Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Вечір. Анко та Інузука Ода прийшли відвідати Курото.

    Побалакаючи трохи, Ода раптово посміхнулася і сказала: “Курото-кун, як шкода, що ти захворів”

    Курото не зрозумів її: “Чому не пощастило?”

    Ода пояснила це тим, що командир загону дав їм особливе завдання. І якщо його виконають, їх можуть повернути назад у село. Хіба це не порятунок від цього ув’язнення у пісках?

    “Особливе завдання, кажете?” Курото був здивований почутому, але виду не подав, побажавши Анко та Оді удачі: “Легкій місії вам”

    Не знаючи чому, Курото передчував недобре, почувши про особливе завдання, але Етика поведінки шинобі не дозволяє втручатися в деталі завдань, і навіть якщо він має підозри, він вибрав промовчати, бо це саме той випадок; безглуздо в такій ситуації висловлювати свою думку.

    Нарешті, Ода поплескала Курото по плечу і сказала з усмішкою: “Не хвилюйся ти, село ніколи не забуде нас, нас, чудових шинобі, що пройшли через війну. Тепер можеш відпочивати. Постарайся вилікуватися якнайшвидше”

    Курото мав сильні сумніви, але без доказів він не міг нічим поділитися і лише відрізав: “Будьте обережні на завданні!”

    Побалакавши ще на кілька тем, Ода та Анко пішли на завдання.

    Минуло три дні.

    За час відновлення Курото не раз накривав сверблячий і пронизливий біль, що перетікав у довгі хвилини тортур, але тортури не без користі, бо вони робили його сильнішим.

    Незважаючи на те, що він ще не ретельно перевіряв, Курото міг оцінити обсяг Чакри у своєму тілі, і зараз її було в 10 разів більше, ніж до уколу.

    У цьому світі є своя класифікація шинобі. За цими стандартами є Геніни, Чуніни, Джоніни, недо-Каге і, відповідно, Казі. Все залежало від довкілля та історичного часу.

    Наприклад, Хьюга Курото до уколу рідини для активації генів був шинобі з силою старшого геніна, крім трьох базових технік і стандартного м’якого кулака клану Хьюга, він не має жодних корисних навичок.

    Тим не менш він був просунутий до рівня Чуніна самим селом, що дало можливість виконувати завдання і різні місії.

    Коротко це і є загальноприйнята система критеріїв:

    – шинобі, здатний виконати ниндзюцу рангу Е, або той, хто вміє використовувати силу спадщини крові, вважається Геніном.

    – Шинобі, здатний виконати ниндзюцу рангу С по праву вважається Чуніном.

    – шинобі, здатний повторно виконати місію рангу, бути здатним до двох і більш ідеальним бойовим мистецтвам, таким як ниндзюцу, гендзюцу, тайдзюцу, або ідеально володіти кеккай генкаєм може вважатися Джоніном.

    І рівень Каге вже ясніше, ніж решта. Найкращий спосіб це відібрати найсильніших шинобі в селі. Тому рівень сили Каге завжди різний у різні епохи.

    Такі розпливчасті межі не дають твердої основи; тому обсяг чакри є базою для виміру сили шинобі.

    Нині сила Курото була лише на рівні старшого Геніна; його чакра дорівнювала обсягу слабкого чунина, швидко набираючи обертів і наближаючись до чунина.

    За весь час відновлення Курото ледве зміг використати очі.

    Уважно їх оглянувши, він виявив, що його очі тепер були подібні до блакитних кришталевих діамантів, сяючи з захоплюючим духом блиском, настільки, що побачивши його очі, людям напевно захочеться їх витягнути з очних ямок.

    Ще одна відмінність, у нього на лобі була Техніка Проклятого друку, яка, тепер, здавалося, втратила свою силу.

    Звичайно, мітка спрямована на Бьякуган і пов’язана з нервовими клітинами, які з’єднують Бьякуган.

    Тепер його очі втратили всі зв’язки з Бьякуганом. І навіть якщо друк залишився, він тепер не матиме на нього ефекту.

    Період відновлення тривав стільки, скільки й думав Курото. І не минуло багато часу, як він побачив знайому чакру, яка швидко наближалася до застави.

    Не замислюючись, Курото квапливо сперся об стіну і вийшов із кімнати.

    Тонка постать увірвалася на територію застави.

    Це була, без сумніву, Мітараші Анко, яка кілька днів тому вирушила на особливе завдання разом із Одою!

    Тільки цього разу лякав колір її шкіри, вона була бліда, ніби кров не приливала до її голови, на тілі було безліч шрамів, її подих збивалося, ніби вона була в кількох боях одразу.

    Спираючись на свою пильність, відточену в битвах, Курото швидко зрозумів, що то була Анко. Його рука потяглася до сумки на поясі, дістаючи кунай. Тенсейган сяяв так яскраво, що пробивався з-під окулярів. Він цілився не в неї, а, швидше, у тих, що міг бути в неї на хвості.

    Переконавшись, що за нею не було переслідування, Курото заспокоївся.

    В цей час решта шинобі оточила їх, накладаючи пластирі на рани Анко, ставлячи купу питань про напад.

    Курото, що стояв у бойовій готовності біля, сперся на незрівнянну силу Тенсейгана і помітив дивну зміну у виразі обличчя командира Нара Міцуї, який стояв поряд з Анко. Наче все пішло не за планом.

    Тепер Курото підтвердив свій сумнів.

    Саме той сумнів, який він відчув спочатку, і якому він не хотів вірити.

    Тепер йому треба триматися обережніше з командиром загону та капітаном загону Нарою Міцуї.

    Добре, що той був зосереджений на Анко, тож змін Курото він не помітив.

    “Завдання виконано?” Міцуї запитав Анко.

    Анко злісно відповіла: “На нас накинулися із засідки, як тільки ми прибули на місце. Це була пастка. Ода загинула. Я ховалася два дні в пустелі, щоб вижити”.

    Почувши це, Міцуї відреагував неприродно: “Можливо, вони розкрили шинобі, якого ми впровадили в село піску, тому вас розкрили. Я повідомлю село”

    Сказавши це, Міцуї швидко пішов, а Курото мовчки допоміг підвестися Анко.

    Як тільки вони увійшли до кімнати Анко, вона запитала його: “Село від нас відмовилося?”

    Анко була явно не дурною, щоб Орочімар узяв її до себе. А ці так звані місії були підозріло небезпечні, чого вона не могла не помітити.

    Курото допоміг їй намазати її рани: “Не думай так багато, іноді завдання не завжди вдається виконати. У тебе ще мало досвіду, тому не хвилюйся так сильно, постарайся вилікуватися якнайшвидше” Курото знав, що він дурить її, але її треба було заспокоїти.

    Від його слів, вираз обличчя Анко став таким же мовчазним, як більшість часу, коли вона була на завданні з охорони застави.

    Подбавши про неї, Курото переконався в тому, що довкола немає ворогів і повернувся до своєї кімнати.

    Як тільки він ліг на ліжко, він стиснув свої зуби з усієї сили, бурмочучи у розпачі.

    “Як вони можуть так з нами поводитися? Як вони сміють?”

     

    1 Коментар

    1. – шинобі, здатний повторно виконати місію рангу,
      Не вказано ранг місії (А, В, С)