Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Наступного дня, під час ранкових тренувань Курото миттю почув чутки про напад на Патріарха клану Х’юга, що підтверджувало, що кров та шкірна тканина, які дав йому вчора Орочімару, належали Х’юга Хіаші.

    Незважаючи на те, що у Курото був свій план щодо цього, сама думка, що Орочімару зміг зачепити найсильнішого шинобі в клані Х’юга, можливо, навіть напавши тишком-нишком, все одно змусило його розчаруватися в Х’юга.

    Гаразд, чорт із ним. Курото знає, що члену клану Хьюга нелегко дається досягнення рівня Санніна (рівня сили, принаймні), це потребує завзятих тренувань та нескінченної практики. Не сказати, що неможливо, але складність поставленої мети дуже висока, якщо звичайно цей розрив не компенсується неабияким талантом.

    Більше того, коли йдеться про талант, Курото знає, що він належить до посередніх шинобі, що легко зрозуміти за кількістю активних наборів генів у його ДНК.

    Що стосується більшості членів клану Хьюга, близько 20 з 33 спеціальних наборів генів були активні. А щодо найсильніших її представників, то у Х’юга Хіаші, Патріарха сім’ї, активності досягли 28 з 33 наборів генів. Неважко здогадатися, що своїм талантом він перевершує звичайного члена клану.

    Курото ж при звичайному тренуванні, незалежно від кількості зусиль, що додаються, від тривалості тренування, і незважаючи на те, яким досвідченим він стане після всіх цих завдань, його стеля це рівень Токубеце Джоуніна.

    Після цього його сила перестане рости, а цьому не можна дозволити статися, якщо він так прагне вижити в цьому світі, поглиненому війною.

    Про деталі нападу на Патріарха клану Х’юга інформації не було, можливо, вони вирішили зберегти це потай.

    Курото розумів, навіщо це робиться. Найімовірніше, патріарх клану здогадався, що то був Орочімару. А з ним жарти погані. Найталановитіший учень Третього Хокаге, Саннін з рівнем сили рівним Казі та відомий своєю репутацією; проблемний суперник, навіть для клану Х’юга. Тому рада старійшин вибрала тишу.

    Орочимару наважився напасти на самого патріарха одного з головних сімей Села Прихованого Листа, тим самим не боячись бути виявленим. Можливо, з приготуванням до виходу із Конохи було все готове. Ще один доказ, що втеча була частиною плану.

    Його зникнення мало свої плюси та мінуси для Курото. Величезним плюсом було те, що йому більше не доведеться працювати під постійним тиском, який чинив на нього Орочімару, але до того ж він позбавлявся переваги, яка залізною завісою захищала його. До того ж, після його втечі Курото потрапить під пильний погляд як колишній учень названого Санніна.

    «Про мою участь у дослідах над людьми знає тільки Орочімару, з живих після 3-ї війни Шинобі лише він. Поки він мовчатиме, нікому й на думку не спаде звинувачувати мене, а знаючи Орочімару, видавати мене він не буде. І поки в селі не буде гучних подій, у них немає прямого доказу моєї провини, крім будь-яких здогадів чи підозр».

    Серед багатьох дослідників у команді Орочімару небагато людей вижили після війни, у Курото ж було окреме дослідження, присвячене лише Бьякугану, тому особливої ​​взаємодії з іншими він не мав. Все завдяки самоізоляції у власній кімнатній лабораторії. Так, крім нього та Орочімару, ніхто не був у курсі дослідів, якими він займався.

    Знову і знову обмірковуючи у своїй голові можливі сценарії шторму, що насувається, викликаного втечею Ороімару, Курото заспокоював себе тим, що до нього він не має жодного відношення.

    Протягом кількох днів у селі не сталося абсолютно нічого; Коноха була такою ж тихою, якою їй слід було бути; поки одної ночі член Анбу в лисячій масці не з’явився біля його будинку і не забрав його на тимчасову базу Анбу.

    База розташовувалась на північному заході села, величезна територія та надійна охорона. Він нарахував від семи до восьми елітних команд Анбу в стані бойової готовності, і це тільки ті, кого міг бачити Курото.

    Як тільки його привели на базу, його супроводили до маленької кімнати без меблів, по колу захищена залізним парканом та парочкою Анбу.

    Це вже не просто тимчасова база чи тимчасова в’язниця. Без жодного сумніву, якщо Анбу 4-го Хокаге були такі насторожені, це означає тільки одне: Орочімару біг сьогодні вдень або навіть уночі.

    Курото озирнувся своїм Бькуганом.

    Він припустив, що був у першій групі шинобі, яких привели сюди, ні в останній, бо до нього тут уже були люди, і після нього людей по одному продовжували приводити до табору. Відмінно, значить, його персона не в числі найважливіших, але і не менш важливих. просто чудовий розклад для нього.

    Усі ув’язнені шинобі були підлеглими Орочімару. Сотні вже тут і їх продовжували наводити. Серед цих сотень людей були парочка елітних з-поміж села, багато Джоніни і Токубецу-Джоніни. І це нормально, адже Орочімару був командувачем у двох війнах Шинобі, він командував тисячами.

    Не дивно, що сотні відданих підлеглих тут були через роки. Село під час війни виставляло десятки тисяч шинобі, і якби у нього не було навіть сотні вірних підлеглих, чи міг Орочімару змагатися з Намиказе Мінато за титул Четвертого Хокаге.

    Але ці сотні ув’язнених створювали у цій в’язниці шинобі багато галасу.

    Не всі, на відміну від Курото, знали причину, через яку їх привели сюди. Курото готовий був посперечатися, що серед вірних послідовників Орочімару багато хто був не в курсі його втечі. Це було зрозуміло за їхніми незадоволеними особами, які були незгодні із затриманням без видимих ​​причин.

    З появою Третього весь шум затих.

    Четвертий Хокаге Наміказе Мінато вже давно був при владі, але у Третього були обов’язки щодо великих і маленьких справ у селі, і навіть в очах багатьох старших шинобі Третій стояв нарівні або навіть трохи вище за рангом, ніж Четвертий.

    У присутності Третього розпочали допити.

    Почали, звичайно ж, з елітних шинобі, з найсильніших із них числа, чунини, які стали ними під час війни, були далекі від верху списку, їх навіть ігнорували довгий час.

    Незважаючи на те, що Курото розумів, що його зробили чунином лише на час війни, а його сили навіть поряд не стояли зі справжніми чунинами, його все одно дратувало, що на нього не звертали жодної уваги дуже довго.

    Три дні пролетіли, як три хвилини.

    Три дні допитів та слідства, та все одно, ніхто не звертав на нього уваги.

    Звичайно, розслідування відбувалося не так гладко. Багато хто, коли їм сказали, що Орочімару, один із трьох найбільших Саннінов утік, не повірили, отже, не співпрацювали зі слідством і не допомагали справі.

    А старійшини села не могли допустити тортур підозрюваних.

    До того ж, це просте розслідування щодо участі в дослідах разом з Орочімару, а також вони шукали його шпигунів у селі. Всім відомо, що шинобі навчають особливим способам опору при тортурах, додайте до цього поневіряння та тяготи кривавої війни і ви отримаєте результат: ніяких слабких духом чи волею новачків, готових розпатлати все, що вони знають на всі чотири сторони. Тому ідея з тортурами ще й безглузда.

    До того ж застосування тортур обіцяє великі проблеми. Тут не пара-трійка людей, тут сотні людей, і катувати людей у ​​такій кількості, людей, які зіграли героїчні ролі для села у минулому через втечу Орочімару не здається здоровою думкою.

    На п’ятий день розслідування старійшина села Шимура Данзо з’явився у таборі для підозрюваних.

    Данзо особисто відвідав ув’язнених тут, одного за одним, і ніхто не знав, про що він говорив з ними, але після цього він забрав багатьох із собою.

    “Неважко здогадатися, що вони тепер приєднуються до Кореня!” Не складний ділок для нього здогадатися, ґрунтуючись на тому, хто такий Данзо Шимура.

    Якщо селі не вдавалося допитати всіх шинобі належним чином, з’являвся Данзо. Він завжди вербував більшість із шинобі, що було кращим варіантом, ніж дозволити такій бунтарській масі залишатися безконтрольно.

    Ці шинобі так само оцінювали свої шанси в селі. Бути відданим Орочімару означає викреслити себе зі списку еліти на чолі з Четвертим. Мінато-сама дуже молода, що означає, що при владі він протримається ще кілька десятків років, і весь цей час він збиратиме навколо себе однодумців. Тому Корінь був порятунком для багатьох із них.

    Протягом наступних днів Курото отримував численні запрошення приєднатися до Кореня, але він чемно відхиляв цю можливість. На його думку, втеча краща за всяке Коріння. Ці хлопці тільки й займаються всякою брудною роботою під нацькування Данзо Шімури.

    На щастя, люди з Кореня не виявили особливого інтересу до нього, і отримавши відмову досить швидко випарувалися.

    Село дозволило Данзо Шимуре переконати кількох ніндзя, але це не означає, що він дістався всіх. Серед тих, хто відмовився, був і Курото, однак таким, як він це не обіцяло будь-яких проблем.

     

    0 Коментарів