Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    За відчуттями Курото, Оцуцукі Тонері з клану Оцуцукі довелося пройти через довге відновлення, коли той розвинув Тенсейган.

    Напевно, тому Курото не поспішав із пробудженням. До сьогоднішнього дня.

    Тепер усе змінилося. Курото не міг здогадатися, які у Селища плани на нього і ще вісім шинобі, але те, що над ними нависла загроза, було ясно, як білий день.

    Скориставшись тим, що він патрулює поодинці, Курото зайшов у далеку частину пустелі, яку він уже давно помітив для себе.

    Уважно озирнувшись своїм Бьякуганом і переконавшись, що поблизу нікого немає, він швидко склав ручні печатки, викликавши однооку гадюку, яку Орочимару залишив, щоб та доглядала його.

    Бенг…

    Бавовна, біла димова завіса, з якої перед Курото повільно повзла одноока гадюка, висунувши з пащі сувій (свиток).

    І так, у цьому сувої була генна рідина, яку Курото помістив у простір призову, використовуючи гадюку.

    Курото не мав іншого виходу, тільки в шлунку гадюки можна було сховати таку цінну генну рідину, щоб закликом повернути собі в будь-який час і в будь-якому місці.

    Але була також небезпека, що Орочімар міг би забрати собі.

    Однак, Курото був спокійний з цього приводу, тому що це був не перший раз, коли він бавиться з матеріалами для дослідів і шлунком свого слизького друга. Орочімару кілька разів перевіряв усі ці заховані речі, і виявляв, що все це дрібнички. Тому він перестав звертати увагу на речі у шлунку змії.

    До того ж, його відступництво було не так давно, і я боюся, він все ще зайнятий Джірайей, тому він не матиме часу на речі, якими зайнятий Курото.

    Взявши до рук генну рідину, запечатану в сувої, Круото змінився на обличчі, зробивши серйозний вираз обличчя.

    Занадто багато фактів та невідомих змінних, які виникають у процесі генетичної еволюції. Ця рідина в руках Курото може бути універсальним ключем до зміни його долі або звернутися для нього отрутою, яка уб’є його повільно!

    Занадто багато непостійних факторів у еволюції генного рівня. У його руках сьогодні було його порятунок чи його смерть.

    Без досвідів “всередині клітини” і даних, Курото навіть не міг припустити або оцінити можливість успіху, але часу немає, тому він ставить усе на те, чи зможе він взяти долю в свої руки, чи зможе жити з впевненістю і позбутися почуття, що вічно переслідує. безпорадності та усвідомлення того, що ти лише жалюгідний слабак.

    Уся його доля у пляшці з цією рідиною.

    Не вагаючись, Курото зробив глибокий вдих, щоб заспокоїтися, і зробив укол рідиною.

    Аааа, ось лайно ….!

    Курото закричав від пронизливого болю.

    Біль!

    Невблаганний біль!

    Серце!

    Курото був шинобі так довго, що навіть увірував у свою стійкість і переносимість будь-якого болю, ніщо не могло його потрясти до цього моменту. Він не уявляв такого рівня болю.

    Повільно він почав відчувати, як Чакра в його тілі розпадалася.

    “Погані справи!”

    Ситуація почала виходити з-під контролю, тому він вирішив використати залишки Чакри, щоб скасувати заклик та надіслати однооку гадюку.

    Як тільки гадюка зникла, всі його вени Чакри в його тілі почали тремтіти, він буквально відчував, як клітини його тіла повільно розпадалися.

    “Якого біса!”

    Курото весь почорнів і знепритомнів у пустелі.

    ………………………….

    Провалявшись непритомним, Курото нарешті розплющив очі, все ще не знаючи, що відбувається. Він із радістю виявив себе живим, відпочиваючи на прикордонному посту.

    У нього не було жодної ідеї, скільки часу минуло з моменту, як він вирубиівся.

    Новий командир прикордонного посту, Нара Міцу дивився на Курото, який прийшов до тями і запитав його. “Що сталося? Чому ти раптово знепритомнів посеред пустелі?”

    Курото, який тільки прийшов до тями, був трохи розгублений, до того ж, у нього не було сил, зовсім не було сил, його клітини розпалися і тепер перетворювалися.

    “Я …. я не знаю, чому …?” – Все, що він зміг відповісти.

    Міцуї наморщився, почувши його відповідь, яка його не задовольнила. “Ти зазнав нападу? Хто напав? Шинобі Піска?”. Він ставив дедалі більше запитань, намагаючись дізнатися можливу причину, але все було дарма.

    Курото похитав головою, даючи зрозуміти, що відповідати на запитання забирає в нього занадто багато сил і що він втомився: “Ніхто не нападав, моє тіло, моє тіло. Я … я здається хворий!”

    Шинобі теж хворіють, тому краще відповіді в його голові, що свербить, не знайшлося. Світ шинобі залежить від будь-яких природних феноменів, і для шинобі зі спадщиною крові захворіти на якусь дивну хворобу зовсім не рідкість.

    Кімімару та Ітачі були відмінними прикладами шинобі, які страждали від хвороби крові, тому навіть якщо Міцу і сумнівався глибоко в душі, але явні ознаки виснаження на обличчі Курото переконали його прийняти це пояснення і дати йому спокій.

    Як тільки Нара Міцуї пішов, Курото почав вивчати своє тіло.

    У відповідь реакція клітин тіла призвела до їх розриву після уколу генної рідини. Занадто непередбачувана реакція, від усвідомлення якої він жахнувся, бачачи, з якою небезпекою він мав справу, щоб пробудити генні набори у своєму тілі.

    “Якщо після такого мені хтось скаже, що Бога не існує, то я не знаю!”

    Він не записував показників тіла та не робив аналіз даних після огляду свого тіла. Зрозуміло, що його тіло на межі; воно переживало постійну активацію та перебудову. Якщо він має рацію, то він уже пережив незліченну кількість клітинного розпаду та освіти.

    Який успіх, що йому вдалося вижити!

    Курото зробив глибокий видих. Тепер, коли він дивився більше на результат, боявся подумати, що міг померти, якби не крапля удачі.

    А ще він зрозумів, що в генетиці він ще багато чого не знає.

    Заспокоївшись, він вивчав, що генна рідина йому дала.

    Його тіло було виснажено, безперечно, це реакція на активацію спеціальних наборів генів у його тілі.

    Іншими словами, кількість генних наборів, які спали, тепер прокидалися, проходячи через активацію та перебудову.

    Оскільки в тілі було 16 неактивних наборів генів, його тіло переживало 16 перебудов.

    Кожна активація та кожна перебудова була квитком першим класом прямо до СМЕРТИ!, і Курото пережив усі 16, що означає, що він міг померти 16 разів.

    Це не просто удача, це диво!

    Результати повинні варті того!

    Тепер, коли 33 спеціальних послідовностей генів у його тілі активні, Курото відчував себе наче в іншому тілі, і ці зміни все ще тривали, явний показник був неймовірний приріст Чакри.

    Вставши з ліжка, Курото повільно підійшов до дзеркала.

    Піднявши окуляри, він побачив замість блідо-білих зіниць щось інше.

    Тепер у очах з’явився синюватий відтінок, сяючий, як зірки у нічному небі. Вони були красивими сині, що зачаровують своїм королівським відтінком.

    “Так гарно!”

    Курото не міг намилуватися ними. Чим більше він дивився на себе, тим більше він подобався самому собі.

    Нахилившись уперед, щоб краще себе розглянути, він відчув колючий біль, який віддався по всьому тілу, повернувшись уже гострим болем в очах.

    Потроху біль минув.

    Х’юга повільно встав, спираючись на стіну. Він зрозумів, що поки він відновлюється, йому не вдасться використати силу доудзюцу. Можна забути навіть про найпростіше пробудження. Він заплющив очі і надів окуляри назад.

    Лежачи на спині, Курото довго думав.

    Тепер, коли у нього Тенсейган, треба подумати про багато речей. Спочатку йому потрібно якось пережити період відновлення, тому що він слабкий, як ніколи.

    Йому потрібен спосіб вижити, доки він не оговтався. Ця небезпека, що насувається, лякала його.

    Слабка надія на краще майбутнє теплилася в його очницях. Легендарний Тенсейган.

     

    0 Коментарів