Фанфіки українською мовою

    З моменту нашої близькості пройшло вже 3 тижні,звісно, коли нам з Голі виходило хоч не надовго залишатися удвох ,ми цілувались і цілувались, але нічого більше. Ми так нічого і не розповіли хлопцям, та й навіть самі не вирішили що конкретно ми робимо і ,що збираємося робити. Я знову хотіла відчути доторки Голі. Мене гнітило їхня.  відсутність. Я зрозуміла, що Вона подобається мені…хоча ні…мені здається я закохалася… А чи кохає мене Голі, чи хоч подобаюсь їй я?Чи може їй подобається тільки секс зі мною? Ці думки не виходили мені з голови цієї ночі, але десь о годині 2 я заснула. Спала я не довго бо мене розбудив дотик чиєїсь руки до мого обличчя. Я відкрила очі і побачила Голі

    — Голі? Ти…, як ти тут опинилася? Скільки зараз взагалі часу?— Нерозбірливо ,спросоння почала бурмотати  я.

    — Зараз шоста, а я приїхала сюди на таксі– З ледь помітною посмішкою відповіла та.

    — Ніхто ж не помітив, що ти пішла до мене?

    — Ні,всі ще сплять

    Вона хотіла поцілувати мене, але я швидко закрила свій рот руками

    — Я ще зуби не чистила, зачекай я зараз швидко — Встала я та пішла до ванної, на щастя у мене є своя власна ванна в кімнаті, тому я швидко прийняла душ та почистила зуби. За десять хвилин я вийшла.

    —Ну нарешті– З вдаваною нудьгою промовила Голі, від чого я відразу посміхнулась — Мені почекати поки ти макіяж зробиш?

    — Я не фарбуюсь і ти це знаєш, а чекати більше не треба — Сказавши це, мої кутики  вуст потягнулися на гору. Я лягла на ліжко, потягнувши з собою Голі, яка до цього сиділа на його краю. З губ дівчини почулося хіхіканя. Якусь мить ми просто лежали і дивилися в очі одна одній. Роздивляючись красиве обличчя Голі, мої очі зупинилися на її пухких губах, і я ледь торкаючись поцілувала юнку. Мене доводило до блаженства знову відчувати її губи. Вона відповіла мені тим же та почала водити кінчиками пальців по моєму волоссі.

    –Як ти спала?–Ніжно,тихо і наче муркочучи запитала Голі.

    – Не дуже. Довго не могла заснути, думала про тебе

    –Про мене?

    Замість того, щоб відповісти я поцілувала її. Лизатися з Голі в ліжку, гладити її по голові та відчувати її дотики у себе на обличчі та волоссі. І все це з раннього ранку, коли інші в будинку сплять, а на нас падають перші промінчики. Навіть не уявляю що може бути краще!!

    Вона спустила мою майку та повністю оголила мої груди. Її язик почав по смоктувати мій правий сосок, а великий палець дівчини смикав лівий. З мене вирвався тихий стогін. Цмьокнувши Голі в губи, я почала обціловувати її шию, а мої руки стискали її мʼякі сідниці. Юнка зняла з мене і так надто короткі шорти, та обережно почала водити своїми пальцями між моїх ніг. Моя спина вигиналася, а стогони ставали гучнішими, тому я прикривала рота руками, щоб нас не почули. Нарешті її язик дістався мого клітора. Спочатку вона повільно і обережно водила ним поступово збільшуючи темп. Коли її пальці були в моєму лоні, а язик продовжував пестити клітор, я відкинула голову назад і мої очі закотилася. Голі продовжувала вправно рухатись між моїх стегон. Я вже не могла витримувати цю напругу і кінчила, простогнавши її імʼя. Вона впала біля мене на ліжко і ми знову почали пристрасно і ненаситно цілуватись.

    —Твоя чорна сукня звісно гарна, але без неї тобі гарніше – З моїх слів ми обидві посміялися. Я зняла з нею цю не надто довгу, обтягуючу сукню та кинула її на підлогу. За нею полетів чорний мереживний ліфчик та такі самі трусики. Я перекинула одну ногу через тіло Голі, та почала нависати над нею. Наші губи знову зустрілися, як і погляди. Мій великий палець смикав її сосок, а руки дівчини гралися з моїм волоссям. На її вустах виднілися мила посмішка. Я піднялася

    – Стань рачки – з хтивою посмішкою наказала я.

    Дівчина послухалася. Я примостилися ззаду та почала великим пальцем пестити її клітор. Я продовжувала мастурбувати Голі від чого вигиналась як змійка. Я прибрала руки.

    – Люсі!! Досить мене дражнити!

    –Як скажеш, люба

    Я почала робити їй куні водячи своїм язиком між її стегон, приділяючи особливу увагу клітору. Мої два пальці почали входити та виходити з лона дівчини

    Голі голосно застогнала, але я швидко прикрила її рот рукою.

    – Тихіше, а то нас почують – Чомусь шепочучи, промовила я. А мій язик продовжував рухатися між її стегон. Голі майже була на піку, і от це трапилось. Я лягла поруч. І ми ще хвилин пʼятнадцять просто лежали в ліжку, розмовляли про якісь дрібниці і все було добре.

    –У мене є ідея, давай зараз одягнемося та підемо поснідати у якусь кавʼярню чи кафешку– Промуркотіла Голі

    – У двох? – Я зрозуміла наскільки це дурне запитання лише коли озвучила його.

    –А ти черепа хочеш взяти?

    –Хахах, та ні ,не дуже.

    Ми зібралися та вийшли за двері.

    — Голі, а ти впевнена що  буде хоч щось працювати, зараз всього 07:30?

    –Так я знаю одну місцину де точно буде відкрито.

    – Ну добре.. – Не впевнено відказала я

    Ми йшли десь хвилин 7, не більше. Це була невелика кавʼярня яка називалася « Café et petit-déjeuner»( прим. авторки. з французької Кава та сніданки) Фасад був у лавандовому кольорі, а вивіска кольору рожевого мережива на якій і виднівся цей акуратний наче прописом зроблений напис, що додавало ще більше французької атмосфери. А біля входу стояло клумби з лавандою та іншими квітами. Зайшовши туди я побачила маленьку вітрину з макарунами різних кольорів, шоколадними булочками, сінабонами та було двоє видів солодких круасанів, а також двоє солоних. За вітриною стояла дівчина невисокого зросту з червоною помадою на губах та чорним каре. За її спиною знаходилася вивіска з вибором напоїв та цінами на солодощі. Місця в закладі було не багато всього три столики на двох та один такий столик на вулиці. Стіни були кремові. Ніколи не була у Франції, але мені здається ця кавʼярня дуже схожа на кавʼярні в Парижі.

    –Привіт Енн– підійшовши до прилавку промовила Голі– Нам будь ласка два солоних круасани та чотири макаруни на твій смак.

    – Щось попити? –Запитала дівчина

    – Так, звісно. Мені будь ласка американо, а для Люсі Лате з двома ложками цукру.

    – Добре!

    – Дякую Енн, ми сядемо на вулиці

    Мене здивувало, що Голі знає мою улюблену каву, я про це ніколи не говорила, але це дуже приємно. Ми сіли за стіл.

    – Люсі, нічого, що я заказала і за тебе? Просто тут настільки бомбезні круасани і макаруни, що я впевнена на всі сто, що тобі вони сподобаються.

    – Ні, звісно, нічого. До речі звідки ти знаєш мою улюблену каву, ми ж наче вперше пʼємо каву в закладі, а не з термоса на завдані?

    – Почула

    –Почула?

    –Так, ви колись про це з Локвудом говорили, а я почула і запамʼятала

    –Ого, нічого собі!

    –Хахах

    Нам принесли наше замовлення і ми нарешті почали ласувати нашими круасанами. У мене він був з шинкою, свіжими помідорами та листками салату і  з гірчицею, це було дуже смачно.

    –Голі ти не збрехала! Це реально дуже смачно!

    -Це ти ще макаруни не побувала

    Я зняла з себе кросівок іншою ногою та почала загравати до Голі під столом

    – Люсі! – хіхікаючи промовила вона

    Коли ми доїли круасани, я все таки вирішила підняти одне питання.

    –Голі…–Не впевнено почала я – мене вже довгий час мучить одне питання

    – М? Кажи

    – Що ти відчуваєш до мене? –Швидко, напевно від стресу пробелькотіла я.

    – Я…Мм…Ну..А…мм

    – Вибач, я все не так зрозуміла– Я хотіла встати та втікти, але Голі схопила мене за руку

    – Я кохаю тебе!

    – Що?.. Справді?.. Я..я теж тебе кохаю!! Я боялася, що я для тебе лиш іграшка, що я тобі потрібна тільки для сексу і ти до мене нічого не відчуваєш

    –Що? Я кохаю тебе! Я закохалась в тебе ледь не з першої зустрічі, але я вважала свої почуття не правильним, а до того ж не взаємними, але…але я так рада що ти теж мене кохаєш!! Я досі не вірю, що це правда!! – Голі потягнулась до мене

    – А твоя подруга?

    – Що?

    – Вона ж побачить!

    – А тобі важлива її думка?

    –А…ну – я не встигла нічого сказати бо пухкі губи Голі накрили мої вуста. Мені здалося що вона навіть посміхається в цей момент.

    – Голі, ти будеш моєю дівчиною?)

    –Так, Люсі, буду!!

    Голі сіла назад і задала мені запитання:

    – А що ми скажемо Локвуду і Джорджу, я не хочу приховувати це далі

    – Давай…давай завтра розповімо їм, добре?

    – Окей

    Ми з їли неймовірно смачні макаруни та допили каву і до нас підійшла Енн,поклавши конверт з чеком. Я швидко дістала гроші та поклала в цей фіалковий конвертик з білою стрічкою, і не забула про чайові.

    – Гей! Я все ж таки запрошувала тебе то й я мала заплатити!

    – Мені просто захотілось– я сказала це і посміхнулась.

                                       **********

    Коли ми пішли, почалася сильна злива. Хоча і краплі дощу падали на нас все частіше і сильніше нам не було холодно, а якось навіть навпаки, тепло на душі. Я дивилася на Голі яка щиро, у всі 32 зуби посміхалася і не могла на милуватись.

    – Треба швидше додому, а то дощ, щось не планує зупинятися–Промовила Голі.

    Нарешті ми були вдома. На самому вході я не стрималась і поцілувала Голі, вона відповіла мені, але я вже відхилилася і звернула увагу на її зовнішній вигляд. Через дощ і так обтягуюяча сукня стала більше підкреслювати форми і вигини. Після нашого не спокійного ранку вона напевне забула вдягнути ліфчик, тому її соски просвічувалися. Її темне волосся було все мокре.

    – Голі, ти…Ти виглядаєш неймовірно прекрасно!!

    Я взяла юнку за руку та потягла на кухню, де посадила її на стіл та почала пристрасно цілувати. Мої руки гралися з її  мокрими волоссям. Голі цілувала мене так, наче не могла насититися.

    – Що? Ой… Вибачте… Я напевно піду…

    – Джордж!?– одночасно сказали ми

     

    0 Коментарів