Фанфіки українською мовою

    Не минуло й години, як Гай повернувся назад, уже без ефекту Хачімон Тонко.

    Курото цьому зрадів, так само спокійно: “У мене ідеальний захист, будь-яка атака безсила проти мене. Ти, напевно, вже зрозумів це”

    Гай наводив подих у порядок: “Курото, Бьякуган клану Хьюга і М’який кулак дійсно кращі техніки, що передаються по крові. Як би швидко я не рухався, я завжди відчував на собі свій погляд”

    У режимі відкритих четвертих воріт удари Гая були легко паріровані Курото, принаймні Гаю так здавалося. Гай просто зневірився якось його перемогти.

    Курото лише байдуже відповів: “Звичайно, я передбачав усі твої рухи”

    Гай упав на землю: “Я програв”

    “Хммм, ти повинен пишатися собою. Ти змусив мене використовувати Небесне обертання. Твоя таємна техніка і справді неймовірна. Відпочинь на сьогодні. Побачимося завтра в центрі завдань”

    Гай був приголомшений, не приховуючи свого здивування: “Ти… ти хочеш сказати, що візьмеш мене до своєї команди для виконання місії?”

    “Не спізнися тільки, я ненавиджу чекати!”

    Сказавши це, Курото швидко пішов у напрямок будинку. У цей момент його тіло хворіло на кожну клітину. Якби він не пішов, він би точно втратив свідомість.

    Нервовий Гай здавався, не знав, що сказати, радіючи і передчуваючи завтрашній день.

    Не встигли Курото та Гай піти з тренувального поля, як тут з’явилися шинобі Анбу.

    Озирнувшись, один з них зробив короткий висновок: “Жодних слідів ниндзюцу або гендзюцу. Це безперечно була битва тайдзюцу”

    Лідер Анбу запитав: “Особи шинобі встановлені?”

    Йому швидко відповіли: “Ну, один із чунінів з побічної гілки клану Хьюга, звуть Курото Хьюга, а другий це син Майто Дая, чунін Майто Гай. Судячи з слідів битви виграв хлопчик із клану Хьюга”

    Лідер Анбу озирався на величезні рови та ями, залишені двома хлопчиками.

    “Ці двоє перерили цілу місцевість, використовуючи тільки тайдзюцу. Повідомте Хокаге, ці двоє заслуговують на нашу увагу”

    Курото вже повернувся додому, коли застав Юї, що прибирає. Побачивши її, він забув про всі болі, що мучили його тіло.

    Юї квапливо підбігла до нього: “Курото-кун, ласкаво просимо додому!”

    Курото посміхнувся: “Дякую, Юі, що подбала про будинок, поки мене не було!”

    З нею він завжди був щирим, вона, можливо, єдина в селі, кому Курото довіряв повністю.

    Юї швидко помітила синці на його руках: “Курот-кун, ти поранений? Ходімо, я перев’яжу тебе!”

    “Та це дрібниці, ув’язу бійку по дорозі, нічого серйозного”

    Проте Юї його не слухала.

    Двоє сиділи в повній тиші, поки Юї робила свою роботу.

    Коли Юї майже закінчила, вона звернулася до Курото, насипаючи йому ліки в руку: “Курото-кун, Хізаші-сама просив мене вибачитись перед вами і просив його зрозуміти”

    (Хьюга Хізаші – брат-близнючок Хьюга Хіаші, патріарха клану, глава побічної гілки)

    Курото нічого не зрозумів: “Вибачитись? За що йому вибачатися переді мною?”

    Юї сказала: “Ти хіба не злий? Усі в клані тільки й кажуть, що ти злий на них, що ні з ким не спілкуєшся, не повертаєшся в клан, начебто ти їх спеціально уникаєш”

    Курото одразу перервав її.

    Клан його неправильно зрозумів.

    Клан вважав, що в Курото якісь рахунки з ними. Вони думали, що він скривджений на них, що вони нічого не зробили після відступництва Орочімару, тому міг цілком зректися Хьюга.

    Це, звичайно ж, неправда. Хто такі Х’юга? Хто такі Учіха? Та будь-який інший клан. Ніхто з них не здатний протистояти рішенню старійшин Селища, Хокаге та Ради Старійшин, звичайно, якщо серед них немає члена клану.

    Смерть Хьюга Хізаші чудовий приклад цьому. Навіть з усіма зусиллями Хіаші-сами, той не зміг уберегти свого брата від рук Села Прихованої Хмари. Він віддав свого рідного брата до рук убивць.

    У такому разі, як міг клан уберегти його від наслідків дій Орочімару? Курото не звинувачує їх ні в чому, їхня вина не в тому, що вони безсилі.

    Він тримався від них з однієї простої причини: Він розбудив Тенсейган, і коли його виявлять, клан не зрозуміє його справжніх намірів.

    Поки він усе це обмірковував, невинна Юї сиділа навпроти нього, навіть не здогадуючись про його плани: “Хізаші-сама так само сказав на Раді Джонінов, що ти відзначився. Що ти не осоромив честь села перед обличчям джинчурики Прихованої Хмари і не відмовився від місії” “

    Юї була така щаслива, поки розповідала про його подвиги: “Так Джірайя-сама повернувся до села?”

    “Хмммм. Джірайя-сама повернувся буквально нещодавно”

    “Сандайме, мабуть, покликав Джірайю назад у село і залишив погоню за Орочімару. Можливо, це все перед більшою небезпекою, з якою вони зіткнулися” – подумав Курото.

    У Третьій війні шинобі Коноха не мала такої переваги, як під час Другої, і це відчувалося при об’єднанні сил усіх чотирьох сіл.

    Єдиним фактором, що зрівнює шанси, і опорою Конохі був Наміказе Мінато, Жовта Блискавка Конохі, який перевернув чашу терезів багатьох битв на свою користь. Це багато що змінило на полі битви. Але якщо всі села в курсі, що Йондайме та джинчурики другого покоління пожертвували собою заради порятунку Селища, то вони неодмінно скористаються цією слабкістю.

    Думки геть. Юї закінчила обробку всіх його почервонілих частин тіла, і Курото вирішив відпочити.

    Битва з Гаєм була найскладнішою з моменту пробудження Тенсейгана, але дала йому такий необхідний досвід.

    Майто Гай був ідеальним спаринг-партнером.

    Рано вранці наступного дня Курото обмотував руки та ноги перед тим, як вирушити до центру завдань.

    Ніч була надто короткою, щоб встигнути відпочити. Але заради всього святого Гай не повинен бачити його ран.

    До того часу, як Курото прийшов до центру завдань, Гай уже чекав на нього біля воріт, вітаючи Курото, як тільки побачив його. “Курото!!! Тут, тут, тут! Я тут! Тут!”

    Побачивши Гая, який радісно стрибає біля воріт центру завдань, Курото відчув сором, а також став центром загальної уваги завдяки Гаю.

    Курото нічим не відповів на його надмірно радісне привітання, проходячи до кімнати і переходячи до місій А-рангу.

    Гай не помітив нічого на обличчі Курото, шепочучи йому на вухо: “Курото, хіба місія А-рангу не для джонінів?”

    Курото пояснював: “Я щойно виконав місію А-рангу пару днів тому, тому мені дозволили брати місії А-рангу”

    Гай був вражений: “Що?! Ти завершив місію А-рангу?”

    Майто Гай виконував тільки місії C-і D-рангу, він і не сподівався на місію В-рангу, а тут місія А-рангу, втілення всіх його мрій. Звичайно, він був здивований, почувши, що Курото, будучи чунином, упорався з нею.

    Курото мигцем глянув на Гая: “Та що ти такий збуджений? Ми з Учихою були в одній команді, для нас місія А-рангу була дрібниця”

    Гай усміхнувся: “Ну звісно, ​​я й забув, що ти геній!”

    Курото кивнув головою. Він хотів, щоб Гай вважав його сильним, навіть якщо він вічно зватиме його генієм. На шляху до його мети він не мав іншого вибору.

     

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    0 Коментарів