Фанфіки українською мовою
    Мітки: BDSM
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Пойшов вже тиждень з того як Олексій Арестович пішов з офісу президента. Його дуже зачепило що люди почали гнобити Льошу за помилку, але йому не стало краще після виходу. Колишній радник офісу президента ніколи не звертався до психологів, психіатрів, тощо., але вирішив спробувати, може допоможе.

    Через кілька хвилин пошуків він наткнувся на Спартака Субботу. “Психіатр, кандидат психологічних наук….” Було написано в описі.

    *Цікаво, десь я його бачив. Ну до такого я б пішов. І ціна для мого гаманця непогана*.

    Пан Спартак був люб’язним з майбутнім пацієнтом в переписці та домовились через тиждень о 13:00.

    На назначений день Олексій прийшов на прийом.

    – добрий день, Олексію. Сідайте.

    -добрий.

    Суббота сидів на зручному кріслі, як і зазвичай весь у чорному. Арестовичу було трохи лячно та соромно що йому довелося прийти до психолога. Дякую що принаймні не до жінки. Чоловік спокійно сів на біле крісло.

    -я не можу прийняти те що я пішов з офісу президента.

    -шо ви саме відчуваєте?

    -гнів, розпач…

    Після 2 годинної терапії вони домовилися на щотижневу. З кожним сеансом вони все зближувались та зближувались. Лікар кожного разу ще більше розгойдував емоційну гойдалку пацієнта, щоб він був прив’язаний до свого спасителя.

    -мені тут набагато краще ніж у дома.

    -як ви гадаєте, це нормально?

    – зазвичай у домі повинно бути комфортіше ніж будь де…. Напевно ні.

    -тоді навіщо тоді вам люди які створюють не комфортні умови там де вони мають бути?

    -….не знаю…

    Після паузи Спартак встав з крісла та направися у бік вікна.

    -може після сеансу підемо кудись?

    – в сенсі?

    -прогулятись, може у кав’ярню якусь. Не бажаєте?

    -у вас після мене нікого нема?

    – нащястя ні. Просто вже так набридли всі ці люди які тобі хникають у рукав.

    Колишній радник офісу підійшов до лікаря та з усмішкою, ласкаво відповів:

    -я не проти.

    Вечір. Плопець схож на фітнес тренера обмінюються пристрасними обіймами та поцілунками по всьому тілі з Аристовичем. Спартак поклав Олексія на постіль. На кутах каркасу постілі вже були наручники. Суббота відірвався від п’яного роздягнутого чоловіка.

    -хаах, ти куди?

    Хтиво запитав у коханця Арестович. Молодший почав грубо застібати кінцівки у наручники.

    -в рольові ігри будемо грати?

    Загравав зі своїм психіатром п’яний Льоша.

    -шось типу того.

    Залишилась одна не застібнута рука та Спартак відійшов до тумбочки. На ній лежали планшетка з документом о згоді на БДСМ та стоп слово та ручка. Хлоп взяв все та підійшов до партнера.

    -підпишиш?

    Суббота простягнув синю ручку Олексію. Одночасно з цим він показує документ.

    -що це?

    Різко забравши ручку запитав у кандидата психологічних наук колишній радник офісу президента.

    -це твоя згода о прийманні участі у рольовій грі.

    Чоловік навіть не ознайомившись з договором підписав його.

    -добре, любий.

    Алексійко протягнув ручку Спартаку.

    -тоді коли тобі стане нестерпно боляче, то кажи слово “переписка”.

    Психіатр поклав все на місце та застібнув останню руку. Він з під постілі дістав чорну валізку. Поклавши її на постіль поміж ніг Арестовича він її розкрив. Зміст неї був цікавий: пліть, пір’їнка, свічки, кляп, прищепки, пов’язка на очі, рукавички, уретральні катетери та ремінці. Переглянувши всі предмети він дістав ще коробку. В ній були віброкулі, вібратори, анальні буси та анальні пробки. Одним словом лайт. З тумбочки Суббота взяв лубрикант та почав вибирати що піде першим.

    -що ти вибираєш: катетер, пробка ти прищепки?

    -мммм, навіть не знаю. Давай пробку.

    -як скажеш.

    Спартак одягнув латексні чорні рукавиці та з маскою для очей і червоним кляпом підійшов до голови Льоши. Для початку він одягнув на нього пов’язку, а потім кляп. Приймач не спирався. В знак одоблення кандидат психологічних наук пару раз ляснув по його щокам.

    -якщо ти будеш кричати, то будеш отримувати пліттю. Зрозуміло?

    -мгм..

    Плопець змастив свої пальці та почав ними ворушити у анусі пацієнта. Арестович ніколи не робили щось подібне, окрім як у лпроктолога, але це йому подобалось. Через кілька хвилин Спартак помітив що опонент не видає звуків які він хотів та і анал чоловіка вже розтягнут. Тому він взяв з коробки буси і почав їх проштовхувати в середину. Залишивши зад Олексія він почав гратися з прищепками. А саме: кріпити по всьому тілу колишнього радника. Звичайно більше було на грудях та біля паха. Коли Суббота закінчив з ними він почув що щось випало. Це були буси. Це трохи розлютило його, тому він придумав альтернативу, це – вібратор. Психотерапевт взяв блакитного, довгого та без вагань засунув його у дупу, перед цим змастивши лубрикантом та включивши на максимум.

    -МММммммх!

    Від несподіванки вскрикнув Арестович. За це він отримав пару зарів пліттю по стоячому, від дій з його простатою, пенісу. Спартак наблизився до вуха лежачого.

    -якщо вібратор випаде теж отримаєш. Зрозумів?

    -ххмхмхм…..мггм…

    -добре.

    Олександр у минулому взяв з кишені запальничку і підпалив свічку. Меньше ніж за хвилину віск почав капати на тіло старшого. Ніколи не здогадаєшся коли він накрапає знов. Може на живіт, може на рука, а може взагалі на пах.

    -МххМММММмххммммММммхх!!!!

    Через хвилин 10 не витримав Олексій та кінчив від напруги. І за це звичайно він отримав у двічі бо ще і вібратор випав з дупи. Після покарання Суббота засунув назад вібратор. Коли свічка догоріла і весь віск з неї був на Арестовичі залишки від затулив об його непобриті яєчка. Спартаку набрид синій вібратор, тому він вирішив змінити дирку. Прибравши вібратор з полегшенням зітхнув радник, але надовго, бо в його уретру наближається катетер.

    -ММ!!МММММХМХМХМХХМ!!ХМХМХ!!ММММММ!!!!!!!

    Кричав через кляп старший через біль яку він переживає. Після впровадження катетера в урету Арестович був побитий пліткою. Як Суббота закінчив покарання від приступив до тортур члена. Він взяв віброкулю та прикрепив її до катетера. Олексій кричав, але домінант не поспішав з покаранням бо він хотів закінчити почате. Він перейшов на сраку чоловіка. Всі останні кулі він висунув у анус колишнього радника. Тільки це ще не все. Щоб покращити вібрацію він вставив рожевий вібратор. Пацієнт дуже сильно кричав, був битий за це. Кожен раз. Через 5 хвилин цих тортур, Спартака це набридло, тому він різко вийняв катетер. За катетером одразу пішла біла струя сперми. Підчас цього з туза чоловіка все випало. Коли Олексій трохи заспокоївся, лікар зняв пов’язку та кляп. Перше що він побачив це Сатану з посмішкою на вустах.

    -п.. переписка….

    Переляканий, побитий, весь у воску, лубриканті та своїй спермі Арестович втратив свідомість.

    -хех, ну добре.

    Суббота розтібнув всі кайдани та взяв його на руки і відніс у ванну. Повернувшись до кімнати він почав прибирати в неї. Через 15 хвилин все було прибрано та камера виключена. Спартак повернувся у ванну та почав мити ще непритомного Арестовича. Олексій прокинувся ранком у своєму ліжку в дома, схоже його відвезли та поклали. Він швидко встав біля дзеркала та почав видевлятись сліди від плітки. Вони були справжні.

    Більше Олексій Арестович не ходив нідожодгих психіатрів.

     

    3 Коментаря

    1. Jun 28, '23 at 14:04

      шидевр, буду очікувати ваші нові роботи

       
    2. У мене немає слів. Ваша лексика і стиль написання це щось! Деякі слова взагалі геніальні. Чекаю на продовження, але
      очеться побільше деталей. Впевнений, що з вашою геніальністю, це не стане проблемою ^^

       
    3. Apr 29, '23 at 15:50

      Дуже сподобалось, чекаємо на продовження, але потребуємо більше деталей!!!