Фанфіки українською мовою

    Курото тримав палець перед губами, пародуючи Орочімару: “Мені не приносить задоволення отримувати похвалу від когось, хто слабший за мене”

    Гай, що лежав на землі, опустив голову.

    Бачачи, що він засмучений, Курото подумав: “Невже я дуже його принизив?”

    Курото тільки подумав над тим, щоб похвалити його, як Гай раптом сказав голосно: “Я благородний зелений звір Конохі. В один день я стану сильнішим за тебе”.

    “Не сумніваюся в цьому. Я дуже багато думав …” – прошепотів собі, “Мені здається це була не вся твоя сила?”

    Гай підстрибнув: “Звичайно, у мене є ще козир у рукаві!”

    Курото закинув руки назад, зневажливо кажучи: “Ти…? Козир у рукаві, кажеш? Я тобі не ввірю!”

    “Але це правда!” сказав Гай.

    “Впевнений, що це не твоя багата уява?” Курото був у курсі про його техніку, але довелося вдавати.

    “Ні! Це моя таємна техніка!”

    “Правда? Давай подивимося!” – запропонував Курото.

    Подумавши, Гай помахав йому головою у відповідь.

    Курото лише хотів змусити Гая використати Хачімон Тонко, зачіпаючи його словами: “Чому? Вважаєш, що не зможу витримати твій жалюгідний фокус? Ти мене недооцінюєш?”

    Гай квапливо помахав руками і пояснив: “Ні-ні-ні… Ні! Мій батько сказав, що це заборонена техніка і я заприсягся йому не використовувати її проти знайомих!”

    “Хммм… раз так! На мою думку, твій батько дуже шановний шинобі, але я не вірю, що в тебе є заборонені техніки, здатні нашкодити мені!” Почекавши, Курото продовжив: “Ти не підозрюєш про різницю наших сил. Б’єш усім, що в тебе є, тобі не варто приховувати свої техніки, вкрай неповажно битися в півсили!”

    Гай все ще зволікав: “Але… це дуже сильна техніка. Я ще не зовсім освоїв її!”

    Курото ступив уперед, сповнений впевненості: “Твій талант перевершує мій? Чи твоя спадщина крові краща за мою? Якщо не зможеш показати всю свою силу, не вдасишся до всього, що в тебе є, як ти намагаєшся боротися зі мною?”

    “Я-я…” Гай заїкався, потряхуючи головою ліворуч і праворуч…

    Дивлячись на Гая, що заїкається, Курото продовжив на нього тиснути. “Або, ти ніколи не думаєш, що можеш перемогти мене: Якщо в цьому справа, можеш йти. Я не хочу боротися з людиною, яка настільки слабка!”

    Після останніх слів Курото Гая наче блискавкою вразило. Він стиснув кулаки:

    “Якого біса….?”

    Курото тепер зрозумів, що Гая аура змінилася.

    Цього разу Гай дивився на Курото: “А ти маєш рацію, мені слід битися на повну силу, особливо з таким благородним, сильним і геніальним шинобі, як ти! Тільки так моя молодість не буде прожита даремно!”

    Курото був вражений: “Я не дотягую до визначення “шляхетний”. І коли це я встиг стати генієм? Хіба я став таким удаваним, що він бачить у мені генія?”

    Поки він шепотів, Гай раптом прискорився!

    “Перша внутрішні ворота, Каймон: Відкрийтеся!”

    Потоки повітря навколо Гаю почали змінюватись.

    “Другі внутрішні ворота, Кюмон: відкрийтеся!”

    Повітря почало виходити хвилями.

    “Третя внутрішня брама, Сеймоне: відкрийтеся!”

    Чакра вилітала з його тіла стовпом нагору.

    Курото весь час змінювався в особі, поки Гай відкривав внутрішні ворота одна за одною: “Гей… гей…. гей… не так відчайдушно! Досить, не відкривай більше, ти вб’єш мене”

    Гай не чув його слів, тому не було натяку на те, що він зупиниться.

    “Четверті внутрішні ворота, Шомон: відкрийтесь!”

    Чакра ставала щільнішою, повітря стискалося навколо нього. Нагадує плащ Чакри Хвостатого.

    Гай, мабуть, сподівався на перемогу тільки з чотирма брамами, або, можливо, вирішив, що для дружньої битви вистачить і цього. Тому після Шомона він зупинився.

    “Курото! Готуйся, я йду!”

    Він не чекав відповіді від Курото. Гай скидався на зелену блискавку, бігаючи навколо Курото. Здається, він шукав нагоди для нападу.

    Тенсейгани Курото бігали за Гаєм з боку на бік. Доудзюцу дозволяло йому встигати за ним.

    Навіть з відчиненими чотирма брамами, він був у полі зору. Але встигати стежити не означає встигати фізично за його рухами та швидкістю.

    Курото вже почав шкодувати: “Чорт, надто швидко!”

    Його бойовий досвід все ще на рівні Чуніна. Звичайно, він таємно практикував Тенсейган, але йому не вистачає досвіду у справжньому бою з чуніном. Тепер Гай відкрив четверту браму, перевершуючи Курото. Зважаючи на його витривалість, він помітив, що його тіло не витримає такої битви.

    Гай кружляв навколо, вичікуючи. Курото вже почав нервувати.

    Без використання Небесного Тяжіння і Поштовху і ляльки Казекаге він уже не токубетсу джонін. Значить, залишається битися з ним, покладаючись на великий запас чакри.

    У такій битві на виснаження він має виграти.

    Він не просто винен, він зобов’язаний!

    З Тенсейганом він не може дозволити собі програти. Жодного разу!

    Курото був готовий, як і Гай.

    Він тільки відштовхнувся від землі ногою, піднявши стовп пилу, лише однією ногою, вистріливши подібно до ядра з гармати.

    Бам ….!!!

    Настільки швидкий, що став швидше звуку. Навколо все тряслося через силу його ударів!

    Курото відповів швидко.

    До самого удару Курото вже помітив скорочення м’язів та приплив чакри по меридіанам, тому приготувався зустрічати його Небесним обертанням

    Бам….!

    Ще один удар. Гай відскочив і збив п’ять чи шість дерев. Навіть у селі почули цей галас.

    Курото теж дісталося. Він відчував внутрішню кровотечу, його трусило.

    Здихавшись, Гай знову схопився на ноги, мерехтивши, з’являючись і зникаючи.

    “Це…?”

    Гай буквально ступав повітрям. Курото вже відкинув усі думки про те, щоб напасти першим. Насамперед захист.

    У повітрі, що розривається, як тканина, Гай з’явився ще раз. Тепер уже з Вихором Листа. Його тіло ще не з’явилося, а вітер від його техніки оголив усю тренувальну арену.

    “Вихор Листа!”

    “Небесне обертання!”

    Як би Гай не намагався приховати своє місце, йому не вдасться втекти від Тенсейгана. Завдяки йому Курото завжди встигатиме з Небесним обертанням.

    Бам.

    І тепер уже Ураган листа було зупинено Небесним обертанням.

    Гай полетів углиб лісу, як гарматне ядро, майже зачепивши пару жителів села.

    Курото в лісі був не в найкращій формі. Він навіть міг зробити крок.

    “Адже кістки не зламані, вірно?”

    Відчуваючи біль, по всьому тілу і особливо в руках, він думав про гірше.

    У цей момент земля під його ногами затріщала, нагадуючи формою павутиння. Тріщини ставали дедалі більше, досягаючи семи та восьми метрів.

     

     

    Автор оригіналу: https://www.webnovel.com/book/reborn-into-naruto-world-with-tenseigan_18472501306962205

     

    1 Коментар

    1. Не варто було ображати Гая і обривати розповідь в останню мить бою.