Фанфіки українською мовою

    Курото дивився на молодого невисокого Учиху, який стояв перед ним.

    Учиха Шисуї!

    Молодий хлопчик, який зіграв ключову роль життя Ітачі, непрямим способом став причиною геноциду Учиха. Хлопчик, який присвятив всього себе служіннюСелу і так розчарувався в цьому, ще одна жертва Шимура Данзо.

    Давши Шимуре Данзо вкрасти один із його Мангек’є і намагаючись уникнути подальшого конфлікту між Селом і кланом Учиха, Шисуї таємно від усіх скоїв самогубство.

    Можливо, єдиний, хто був талановитіший за Ітачі, але так рано пішов з життя.

    Курото глибоко зітхнув, коли згадав, що з ним скоро станеться.

    Кінець Шисуи так сильно невіддільний від його наївності. Йому не слід було показувати свій Мангек’є Шарінган, а також своє доудзюцу – Котоамацукамі, раді старійшин Конохі.

    Будь Курото на місці Сандайме-сами, і якби Учиха планували переворот, поява такого сильного шинобі серед них, а також його доудзюцу, змусили його нервувати.

    Саме через неї, навіть за вірності Конохи, він не заслужив на довіру Ради старійшин.

    -“Дуже сумно!” – зітхнув Курото.

    Курото посміхнувся, намагаючись не сумувати:

    -“Я чув багато легенд про Шарінган. Сподіваюся, одного дня мені вдасться битися з тобою, щоб особистосто переконатися в силі Шарінгана”

    Шисуї посміхнувся:

    -“Ну якщо порівнювати Бьякуган сенпая клану Х’юга, то Шарінган не такий вже й великий. Але я з нетерпінням чекатиму шансу битися з тобою”

    Обмінявшись люб’язностями, Шисуї обернувся і пішов.

    Шисуї чудово розумів, що після повстання Кьюбі на клан Учіхі впала тінь недовіри і йому краще триматися подалі від інших шинобі. Заради захисту себе та клану.

    Курото дивився на спину Шисуї, що зникав, зітхаючи.

    На думку Курото, план перевороту клану Учиха був просто смішний, у клані налічувалося лише три шинобі, які могли б зробити його, довести до кінця, але більшою проблемою було те, що всі троє сумнівалися чи мали зовсім іншу думку.

    З цих трьох, Ітачі та Шисуї не хотіли жодної революції. Навіть патріарх клану Фугаку Учиха не хотів подібного. Він дав свою згоду під тиском величезної кількості розгніваних несправедливістю членів клану Учиха. Його небажання перевороту остаточно зруйновано повстанням його сина.

    Учіха Фугаку з усією відданістю виконав роль батька в житті Ітачі, віддавши своє життя і давши останнє повчання.

    Важко було б припустити, чим закінчився переворот, якби всі троє вищезгаданих об’єдналися.

    Якби справи пішли гірше, вони могли б просто знищити село, всі троє. Шисуї один міг своїм доудзюцу розправитися з усією Радою Старійшин Конохи.

    Курото пропустив через себе у весь тягар долі Шисуї. В цей же час до нього ззаду підійшов Гай:

    -Гей, цей хлопчик Шисуї дуже знаменитий, і здається, він найтовариськіший серед Учиха!

    Генма і Гекко стояли осторонь:

    -“Тільки з деякими. Він такий тільки з Курото з клану Х’юга, будь на його місці хтось інший, він навіть оком не моргне!”

    Асума також нахилився і прошепотів:

    -“Цей хлопець дуже непростий, зустрінетеся з ним на іспиті, будьте обережні”

    Гай зацікавився:

    -“Він настільки гарний?”

    -“Я чув, що в його записах значиться вбивство трьох джонінів Прихованого Туману. Він визнаний геній клану Учиха!”

    Асума продовжував:

    -“Я чув від свого предка, що він уже по силі дорівнює Джоніну, його участь у відборі Токубетсу Джонінов просто для галочки”

    Усі були здивовані:

    -“Що?”

    Дивлячись на здивованих людей, Асума лише знизав плечима:

    -“Що в тому дивного? Подивіться добре навколо, він тут єдиний з Учиха, що пояснює все”

    Від його слів усі подивились навкруги.

    Серед усіх у натовпі у робі Учіха із символом клану Учиха був лише один Шисуї.

    Коли до них дійшло, що це означає, вони заспокоїлися.

    Асума правильно припустив, що місце Токубетсу Джоніна вже зайняте Шисуї. Враховуючи його силу, це очевидно, що він точно здасть іспит. Напевно, тому клан Учиха дали тільки одне місце Токубетсу Джоніна.

    Проте Курото помітив одну річ. Навколо не було нікого з клану Х’юга, крім нього. Чи означає це, що між селом та кланом Х’юга є угода і йому дали одне місце?

    Побачивши цей вираз обличчя Курото, Асума підморгнув йому і ляснув його по плечу:

    -“До тебе дійшло, чи не так? Клан Хьюга дістав тобі одне місце”

    Курото склав руки:

    -“Це було зайвим!”

    Курото стало нудно від думки, що поки всі юрмилися через передні двері, змагаючись один з одним, його провели через чорний вхід. Курото не вірив у справедливість. Він вірив у силу, а його шляхетний статус із купою плюсів зараз був проблемою для нього. Перед однокласниками він має показати, що не схвалює таке.

    -“З силою Курото цей іспит не є проблемою для нього!” Гай як його співкомандник намагався підбадьорити його, але він не міг прочитати його думки.

    Скрізь ходили чутки про силу Курото, про її швидке зростання. Але такий розподіл для вихідців із знаменитих кланів вони сприйняли лише як належне.

    Незабаром з’явився Сандайме-сама.

    В іспиті брали участь досвідчені шинобі, тому Сандайме-сама не став тягти і оголосив правила іспиту.

    Завдання іспиту у виявленні найсильніших. Якщо сила претендента на звання Токубетсу Джоніна відповідає вимогам, або вони мають виняткові знання у певних сферах, в яких їм немає рівних, вони вважалися такими, що склали іспит.

    Ці правила полегшують іспит для власників Кеккай Генкая або шинобі з секретною технікою.

    Противника відбиратимуть випадково.

    У першому колі іспиту Курото мав битися з Юхі Куренай.

    Дев’ятий тренувальний майданчик.

    Курото сперся рукою на стегно:

    -“Куренай-чан, здається, вам трохи не пощастило”

    Куренай була похмурою, вона намагалася не видавати свою тремтіння, не відповідаючи на провокації Курото.

    Як шинобі, який практикує гендзюцу, їй було складно битися з володарем тайдзюцу, тим більше у нього був Кеккай Генкай – Бьякуган.

    Всі чудово знали, що власники Кеккай Генкаєв, Бьякугана чи Шарингана мають певний опір гендзюцу, не на 100%, але ефект буде не потрібним.

    Курото було дуже цікаво подивитися, як Тенсейган поведеться під впливом гендзюцу. Значить, йому варто лише почекати, поки Куренай почне першою.

    Його поза, така розслаблена і спокійна, змушувала Куренай нервувати.

    Вона не витримала:

    -“Маген: Джубаку Сатсу” (Демонічна ілюзія: Смертельне зв’язування деревом)

    Куренай почала з найкращою гендзюцу в її арсеналі, одна із секретних технік, які дісталися їй від батька.

    Куренай склала ручні печатки, чому Курото впав у транс, але швидко прокинувся.

    Куренай була шокована:

    -“Що….? Як це взагалі можливо?”

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205
     

    0 Коментарів