Фанфіки українською мовою

    Ранкові промінчики в лице, тепло ковдри в доволі морозний день, сон, який не хоче відпускати зі свого полону. Він прокинувся від якогось руху поряд. На диво його товариш прокинувся раніше, а це відбувалося рідко, точніше, майже ніколи.
    – Доброго ранку, – сонний і охрипший голос Спартака змусив згусток поряд повернутися обличчям.
    – Я тебе розбудив? – очі Жені дивилися на нього, як дитина, яка дуже провинилася і чекає, поки її посварять.
    – Не дуже, я приблизно в цей період прокидаюсь – як задля пітвердження задзвонив будильник.
    Сьома ранку. Психотерапевт потягнувся і вимкнув його. Раптом він відчув, як його потягнули за руку і пригорнули.
    – З Днем народження, людино, яка його не дуже святкує – почулося тихе хихотіння прямо біля вуха Спартака.
    – Дякую. – таке просте, але обоє знали, що воно повне вдячності, тепла, любові. Янович трохи відсторонився і тепер усміхався дивлячись у ці прохолодні очі.
    – А в мене є подаруночок! – Янович вискочив з-під ковдри і побіг ритися в своїх сумках. Піжамка, усмішка, розпатлані, але такі улюблені кучері – точно дитина. Від цих думок Спартак ніжно усміхнувся. Поряд як раз плюхнулось кохане тіло і піднесло пакунок.
    – Це тобі. Тільки спробуй сказати, що не приймеш. Візьми до уваги мою сентементальність і відкривай.
    – Добре, добре. Я і не збирався відмовлятись.
    Всередині була футболка з його улюбленими аніме песонажами і фотографія. Її не можна було знайти в жодній соціальній мережі, ні в чиємось телефоні, тільки в їх пам’яті і серці. На ній вони обіймались, Женя цілував Спартака в щоку, поки другий ніяково, але щасливо усміхався, дивлячись в камеру. А знизу під фотографією підпис “Феномену, який увірвався в моє життя і назавжди залишився в моєму
    серці”.
    – Подобається? – спитав Женя через якийсь час мовчання, поки коханий розглядав цю фотографію. Він не міг висловити це словами, того притягнув кучерявого до себе, ніжно поцілувавши.
    – Це один із найкращих подарунків. Бо в ньому показана вся твоя емоційність, це дуже в твоєму стилі. – іменинник повалив обох на ліжко, вкрив ковдрою, міцно обійняв і почав гладити по спині.
    Один із найкращих ранків у його житті. Не через День Народження, ні. Через хлопчика, його хлопчика, того хлопчика, якого він так кохає. Той хлопчик, який дарує йому настрій на всі 5 балів однією своєю присутністю і усмішкою. Той хлопчик, якого він любить, хоча в серці Спартака існує якесь більше відчуття, ніж “кохання” чи “любов”. Величину цього почуття не можна було виміряти таким
    маленьким словом. Психолог був готовий на все для свого сонечка і це не було просто словами з книги. Готовий пожертвувати своїм майном, грошима, здоров’ям, – всім.
    – Тобі справді сподобалось? Я доволі довго над цим думав, але на щастя, втілити це в життя набагато легше і швидше. – його хлопчик так і продовжував усміхатися кудись йому в плече, закинувши ногу на чоловіка.
    – Мені дуже сподобалось, але я радив би тобі злізти з мене, бо в будь-який момент можуть постукати наші сусіди, щоб покликати на сніданок.
    – Там двері зачинені.
    – Я не думаю, що їх це зупинить. Коля може домовитись з ким завгодно і як завгодно, тому дістати запасні ключі – не проблема.
    – Ти мене не переконав, я хочу лежати так до кінця життя.
    – До кінця життя не вийде, ноги затечуть – Спартак легенько поцілував чоловіка в чоло. – Давай вставай, без тебе ранок не почнеться.
    – Чого це?
    – Як почнеться ранок, якщо сонечко ще не встало?

     

    P.S: Не важливо, що день народження Спартака був 5 днів назад, мені хочеться зараз) Також мій канал з іншими роботами

     

    2 Коментаря

    1. Feb 25, '23 at 09:49

      Це дуже мила та гарна робота! Справді, я в за
      ваті ❤️‍🔥

       
      1. @TorrryXFeb 27, '23 at 22:55

        Дуже дякую за відгук, мені дуже приємно)))