендс. Тоді побачимося».

    Енід повернулась й підморгнула Венздей, менша дівчинка намагалася не танути під поглядом блондинки. Їй знадобилося все наявне самовладання, щоб не зігнутися після підморгування, але зуміла втриматися в руках, легке почервоніння її блідих щік було єдиною видимою ознакою тепла, яке пронизало її.

    Після цього Аддамс не бачила Енід, її зміна закінчилася набагато раніше. Цього разу вона вирішила не чекати її та пішла додому, але попросила свого шофера вирушити після того, як він висадив Венздей біля її дому, щоб перевірити, що Сінклер благополучно приїхала додому.

    Готка провела недільний ранок, плануючи побачення. Їй потрібно було зробити це просто, щоб не виглядало, що вона намагається надто вразити Енід, але вона справді хотіла змусити її підкоритися.

    Вона залізла в свій лімузин після того, як приготувалась, одягнувши вбрання, схоже на те, що було тієї першої ночі в барі, що, здавалося, викликало в Енід сильну спрагу.

    Прибувши до Сінклер точно вчасно, вона побачила її, яка вже чекала на тротуарі, з трохи здивованим виразом обличчя, чому така показна машина зупинилася поруч з нею. Венздей негайно вийшла, щоб заспокоїти Енід, яка широко всміхнулася, коли їхні погляди зустрілися, її очі блукали вгору та вниз по вбранню готки, випускаючи глибокий зітх від побаченого.

    Бінго – я знову мучу її спрагою. Аддамс розслабилася, оскільки її бажана особиста динаміка з Енід відновилася.

    «Я дуже перепрошую, що змусила тебе чекати, Енід. Пробач мені, будь ласка.”

    «Вендс, все добре, сьогодні гарний день, і я все одно хотіла подихати свіжим повітрям».

    Енід не впізнала машину, на якій прибула брюнетка, але злегка почервоніла, коли вона відчинила двері, щоб блондинка залізла, взявши її за руку, щоб спустити з узбіччя.

    «Ооо, мені подобається, коли до мене ставляться, як до принцеси, Вендс, ти така лицарська».

    «Так з тобою повинні поводитися, Енід». — відповіла Уенсдей, зачинивши двері й спішно обійшовши інший бік машини, щоб залізти всередину. Її план спрацював. Сінклер розтанула до неї, вона почала повертати контроль над вищою дівчиною.

    Дорога до обіду була відносно короткою. Готка провіла час, ставлячи Енід багато питань, звідки вона приїхала, як проходить її робота в коледжі, її плани на майбутнє. Коли вони прибули до досить шикарного обіднього закладу, Венздей знову відчинила двері для спутниці, та супроводила її до дверей. Блондинка була відносно тихою, що запевнило Аддамс, що її план справді працює. Розмова йшла так само, як і їли, — досить буденна, але досить приємна, майже нудна.

    Венздей почувалася комфортно в присутності Енід і несвідомо почала трохи втрачати свою пильність, коли блондинка звернула запитання до неї. Вона почала розповідати про свої підліткові роки, сім’ю на східному узбережжі, мрію стати письменницею, брата та батьків. Вона намагалася не розкривати нічого про своє багатство, бо хотіла зберегти це при собі після попереднього досвіду з золотошукачами. Зрештою готка розповіла про час, коли її відправили в інтернат. Вона ніколи ні з ким не обговорювала це, але почувалася в безпеці кажучи це Енід.

    «………коли мене відправили, я благала батька дозволити мені залишитися вдома…»

    «Благала?» — перебила Енід.

    «Так, мені не подобалося це робити, і це все одно не спрацювало». При спогаді промайнув смуток, який, як вона сподівалася, не відобразився на її обличчі.

    Енід злегка насупила брову й підвелася зі свого місця, а Венздей встала так само добре, як це робив її батько з матір’ю.

    «Вендс, вибач, будь ласка, мені потрібно скористатися туалетною кімнатою».

    «Добре, Енід…», — відповіла Аддамс, дивуючись, що вона сказала не так, що блондинка перебила її й швидко встала.

    Сінклер відійшла від кабінки, підійшла ближче до Венздей, перш ніж трохи нахилитися, щоб прошепотіти на вухо меншій дівчині. Середа відчувала запах її парфумів, її присутність так близько, що вона відчувала дихання Енід на своїй шиї, від чого шкіра тремтіла від хвилювання. Вона раптом відчула себе вразливою, дивуючись, як її вдалося переконати так легко ослабити пильність.

    «Одного разу ти знову будеш благати, стоячи на колінах, щоб я затрахала тебе до смерті».

    Коли Енід пішла геть, очі Венздей заплющилися, земля випала з-під ніг, коли вона впала в кабінку, міцно схрестивши ноги, коли оргазм, який Енід спричинила, використовуючи лише слова, бринів у її серцевині.


    Мій куток

    Все, починаю губити натхнення і мотивацію, завтра планується вихідний. Дякую за увагу, дякую за вподобайки, тільки через них сьогодні ще одну переклала)

    Оригінал:

    https://archiveofourown.org/works/45442546/chapters/114984523#workskin

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    0 Коментарів